Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Krelia si un costumas de ine o idee buna, sau fusta aia a ta misto de pe meleaguri straine (la aia te refereai, nu?).
Aiurea, ma gandeam la alta! da' zau ca mi-ai deschis mintea!! (sunt varza!)
IHIIIII !! e foarte racoroasa si larga si merge s-o bagia sa, printre piciorushe cand stai jos (voi nu faceti la fel cu fustele astea largi???)
Si am si papucei in ton, si gentutza abia "achizitionata" si daca ma supar, imi trag si o palarie si sa vezi gagica misto
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
alinush2005 spune:
Of,of,of,
Sunt sigura ca de la anticonceptionale am atit ceva...sper sa nu imi afecteze planurile de nunta...
Eu am luat rigevidon ultimii 3 ani fara intrerupere, si acum 2 luni m-am simtit cam rau asa ca luna trecuta nu am mai luat ...
Din moment ce 2 teste arata negativ, se pare ca asta e, vreo dereglare hormonala de la jafurile alea (cand ma apuc iar de luat schimb marca, am auzit ca astea sunt prea puternice si creeaza probleme luate pe termen lung)
Ceea ce vreau sa va zic este ca ma bucur nespus ca voi, miresici de 2006, vorbiti cu mine si unele cu altele despre problemele pe care le are fiecare si care nu sunt neaparat legate direct de nunta..
Adica faptul ca vom fi in acelasi an miresici ne-a legat fara sa ne dam seama si iata ca putem vorbi si ne putem da sfaturi, si povesti problemele, ca intr-un adevarat cerc de prietene...ceea ce ma bucura tare mult, si va pup pentru asta!
ooana spune:
Eeeee ..... cu palarie, e beton!
Sa faceti poze , sa te vedem la locul faptei!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
mexxa spune:
Krelia iti pot zice ca samburelu face bine...el cred ca cel mai bine dintre toti...ce il doare e racoare acolo in burtica nu il bate soarele in cap.
Uff eu sunt franta de oboseala, am fost sa caut un apartament de inchiriat si numai idiotenii. Oare le e asa de greu sa gasesti un apartament cat de cat frumos...
Hai sa va zic faza dura...o intreb pe o proprietara..ce defecte are apartamentul si incepe cu o lista din aia de 4 etaje..cica sunt cativa gandaci noaptea, vecinu de deasupra e putin mai trasnit, robinetul de la baie e stricat...etc Mama mia cand am auzit am plecat impuscata. Peste cateva ore merg sa mai vad unul...sper sa fie ceva mai bine..ca de nu..
va pup
10+
me&baby
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Citroen, cum te duci spre otopeni este pe dreapta, pe stanga e porsche, sa fac stanga pe langa porsche, zici tu??
Ah, Raza, ca tot scapasi porumbelu', sa te aud...un miting ceva, la sfarsit de vikend??
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Deci vii dinspre Floreasca, pe Vacarescu, ajungi la intersectie, ai Citroen in dreapta si Porsche in stanga. La semafor fac dreapta si imediat cum intri, la veo 30 m, cred, e o intrare, o straduta cu poarta verde... si intri pe acolo... vezi cum e...
Miting ??? Vin !!! Se vine cu pui sau fara ? Da' alegem o ora convenabila...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Of,of,of,
Sunt sigura ca de la anticonceptionale am atit ceva...sper sa nu imi afecteze planurile de nunta...
Eu am luat rigevidon ultimii 3 ani fara intrerupere, si acum 2 luni m-am simtit cam rau asa ca luna trecuta nu am mai luat ...
Din moment ce 2 teste arata negativ, se pare ca asta e, vreo dereglare hormonala de la jafurile alea (cand ma apuc iar de luat schimb marca, am auzit ca astea sunt prea puternice si creeaza probleme luate pe termen lung)
Fata ia marvelon si sa stii ca ii prieste E drept, eu am facut si pauzele de rigoare 1 an pasti/3 luni pauza si 6 luni pasti/1 luna pauza - poti face si mai multa pauza daca vrei, nu-i musai sa respecti raportul 1/3 sau 6/1 . Am mai auzit ca si diane sunt bune (dar sunt mai scumpe). Cel mai bine, fugutza la doctor si sa-ti recomande ceva.
quote:
Ceea ce vreau sa va zic este ca ma bucur nespus ca voi, miresici de 2006, vorbiti cu mine si unele cu altele despre problemele pe care le are fiecare si care nu sunt neaparat legate direct de nunta..
Adica faptul ca vom fi in acelasi an miresici ne-a legat fara sa ne dam seama si iata ca putem vorbi si ne putem da sfaturi, si povesti problemele, ca intr-un adevarat cerc de prietene...ceea ce ma bucura tare mult, si va pup pentru asta!
Pai, asa e si normal, sa stii! ..imi pare rau ca nu stam toate mai aproape una de cealalta (gio, oana, ralnied, mexxa, magdala, cris), ca restul catzelor ne putem si intalni dar, poate nu e timpul trecut pentru un meeting general, cine stie....la un targ de miresici, poate...
quote:
Originally posted by ooana
Eeeee ..... cu palarie, e beton!
Ti-e clar ca acum umblu dupa palaiu? Si unde mai pui ca imi sta si bine cu un astfel de accesoriu ...bay, ce urla modestia in mine, fetelor, dati-ma jos din copac!
Face fata poze, negresit!
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Deci vii dinspre Floreasca, pe Vacarescu, ajungi la intersectie, ai Citroen in dreapta si Porsche in stanga. La semafor fac dreapta si imediat cum intri, la veo 30 m, cred, e o intrare, o straduta cu poarta verde... si intri pe acolo... vezi cum e...
Miting ??? Vin !!! Se vine cu pui sau fara ? Da' alegem o ora convenabila...
la semaforul ala de langa pinum? si strada e aia dintre pinum si cladirea osram??? Sau vorbesc in dodii?
Hm, io ziceam fara pui, ca doar sa stam si noi ca fetili, huh, ce zici? Convenabil vreau si io, da', la mine convenabil e pana in ora 6-7 seara, daca o facem sambata, eventual se poate si un 2-3 (taman cand e soarele mai mare , numa' sa stabilim unde. care, de pe unde veniti?
26 august 2006
Raza de soare spune:
Krelia, intri pe dreapta la semafor, pe sosea, dar strada e pe stanga, practic, in spatele Citroen-ului.
Andita, off... barbatii astia... lasa-l azi in pace, desi, pe noi, femeile, atunci cand nu avem voie, ne apuca... si cauta-l maine. Fara telefon inainte ! Uite, eu n-am fost atenta daca stati impreuna... dar lasa-l azi linistit. Maine discuti calma, ii explici, desi... parerea mea este ca nu ar trebui sa se poarte asa... nu stiu ce secret e ala, dar ar trebui sa inteleaga unde lucrezi; pe de alta parte si tu ai gresit, ascunzandu-i acest lucru. Daca tot ai sters mail-ul, de ce l-ai mai luat acasa ?
Vorbeste-i cu calm, spune-i ca-l iubesti, daca tipa si tranteste... varsa si tu cateva lacrimi... aminteste-i de tot ce aveti impreuna, de planuri, etc... lacrimile sunt insuportabile pt barbati... o sa vezi ca va fi bine.
Hai, pupici si stai linistita !
Raza de soare
Raza de soare spune:
[quote]Originally posted by krelia
Ti-e clar ca acum umblu dupa palaiu? Si unde mai pui ca imi sta si bine cu un astfel de accesoriu ...bay, ce urla modestia in mine, fetelor, dati-ma jos din copac!
Face fata poze, negresit!
26 august 2006
[quote]
Ptiu, sa nu fii de deochi ! Da' hai, jooooooooooooooooooooos cu tine...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Ia da adunarea pt mitingu' ala, Krelia !
Eu vin din Brancoveanu, poate ma aduce puiu' sau vad eu cum o scald... mi-e mila de el, ca va fi prima oara fara mine...
Ziceti o ora si cu soare si fara... adica, dimineata, pranz, amiaza... dar nu prea tarziu... hai, sa ma laud si eu cu bronzu'...
Raza de soare