Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
tigrutz spune:
cum adica prima oara fara tine?....voi si la serviciu mergeti impreuna, iubita?
am si eu o curiozitate: de cat timp sunteti impreuna?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BlueEyes spune:
Hello miresici de 2006!
Am gasit shi eu forumul asta de cateva zile...shi incepusem sa citesc Miresele anului 2005 :)) Mi-am dat seama ca-i mult de citit....asha ca iata-ma-s aici :) Avem shi noi nunta in 2006... pe 27 mai - Complex Severus Zalau.
Inca nu sar cu intrebari ( nu ca n-ar fi :) )...dar am rabdare pana citesc tot ce ati scris voi pe aici...poate ma mai lamuresc ...
Va pupik...papa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Bine ai venit BlueEyes!!!!!!!!
Oare cate miresici suntem ....... ca ne-am inmultit, ia sa numar...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralnied1 spune:
Mexxa, bun venit si aici! Ma bucur ca nu mai sunt singura din Iasi la 2006! Ce sala ai rezervat pentru 27 august???
Bun venit si pt Blue Eyes!
Incet si sigur ne inmultim!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
19 !!!
Krelia am numarat bine?!?......sau caldura m-a topit?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Hai c-am coborat din copac!!!
BlueEyes, clubul miresicilor de 2006 iti ureaza bine ai venit pe si la subiectul nostru!!! Imediat scriem la listuta, vrei? Zi vrei, vrei vreeeeiiiii? ca daca nu vrei, nu-i nimic!
Pusi dulci la Zalau!! (apropos, cum e acolo? ca departe rau de capitala, stiu ca esti!!! Nah, ca incet incet, se strang si ardelencele, moldovence avem, transilvanence avem, dobrogene avem, muntence - ohoho, mai lipsesc oltencele
Raza, am auzit de Brancoveanu, da' sa ma pici cu ceara si habar n-am unde e (parca-i si-o statie de metrou, nu??)
Io vin de pe langa Muncii si mi-ar conveni la fel, o ora nu foarte tarzie (adeka pana in 6-7 )...acum ramane ziua. Deci, cum spuneam: Adunaaaaaarea!!!! Cine semneaza???
Raza, te inteleg, ca noi si facturile le platim impreuna , daramite iesitu' la cate un cico! Dar, las' ca o sa ne faca bine si noua..si lor!
tigrutz, te bagi?
restu' protipendadei bucurestene - ce zice???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
cum adica prima oara fara tine?....voi si la serviciu mergeti impreuna, iubita?
am si eu o curiozitate: de cat timp sunteti impreuna?
Pai zi si noapte suntem impreuna. Cu serviciul... se pune daca zic ca ma duce el ?
![](icon_smile_big.gif)
Cata vechime ? 1 an... dar parca ne-am sti de-o viata...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Andita spune:
Gata, m-am mai linistit, l-am convins cu n-spe mii de mailuri si mesaje s ama suna, si, cu toate ca parea destul de suparat, mi-a promis ca trece si asta. Acum totul e sa nu-l tot eu la cap in seara asta. Raza, ca sa-ti raspund, de ce am luat mailul acasa: din greseala, si de proasta, ca sa zic asa! Of, of, barbatii astia..... Multumesc tuturor celor care m-ati mangaiat astazi cu o vorba buna.
Asa, sa revenim la ale noastre: bine ati venit, miresici noi! aveti de unde invata, sa vedeti voi...
Noi inca mai cautam local, aseara urma sa analizam impreuna niste propuneri d epe net, dar, s-s produs...acidentul, asa ca sa speram ca in seara asta sau maine. Gasisem ceva pentru Busteni, Sinaia si Predeal, niste localuri tare dragute. Stiti ca eu vreau la munte, nu? Daca stiti vreun loc....
peste o saptamana si juma' adica in week-end-ul 13 - 14 facem marele anunt, la parinti si frati. Pana atunci imi trebe inelus. Incerc sa-l conving pe iubitel sa ma ia cu el la cumparaturi, dar nu prea vrea.... Mi-e teama sa nu mi-l ia prea mare, ca tare m-am saturat de lucruri modificate sa se potrivesca marimilor mele...
Andita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
BlueEyes, clubul miresicilor de 2006 iti ureaza bine ai venit pesi la subiectul nostru!!!
[quote]
Raza, am auzit de Brancoveanu, da' sa ma pici cu ceara si habar n-am unde e (parca-i si-o statie de metrou, nu??)
Raza, te inteleg, ca noi si facturile le platim impreuna, daramite iesitu' la cate un cico! Dar, las' ca o sa ne faca bine si noua..si lor!
[purple][font=Comic Sans MS]Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Si de la mine welcomu'...
![](icon_smile_big.gif)
Brancoveanu ? Ce-ai, soro ? Acu' o sapt. nu stiai ce-i ala harbuz
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
Hai ca gasesc eu un motiv plauzibil... Ma gandesc la soacra-mea, ce fata o sa faca daca va afla ca-i las baietu' singur...
![](icon_smile_shock.gif)
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)