Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Draga mea pepenash, ai pus degetul pe rana!!! Asa imi zice si iubi al meu: sa deschidem un restaurant care sa intruneasca toate conditiile mele. Care, intre noi fie vorba, sunt foarte asemanatoare, pana la confundare, cu ale tale!!! Si eu vreau verdeata, lac, intimitate, un singur salon, exclusivitate pe restaurant, sa nu mai fie nici o alta nunta acolo, sa nu ma vada nimeni din afara nuntii(vezi Monte Carlo si tot Cismigiul hlizindu-se la mine), sa fie de bun gust, sa arate ca o sala de bal, sa fie mancarea buna, sa nu fie foarte scump, eventual sa-mi intinda si un covor rosu si, vorba Kreliei, un bat in c.., ca-n rest toate-s bune!!!! Problema sta in felul urmator: ar trebui sa renuntam la ideea cu exclusivitate pt ca patronii rstaurantelor nu au nici un interes sa aiba un singur salon si in ala doar o nunta, cand ar putea avea 2-3-4 saloane si tot atatea nunti. Cat despre faptul ca oferta (pe gusturile noastre) nu e foarte mare am si aici o explicatie, de la iubi citire: nu au cum sa fie toate restaurantele la fel ca atunci nu ar mai exista diversitate. Sunt si oameni care prefera restaurante cu mai multe saloane/separeuri etc si daca ar fi toate cum vrem noi, ei ce ar mai gasi?!
Apoi, mai exista si o explicatie sociala aici: asta e din putul gandirii mele: restaurantele astea cu o singura sala mare si cu toata lumea la vedere au fost o creatie a comunismului: nu intimitate, toti sa se vada, egalitate sociala; majoritatea acestor restaurante care exista si acum sunt construite inainte de revolutie: vezi Herastrau, Parc,Calisse etc. Dupa revolutie, tendinta a fost de a construi ALTCEVA decat ce exista deja pe piata; si au aparut astea ...separate! Nu prea s-au mai construit restaurante cu o singura sala mare, tocmai pt ca majoritatea le asociau cu...acele vremuri. Prin urmare, ofera nu este mare si este formata din restaurante cu state vechi. Ca sa faci o lista cu ele ar fi bine sa iti intrebi parintii ce restaurante existau in Buc inainte de revolutie si sa le iei pe toate la picior; cat despre restaurante in parcuri: sunt fooooaaarte putine. Clubul Diplomatilor merita daca ti-l permiti dar te anunt ca si acolo se fac mai multe nunti in acelasi timp. Am fost acolo la o nunta si am vazut ca mai erau si altele. Avantajul este ca la Clubul Diplomatilor nu sunt mai multe saloane in aceeasi cladire ci sunt mai multe cladiri imprastiate pe tot doomuniul; deci o oarecare intimitate ai avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

La Clubul Diplomatilor aveti idee cam cate persoane incap in restaurant? Eu am sunat acolo si persoana care a raspuns mi-a recomandat sa ma duc personal pentru orice fel de detalii.

Pepenash over and out!
[/quote]

Pepenash, eu am facut la Clubul Diplomatic, noua ne-au incaput in vila 140 de persoane si as zice ca nici nu trebuia mai mult. A fost la fix. Se mai pot inghesui pana pe la vreo 160 dar arata teribil de aglomerat. Iar in restaurantul incap cam acelasi numar de persoane. Daca mai ai nevoie de alte info, nu ezita.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by pepenash

: sugerati-mi si mie, va rog din suflet, niste restaurante cu capacitate 180-200 de persoane, intr-un singur salon elegant, cu terasa/zona verde/cadru natural. Nu conteaza pretul meniului! Ma rog, sa nu fie chiar 100 de euro...

Pepenash over and out!

Poti incerca si la Casa Doina, de pe Kisseleff. Nu am fost niciodata acolo...nu stiu cat e meniul...cum e mancarea...cum e servirea...dar are terasa...multa verdeata..etc.

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Va spun eu de Casa Doina ca am fost si pe acolo. Intr-adevar arata superb dar: meniul variaza intre 49-73 euro, bautura este a lor, daca aduci tu se plateste 3 euro(parca) per invitat , au firma de decoratiuni(colaborare presupun) iar daca vrei exclusivitate pe terasa de exemplu( daca nu o ocupi intergral presupun) se plateste o taxa de 800 euro(sau cam asa ceva)!!!!Pt cele interesate, mergeti si vb direct aclo ca noi am fost doar in prospectare si cum preturile ne-au ametit nu am intrat in f. multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca27 spune:

Buna ziua tuturor!

Eu vreau sa fac nunta la anul in iunie si sunt in cautare de restaurant.
Am fost la Marriott si mi-a placut foarte mult sala Constanta.
As vrea sa aflu amanunte legate de servire, mancare etc.

Mergi la inceput

Eu am colega care face peste doua saptamani la Marriott in sala Constanta. Dupa lungi negocieri (de fapt a putut sa negocieze deoarece noi lucram foarte mult cu acest hotel si avem niste contracte cu ei), a reusit sa scoata meniul (cel traditional cu patru feluri de mancare) plus cafea, apa, tort si sucuri la 55 euro +tva. Avand in vedere relatia mai sus mentionata, i-au permis sa aduca vinul si tariile fara sa plateasca acea taxa de 1,5 EURO/pers sau sa ia pachetul de bauturi de la ei cu 10-15 EURO/pers.

quote:
Originally posted by raluca27

Buna ziua tuturor!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:

Buna ziua tuturor!

Cei de la Marriott sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului!!!

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Multumesc frumos, fetelor!
Deocamdata, maine plec din tara , dar cand ma intorc voi merge in cateva vizionari. Casa Doina am trecut-o pe lista (multumesc frumos, Dyadya si Ioana). La Clubul Diplomatilor am participat la cateva actiuni, precum si la o nunta si pot sa spun ca mi-a ramas la suflet. Leyla, spune-mi si mie, te rog, care este chiria la ei, daca te ajuta cu ornarea salii (huse, flori, etc) si cam pe la suma se invart meniurile.
De Parco de Principi stiti ceva? Am inteles ca ar fi in Herastrau, dar l-am ratat cand am fost sa vedem restaurantele de pe acolo.

Va multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca27 spune:

Multumesc mult pentru informatii!
Mie mi-au cerut pentru meniu 42-51E, bauturi 15E, cafea 3E.
As dori sa stiu cum este servirea si mancarea la ei

Mergi la inceput

Atentie, preturile pe care ti le dau ei informativ nu contin de regula TVA.

quote:

Multumesc mult pentru informatii!
Mie mi-au cerut pentru meniu 42-51E, bauturi 15E, cafea 3E.
As dori sa stiu cum este servirea si mancarea la ei

Mergi la inceput