Ingineri, fosti, viitori..:)
Raspunsuri - Pagina 9
linusa spune:
monagan, aici sunt! prezenta!
Eu una sunt in concediu si-s f ocupata: m-am apucat de cusut. Raportez: 5 fete de perne (2 mari si 3 mici) sunt gata si 6 sunt in lucru. Deci la batranete am invatat sa cos la masina Distractie, ce mai.
sirimie, cand ai terminat calculatoare? Eu in '99, dar la Cluj.
katik spune:
salutare inginerilor!
raportez: nu mai am concediu, agitatie mare, toata lumea vrea sa-si rezolve toate pb. in ultimele zile ale anului (ca n-a fost vreme un an de zile), asa ca nu mai pot nici sa respir!
va pup, repede, repede!
dadi_t spune:
vaq mai aduceti aminte de noi? Mami de Anduta-pictorita. trebuie neaparat sa scanez niste,,opere" de ale fetitei sa vedeti daca am vb. aiurea sau nu si.... ce se naste din pisica tot soareci mananca...e matematiciana clasei(cl. a III-a)
Io avusei o depresie(une) si voiam sa-mi schimb macazul spre ...altceva. Si hop s-a ivit la orizont un job party-time-tot in domeniul in care profesez.Acum chiar ma simt motivata sa continui pe ...linia asta. Ca sa nu zic ca in sfarsit dupa 2 ani de lancezeala ma simt...valorizata pt. ceea ce fac.Pupici scumpici!
Poze noiembrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
linusa spune:
dady68, felicitari! Ce specializare ai, daca nu-i secret? Raportez: pictat farfurie cu lamai si frunze, lasat la uscat 4 ore, dat la cuptor 30 min la 170 C, racit, minunat! Farfuria e acum in categoria "arta naiva".
monagan spune:
Wow, ce activa a fost toata lumea in aceasta perioada.!!!
Dady68 si Iinusa sint curioasa sa vad ce a-ti muncit, asa ca astept poze, cred ca arata bine.
Poate ma apuc si eu de pictat, dar dupa craciun, ca o sa fiu in concediu prelungit pana in martie cand merg la job (voi intra in ''faza de creatie'').
MG
dadi_t spune:
Multumesc Linusa!pune si niste poze sa le vedem...
Lucrez de 18 ani in domeniul aparaturii medicale in cadrul unui spital din oras. Sunt inginer mecanic la baza. Munca pe care o ,, prestez,, e apropiata de mecanica fina-depanare si reglare/centrare, aparatura optica in special microscoape ( de orice fel, de la cele de laborator, cercetare, pana la cele chirurgicale).Dar la serviciu doar 40% mai lucrez fizic, restul e munca de birou-documente, autorizatii etc.
Monagan, picturile sunt opera fetitei mele celei mari.Imi pare rau ca nu pot scana nimic acum . Pana pe 23 decembr. e sotul meu plecat la facultate si l-a luat cu el(scanner-ul).
Poze noiembrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
katik spune:
bravo fetelor inginerelor! nici nu stiam ca avem aici atitea inginere talentate in ale artelor. eu din pacate nu am absolut nici o legatura cu arta (nu stiu sa fac nimik, nici indeminare n-am. dar iaca, ciulesc urechile si ochii sa vad ce mai face lumea
linusa spune:
quote:
Originally posted by katik
nici nu stiam ca avem aici atitea inginere talentate in ale artelor.
Care talent? Curaj poate. Dovada e mai jos. Nu uitati, e "arta naiva".
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ituduce/album?.dir=/2f29
katik spune:
e super, linusa. eu nu ma pricep la arta, nici naiva nici din alte soiuri dar pot sa spun daca imi place sau nu. ei bine, imi place! bravo!
monagan spune:
Iinusa, imi place tare mult.Ai talent.Felicitari
Eu ma chinui sa-mi confectionez niste coronite de craciun, merge incet, dar nu prea am timp si abia azi mi-am cumparat spray auriu asa ca in wek. sper sa le termin.
MG