Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii
Raspunsuri - Pagina 15
mcrmiki spune:
Salutare! Camelia ma bucur ca vi-a trecut raceala si ati scapat de antibiotic. Si Bogdan a stat cateva zile acasa pt. ca a avut o mica viroza, dar acum este bine si merge iarasi la gradi.
Te cred ca esti extenuata pt. ca si eu ma simt la fel, cateodata chiar ma bucur daca ploua pt. ca mai stam prin casa si imi mai pot face treaba si termin mai repede, dar ce sa faci nu le poti avea pe toate, sa ai si copii si sa fi odihnita si relaxata.
Va pup si va doresc numai bine.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
Carmenbr spune:
Servus fetele,
Eu nu sunt o mamica de 2 copii, dar va citesc cu placere caci imi doresc si eu...dar poate in vreo 3 ani. Deocamdata, nu se poate.
Insa as vrea sa-mi spui si mie Camelia72 de unde ai luat tu pastilutele de echinaceea, vit C si propolis. Vine tatal meu la mine in noiembrie si vreau sa-mi aduca si mie pt baietelul meu. El are 15 luni acum, deci va avea 17 luni cand va veni tata. Si cate pot sa-i dau la varsta lui.
Multumesc mult si energie multa caci aveti nevoie,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
crini spune:
A, pai eu de-abia acum am vazut ca exista un astfel de club si ma grabesc sa intru. Pe fetita mea o cheama Theodora iar pe baiat Andrei.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
mcrmiki spune:
Buna fetelor! Sunt bine veniti in club toti parintii care vor sa mai schimbe cate o parere cu parintii "mai cu experienta"!
Carmen echinaceea, vit.C si propolis le poate gasi in farmacii, cred ca se gasesc in toate farmaciile, darsa-i spui tatalui sa ceara vitamine conform varstei copilului.
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
camelia72 spune:
Carmen,eu am luat de la plafar pastilutele de echinaceea cu vit.C si tinctura de propolis dar cred ca este micut puiul tau pt.acele tablete iar tinctura contine alcool,fetita mea are 6 ani si ii dau 2 pe zi iar tinctura 15 pic.de 3 ori pe zi.
Crini,iata ca ne intalnim si pe aici ![]()
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Mickyyy spune:
Haideti sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58836" target="_blank">aici
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii