Ingineri, fosti, viitori..:)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

monagan, aici sunt! prezenta!

Eu una sunt in concediu si-s f ocupata: m-am apucat de cusut. Raportez: 5 fete de perne (2 mari si 3 mici) sunt gata si 6 sunt in lucru. Deci la batranete am invatat sa cos la masina Distractie, ce mai.

sirimie, cand ai terminat calculatoare? Eu in '99, dar la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerilor!
raportez: nu mai am concediu, agitatie mare, toata lumea vrea sa-si rezolve toate pb. in ultimele zile ale anului (ca n-a fost vreme un an de zile), asa ca nu mai pot nici sa respir!
va pup, repede, repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

vaq mai aduceti aminte de noi? Mami de Anduta-pictorita. trebuie neaparat sa scanez niste,,opere" de ale fetitei sa vedeti daca am vb. aiurea sau nu si.... ce se naste din pisica tot soareci mananca...e matematiciana clasei(cl. a III-a)
Io avusei o depresie(une) si voiam sa-mi schimb macazul spre ...altceva. Si hop s-a ivit la orizont un job party-time-tot in domeniul in care profesez.Acum chiar ma simt motivata sa continui pe ...linia asta. Ca sa nu zic ca in sfarsit dupa 2 ani de lancezeala ma simt...valorizata pt. ceea ce fac.Pupici scumpici!

Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

dady68, felicitari! Ce specializare ai, daca nu-i secret? Raportez: pictat farfurie cu lamai si frunze, lasat la uscat 4 ore, dat la cuptor 30 min la 170 C, racit, minunat! Farfuria e acum in categoria "arta naiva".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Wow, ce activa a fost toata lumea in aceasta perioada.!!!
Dady68 si Iinusa sint curioasa sa vad ce a-ti muncit, asa ca astept poze, cred ca arata bine.
Poate ma apuc si eu de pictat, dar dupa craciun, ca o sa fiu in concediu prelungit pana in martie cand merg la job (voi intra in ''faza de creatie'').

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multumesc Linusa!pune si niste poze sa le vedem...
Lucrez de 18 ani in domeniul aparaturii medicale in cadrul unui spital din oras. Sunt inginer mecanic la baza. Munca pe care o ,, prestez,, e apropiata de mecanica fina-depanare si reglare/centrare, aparatura optica in special microscoape ( de orice fel, de la cele de laborator, cercetare, pana la cele chirurgicale).Dar la serviciu doar 40% mai lucrez fizic, restul e munca de birou-documente, autorizatii etc.
Monagan, picturile sunt opera fetitei mele celei mari.Imi pare rau ca nu pot scana nimic acum . Pana pe 23 decembr. e sotul meu plecat la facultate si l-a luat cu el(scanner-ul).

Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

bravo fetelor inginerelor! nici nu stiam ca avem aici atitea inginere talentate in ale artelor. eu din pacate nu am absolut nici o legatura cu arta (nu stiu sa fac nimik, nici indeminare n-am. dar iaca, ciulesc urechile si ochii sa vad ce mai face lumea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik
nici nu stiam ca avem aici atitea inginere talentate in ale artelor.

Care talent? Curaj poate. Dovada e mai jos. Nu uitati, e "arta naiva".
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ituduce/album?.dir=/2f29

Mergi la inceput

e super, linusa. eu nu ma pricep la arta, nici naiva nici din alte soiuri dar pot sa spun daca imi place sau nu. ei bine, imi place! bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Iinusa, imi place tare mult.Ai talent.Felicitari
Eu ma chinui sa-mi confectionez niste coronite de craciun, merge incet, dar nu prea am timp si abia azi mi-am cumparat spray auriu asa ca in wek. sper sa le termin.

MG

Mergi la inceput