Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 30
briza_marii spune:
Buna, briza_marii!Si-a adus aminte de mine ca doar am stresat-o destul!
A ti facut rezervarea deja?cum vi se pare?
Nu vei regreta ,vei vedea!
pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
[/quote]
Da Alyna, am facut deja rezervarea pt 8 iulie, asa cum ne doream. Dna Ema a zis ca a rams tare impresionata de tine, ca erai tare copilaroasa si ca nu meritai sa treci prin ce ai trecut. A zis ca s-a simitit tare bine cand te-ai reintors cu poze din luna de miere. Atat tu cat si M_monique m-ati convins ca am facut o alegere buna. Vreau sa iti spun ca deja luna iunie este data la ei(asa m i-a zis dna Ema). Asa ca cine mai doreste sa se grabeasca un picut.
briza_marii
tehereea spune:
Sunt atat de obosita cu expozitia asta..m-am saturat sa zambesc frumos si sa intreb pe fiacare ce doreste; bine ca mai sunt 2 zile;
Si m-am gandit sa vad ce-ati mai facut.
Si m-am enervat super tare.
fiecare are dreptul la o parere e drept.
Si nici nu contest ca mancarea e buna si altele.Dar de aici pana a ridica in slavi pe Dna Ema de la Apa Nova , care e o femeie plimbata prin lume, mi se pare cam mult.
Daca initial ne-au zis ca se plateste avansul din ian,cand am fost cu ai mei sa-l mai vedem odata si sa ne convingem ca nu incap 100 pers. deja erau unii care mai doreau si ei in aceeasi zi si ca ar trebui sa ne hotaram daca facem sau in rest sau pe terasa.
Si nu vorbesc doar de avans ci si de rez.;tot din ian;
Stupoare. Nunta se inchide la ora 3 dim ca-l deranjam pe dl. presedinte.
eu imi mentin parerea.Tipa avea pe altii si gata.
Oricum cand am auzit de ora 3 ne-a perit tot cheful.
mercimac spune:
Buna seara fetelor,
Vreau sa-mi spun si eu parerea despre restaurantul Apa Nova si despre Dna Ema. La sfaturile Alinei eu am fost acolo la restaurant la sfarsitul lunii august. Frumos restaurantul, cam mic, cam fara loc de dans, dar frumos. Bineinteles, Dna Ema mi-a spus ca rezervarile pentru nuntile de anul viitoar se fac din ianuarie, mai bine zis pe la sfarsitul lunii ianuarie. Asa ca, ne-am apucat de cautat alt restaurant pentru nunta. Si am gasit. Un restaurant la care am facut rezervarile din august. Nu mai puteam astepta pana in ianuarie pentru ca mie mi s-a parut a fi prea tarziu. Dar intr-o seara am fost acolo sa mancam si bineinteles Dna Ema era la o masa cu niste clienti si trata inchirierea restaurantului cu niste clienti. Bineinteles ca luna ianuarie nu a sosit inca. Si bineinteles tranzactia s-a finalizat. Deci Dna Ema n-a mai asteptat sfarsitul lunii ianuarie asa cum ni s-a spus. Ce faceam fetelor daca asteptam sa ma duc in luna ianuarie sa rezerv restaurantul si il gasesam deja ocupat pentru data de 1 iulie? Unde mai mergeam eu, la ce restaurant? Majoritatea restaurantelor bune sunt deja ocupate de acum.
De aici rezulta corectitudinea celor de la restaurant. Nu vreau sa influentez pe nimeni, dar nu va bazati atat pe corectitudinea Dnei Ema, ca va tine ea loc. Nu e nici pe departe asa.
Sfatul meu, cautati-va un restaurant care sa dea dovada de seriozitate.
Va pup
tzepoasa spune:
Buna fetelor! Eu sunt mai noua pe aici si am incercat sa citesc toti ce ati scris voi despre restaurante insa .... mi se invart ochii in cap si parca nu mai inteleg nimik ..... sunt diseprata pt. ca nu gasesc restaurant pentru o nunta anul viitor .... Ma puteti ajuta si pe mine? daca nu cu un sfat at. macar cu o bataita buna sa-mi revin ..
dyadya spune:
Tzepoasa, dar nu ne spui si noua cam ce fel de restaurant cauti? Tot ce am reusit sa detectez prin ce ai scris(scuze daca ai dat si alte detalii si nu le-am vazut eu) a fost ca vrei un restaurant pt cam 120 persoane. Dar nu spui: ce pret, ce conditii, cum sa arate sau mai exact, cum sa nu arate-ca sa nu-ti dam detalii inutile-, etc. Si apoi, uita-te si tu ce am scris fiecare despre restaurantul ales. Daca iti atrage vreunul atentia, intreab-o pe respectiva mai multe detalii. Noi te ajutam cu cea mai mare placere, insa am scris deja toate despre restaurantele pe care le-am vizionat, si am scris chiar in acest subiect. Si daca stai sa calculezi o sa vezi ca sunt destul de multe restaurante descrise pe aici( cu tot cu preturi/conditii/chiar si poze)nu se poate sa nu-ti fi atras atentia chiar niciunul! Iar daca nimeni nu raspunde nimic la o intrebare despre un anumit restaurant, asta este pentru ca nu stim de el, nu pt ca nu vrem sa raspundem. Mai era cineva care intreba in draci de Izvorul Rece, Nicoresti si Golden Blitz-Razoare. Eu una nici macar nu stiu pe unde sunt sau cum arata. V-as ajuta daca as avea cum!
Catalin spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62852" target="_blank">Un nou capitol de comentarii.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!