Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Eu mi-am facut nunta la restaurantul Perla (de pe stefan cel mare). Nunta mea a fost de 110 persoane, mi s-a spus ca incap 150-160 persoane, dar nu cred ca aveau loc asa multe in salonul principal. A fost super frumos, servirea a fost ok, ni s-au dat bauturi inapoi...A fost cea mai frumoasa nunta la care am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

Buna,
ma bag si eu ca musca in lapte. nu prea stiu ce restaurant sa va recomand dar stiu unul pe care cu tarie nu-l recomand: "La Arcade" sau "Arcade". este pe aviatorilor, zona centrala si au niste preturi daca mananci la ei....zona, de...
oricum, a fost sora mea la o nunta acolo si a plecat mai mult nemancata de acolo. eu am fost un pic surprinsa sa aud ca nu ai ce manca la o nunta cand de obicei se face risipa la orice. se pare ca aperitivul a fost mai mult decat saracacios, de sarmale i-a fost frica sa se apropie iar friptura era atat de subtire feliata incat nu putea sa o taie cu cutitul: se uscase.
culmea e ca restaurantul e chiar pe langa firma la care lucrez eu si-i stiam firma cu pretentii. iar din afara pare a fi un restaurant cochet. si am inteles ca si pretul meniului a fost pe masura fitzoseniei: cam 1.500.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by Moira

quote:
Originally posted by dyadya

Crisbar si Moira, va multumesc pt idei.
Moira, Majestic nu este cel de langa Odeon? Cel cu terasa(braserie) in fata? Sau mai este vreo sala si in alta parte? Nu de alta dar cel cu terasa mi s-a parut( de afara) prea ingust? Sau poate nu m-am uitat eu bine?
Mersi oricum, merg sa le vad pe amandoua.

Da, este cel de langa Teatrul Odeon, insa are trei saloane. Salonul in care am avut eu nunta este la etajul 1. In salonul despre care zici tu nu se tin nunti.Mai au doua saloane mai micute dar tot cochete.

Pupici si multa bafta!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph

buna moira.
cat a fost meniul la majestic? v-au lasat sa aduceti bautura si alte marunstisuri de acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata! Buna intrebare Ucucuca! Astept si eu raspunsul.
In alta ordine de idei mi s-a mai trezit un stol de vrabii!! Stie cineva daca la Palatul Ghica din Tei mai este restaurant? Am inteles ca mai demult era acolo un restaurant probabil ca la Mogosoaia si alte palate, dat in gestiune. Apropo de palate gasisem la un mom dat locul ideal: palatul Stirbey din Buftea dar, ce sa vezi? s-a retrocedat!!!!!!!!! Era tot asa dat in gestiune si puteai sa faci nunta oriunde iti placea: in oricare dintre sali, afara, pe pajiste, langa lac... era mirific si preturile erau ok... Ma gandesc ca poate mai exista ceva asemanator la Palatul Ghica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

quote:
Originally posted by ucucuca

quote:

quote:
Originally posted by dyadya

Crisbar si Moira, va multumesc pt idei.
Moira, Majestic nu este cel de langa Odeon? Cel cu terasa(braserie) in fata? Sau mai este vreo sala si in alta parte? Nu de alta dar cel cu terasa mi s-a parut( de afara) prea ingust? Sau poate nu m-am uitat eu bine?
Mersi oricum, merg sa le vad pe amandoua.

Da, este cel de langa Teatrul Odeon, insa are trei saloane. Salonul in care am avut eu nunta este la etajul 1. In salonul despre care zici tu nu se tin nunti.Mai au doua saloane mai micute dar tot cochete.

Pupici si multa bafta!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph

buna moira.
cat a fost meniul la majestic? v-au lasat sa aduceti bautura si alte marunstisuri de acasa?

Buna, meniul fara bautura a fost in jur de 38 Euro. Ne-au lasat sa aducem bautura, fructele, paleuri, fructe uscate si toate celelalte. Insa servirea ne-a costat 1 Euro pentru fiecare persoana servita iar decoratiunile (flori, baloane, funde de satin, fete de masa etc.) au intrat in pretul salii. Oricum, a iesit superb pentru ca este un salon intim, cu mese rotunde, in care poti sa vorbesti cu fiecare si fiecare mesean putea sa vada masa mirilor.

Bafta multa.

Moira

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Pentru Crisbar cu prietena care vrea restaurant de max. 70 persoane....vezi ca am postat eu pagina 3 cateav restaurante cochete si foarte dragute. Pretul era OK si al el si mancarea.

Revin cu intrebarea obsedanta: REST.MARUL DE AUR stie cineva ceva de el? Sunt pur si simplu indragostita de el si vreau sa stiu mai multe despre servire si mancare. Vreau sa fac nunta acolo!

Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Moira, te rog, da-mi mai multe detalii despre Majestic. Pana vinerea asta (mai am 2 zile) trebuie sa zic da sau nu iar eu nu stiu nimik despre acest restaurant(hotel), doar am fost sa-l vad. Cum e mancarea, cati invitati aiavut... merita? e o alegere buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Moira, te rog, da-mi mai multe detalii despre Majestic. Pana vinerea asta (mai am 2 zile) trebuie sa zic da sau nu iar eu nu stiu nimik despre acest restaurant(hotel), doar am fost sa-l vad. Cum e mancarea, cati invitati aiavut... merita? e o alegere buna?

Hotel Majestic este de 4 stele, are trei sali, dintre care salonul IL Caragiale este cel mai mare (aprox. 120 persoane - cu tot cu mirii, parintii si nasii), insa mai are o rezerva (un salonas) de 25 locuri care se poate deschide daca ai mai multi invitati.Eu am avut 120 de invitati insa mi-au venit peste numarul de confirmari si am mai adaugat niste scaune la mesele rotunde. Decoratiunile, baloanele, sunt superbe, ai de unde alege nuante, combinatii si tot ce vrei tu), insa intra in pretul salii (cam 400 Euro). In pret intra si o camera de hotel pentru miri (e cam micuta, dar noi nu stiam, asa ca tu negociaza pentru una mai mare) si mai intra si tortul miresei (delicios). De asemenea, tot ei fac meniurile de nunta si cartonasele cu numele invitatilor, anuntul de nunta.

Poti veni cu bautura, dar sa nu o dai pe toata deodata si nu mai mult decat iti cer ei (noi am aduc mult mai multa bautura si...).

Mancarea este SUPERBA. Eu nu am putut manca, insa arata nemaipomenit si a fost foarte multa, bogata si diversificata, ca sa nu mai zic de prezentare, iar inviatii au fost incantati.

Eu zic ca merita pentru ca este un salon intim, poti sa ii vezi pe toti si sa te vada toti, este foarte elegant si cochet. Atmosfera a fost calda, prietenoasa si relaxata. Nu are aspect de hala.

Politica hotelului este insa fara artificii afara(fiind in centru) si fara artificii de tort (mi-au spus ca au avut un accident cu un tort in flacari la o nunta si de atunci nu mai pun artificii la tort). Oricum, tortul vine luminat, fii fara teama si este foarte frumos.

La mine la nunta a fost superb, majoritatea au stat pana la sfarsit, nu au plecat ca in cazul altor nunti la ora 12 sau 1.

Bafta multa!!!!

Moira

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulici spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Madutza iti recomand Restaurantul Casa Ardeleneasca (str.Sofia nr.1, vis-a-vis de Statuia Aviatorilor)! As putea spune ca se aseamana foarte mult cu COS, la fel de elegant si romantic, doar ca nu este asa de scump si nici nu platesti chirie. Cel mai bine mergi si vezi!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Buna Bibirox...ti-am admirat pozele de la nunta si sincer sunt cele mai frumoase pe care le-am vazut...as vrea cateva informatii in legatura cu meniul si pretul acestuia precum si daca ornamentele pt mese si scaune au fost inchiriate sau au apartinut tot localului pentru in momentul de fata sunt convinsa 60% sa aleg Casa Ardeleneasca...mi le poti trimite pe gabys_ela@yahoo.com
Multumesc

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

problema mea, din punctul meu de vedere, este capacitatea salii. Ma intreb, oare daca sunt 120 de oameni, au loc sa danseze? cum a fost la tine? ringul de dans a fost mare? cred ca este un lucru extrem de important.

quote:

quote:
Originally posted by Laura10

Hotel Majestic este de 4 stele, are trei sali, dintre care salonul IL Caragiale este cel mai mare (aprox. 120 persoane - cu tot cu mirii, parintii si nasii), insa mai are o rezerva (un salonas) de 25 locuri care se poate deschide daca ai mai multi invitati.Eu am avut 120 de invitati insa mi-au venit peste numarul de confirmari si am mai adaugat niste scaune la mesele rotunde. Decoratiunile, baloanele, sunt superbe, ai de unde alege nuante, combinatii si tot ce vrei tu), insa intra in pretul salii (cam 400 Euro). In pret intra si o camera de hotel pentru miri (e cam micuta, dar noi nu stiam, asa ca tu negociaza pentru una mai mare) si mai intra si tortul miresei (delicios). De asemenea, tot ei fac meniurile de nunta si cartonasele cu numele invitatilor, anuntul de nunta.

Poti veni cu bautura, dar sa nu o dai pe toata deodata si nu mai mult decat iti cer ei (noi am aduc mult mai multa bautura si...).

Mancarea este SUPERBA. Eu nu am putut manca, insa arata nemaipomenit si a fost foarte multa, bogata si diversificata, ca sa nu mai zic de prezentare, iar inviatii au fost incantati.

Eu zic ca merita pentru ca este un salon intim, poti sa ii vezi pe toti si sa te vada toti, este foarte elegant si cochet. Atmosfera a fost calda, prietenoasa si relaxata. Nu are aspect de hala.

Politica hotelului este insa fara artificii afara(fiind in centru) si fara artificii de tort (mi-au spus ca au avut un accident cu un tort in flacari la o nunta si de atunci nu mai pun artificii la tort). Oricum, tortul vine luminat, fii fara teama si este foarte frumos.

La mine la nunta a fost superb, majoritatea au stat pana la sfarsit, nu au plecat ca in cazul altor nunti la ora 12 sau 1.

Bafta multa!!!!

Moira

Mergi la inceput