Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

P.S. Lucica2006, BINE AI VENIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by LUCICA2006
....si eu am nunta la anul in vara,....

Si eu .....si multe alte miresici de 2006 de la subiectul cu acelasi nume!!!
Te asteptam si acolo!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulaonu spune:

Am si eu o intrebare disperata...
Ce stiti depre restuarantul ONIX din Piatra Neamt?A fost cineva dintre voi la o nunta acolo?
Daca da, spuneti-mi si mie cum sunt serviciile.
Am vazut restaurantul intr-o luni dimimneata si mi-a placut. Din pacate, nu stiu nimic despre modul de servire a mancarurilor si bauturilor, atmosfera generala la mesele festive, formatie...

Nunta noastra va fi pe 22 octombrie, dar vreau sa stiu de pe acum pareri ale voastre, ca sa am timp sa "negociem" cu patronul si cu seful de sala.

Va pup si spor la pregatiri celor ce vor fi miresici!

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare:
Vreo miresica a facut/face petrecerea la Caro, imi poate spune cat a fost/este meniul (cu sau fara beuturik/tort)????
Pliz, pliz pliiiiiz!
(saru'maaanaaaa )
(nu e pt mine, relax )

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

HEEEELPPPP! Sunt noua pe aici dar as dori sa ma ajutati si pe mine cu un restaurant, MARUL DE AURde pe Calea Victoriei! Stie cineva ceva de el? A fost cineva la vreo nunta acolo? Eu acolo vreau sa-mi fac nunta si sapt. viitoare tre sa dau avansul. Tot ce stiu e ca e restaurat de curand si e cu profil libanez, chiar patronul e de origine libaneza. Dar mancare...n-am mancat niciodata acolo. So, PLEASE HELP ME! Sunt o miresica de 3.06.2006
Alyna24 la Apa Nova nu e cu circuit inchis sau poate orice sa faca nunta acolo?
La Polo Club stie cineva cum se ajunge!

Ma bucur ca am descoperit o comunitate asa numeroasa de miresici cu care poti sa comunici orice. Am vazut la Miresici de 2006 ca mai sunt 3 cu nunta pe 3 Iunie. Eh,... acum suntem 4

Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

La Marul De Aur am fost si noi in prospectare de piata dar mai mult de atat nu stiu. Si eu am incercat sa aflu ceva dar n-am reusit! Patronul insa mi s-a parut super OK, poti discuta cu el orice aspect: totul se ...rezolva! Ai grija doar, daca faci pe terasa, sa ai exclusivitate. noua ne-a spus ca la nr dat de noi(120) terasa va fi inchisa pt public, de unde am concluzionat ca la un nr mai mic, poti sa te trezesti cu "musafiri" iesiti sa manance in oras!
Revin aici cu o intrebare adresata pe alt topic(ca sa nu incurc borcanele) Referitor la Club Polo/Floreasca: care sunt conditiile? Cost meniu, poti aduce bautura de acasa, etc? Vreau neaparat sa merg si eu acolo ca am citit pe aici numai de bine si se potriveste cu ce vreau eu, dar daca ma lovesc cu 50 euro meniul, nici nu ma mai deplasez pana acolo!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by balkina
Am vazut la Miresici de 2006 ca mai sunt 3 cu nunta pe 3 Iunie. Eh,... acum suntem 4

Neeehhh, ia verifica inca o data...sa tot fie vreo 5 miresici pentru 3 iunie..si cu tine...6 ...daca vii acolo

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corco spune:

Cine poate sa spuna mai multe despre club A.ro. Stiti care sunt conditiile, preturile, spatiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corco

Cine poate sa spuna mai multe despre club A.ro. Stiti care sunt conditiile, preturile, spatiu

Pisu_miau stiu ca are petrecerea la Rest."A.Ro Club", pe 10 septembrie, vorbeste cu ea!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Lucica2006, mersi de info si eu ma gandisem sa dau o fuga pe la Baneasa si la Casa Alba si la Parcul Privighetorilor sa le vad si sa ma interesez de preturi. Da-mi datele lor, daca le ai, te rog, si prima care afla ceva concret scrie aici!
Alyna24, am tot auzit de Apa Nova si de Yda Club si de Polo club(fost Nasty) si tocmai de aceea intentionez sa aloc o seara pt un tur in jurlul lacului Floreasca sa vad oferta la fata locului. Suna bine meniul de 22 de euro fata de alte enormitati pe care le-am auzit iar daca are si iesire la lac ar fi minunat!
Am mai adresat intrebarea asta si la alt topic dar zic si aici: stie cineva daca in jurul lacului Tei exista restaurante unde se fac nunti? Vreau neaparat sa vad toate restaurantele care au o iesire la un lac si apoi sa fac o selectie in functie de x criterii. Cum banii sunt pe primul loc locatii gen Clubul Diplomatiilor nici nu intra pe lista-frumos foc dar scump ca dracu(pentru mine!)
Intreb de lacul Tei ca n-as vrea sa dau degeaba ocol intregului lac si sa descopar ca acolo este doar parc si nu exista nici un restaurant. Asa ca help daca stiti ceva.
Tocmai am fost azi la restaurantul Riviera(parcul National) si este in renovare pana la 1 ianuarie. Nu au stiut sa-mi spuna preturi, nimic, dar cel putin in ceea ce ma priveste, daca pana la 1 ianuarie nu am rezervat restaurantul inseamna ca sunt deja internata la balamuc! V-am spus ca e in renovare ca sa nu mai faceti un drum degeaba pana acolo.

Noi am cununat acum in iulie si finii au ales hotel restaurant Studen Club care e pe malul lacului Tei chiar langa Bamboo. Restaurantul e mai vechi dar ei au avut nunta pe terasa deschisa total...in pozele cred ca se vede cate ceva.
A fost bine dar fiind terasa deschisa in mijlocul verii m-au cam mancat tantatii si erau tot felul de barzauni pe acolo , eu am facut nunta la Yda Club pe malul lacului Floreasca in salon si nu am avut problemele acestea..si lacul era la 2 pasi , avea si terasa si ponton si parculet cu alei
Am fost si la o petrecere la Polo club e f frumos dar are un impediment zic eu..ringul de dans e foarte departe si e cumva separat de mese, nu poti sta la masa si sa vezi mireasa dansand.

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput