Ingineri, fosti, viitori..:)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
KUKI spune:
Laura, bine ai venit ! Scrie "injiner" pe carton, asta e ! Mori cu titulatura de gat, nu conteaza ce profesezi de fapt. Hai la barfa !
http://community.webshots.com/user/miuiuliana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Kuki, ai dreptate..cat despre barfa, noi avem ce, nu ? Ca doar suntem din acelasi oras .
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
KUKI spune:
Daaa, Laura, din pacate in orasul asta nu se intampla mai nimic, aproape ca n-avem ce barfi.
monagan spune:
Stati linistite, ca nici in orasul meu nu se intampla nimic interesant, macar cand era Funar la primarie, era ceva animatie.Acum e liniste si poate e mai bine asa.
MG
aldaesme spune:
Cioc, cioc, cioc, cioc, cioc, cioc,
Vreau si eu sa stau aici...
In Injinera IMT (fostul TCM), Cluj-Napoca, 2001. Mi-a placut si as mai face o data facultatea aia, si nu cred cu nici o celula ca e cea mai slaba...s-a vazut dupa cati au reusit sa faca fata (mult prea putini, in comparatie cu cati au inceput), la fel cum nu am sa cred ca e neaparat pentru baieti, sau ca ei ar fi mai buni si mai talentati la asta (s-a dovedit printre altele, dupa clasamanetul final al anului in care am terminat eu).
AN NOU FERICIT!!!
O zi frumoasa,
Esme
monagan spune:
esme,, bine ai venit la noi. Sint de acord cu ceea ce spui, ca deh...sotul meu e ing. TCM.
Lasand gluma la o parte,acea facultate e una chiar foarte buna si cine spune ca o poate face doar barbatii...greseste. Am multe cunostinte femei, care au terminat fac. de mecanica si se descurca super.
Inginerelor, o barfa ceva? ninik, ninik.??? ce faceti!!!
bineeeee... o sa-mi raspundeti voi, am eu grija sa ajungem pe prima pagina.
MG
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Am reinceput serviciul de pe 3 ianuarie, dupa 2 ani de pauza...maternala.Totul este schimbat in spital, de la harababura cu renovarea pana la ...oameni, din pacate. Am o frustrare tare mare vis-a vis de serviciu: sunt nefumatoare si in birou se fumeaza...la greu,de la sef la subalterni. Pt. ca sefa e suverana in birou...i-a invitat dimineata la cafea pe toti colegii( suntem doar 9 cu toti). Am incercat sa suport, dar imi este imposibil si cred ca o sa fac o criza. E atat de neplacut si dificil sa pun problema fumatului in birou(unde avem si tehnica IT)....Vreau sa vb. civilizat...dar n-am cu cine...Ce ma sfatuiti???...Chestii de genul...e institutie publica si ca tb. sa ne respectam unii pe altii... nu tine...imi trebuie ceva subtil...mai ales ca dau intr-o saptamana cred ca ultimul ex. din cariera. Credeam acum 4 ani cand am ocupat ultima treapta pe functie ca ...gata nu mai sunt la cheremul nimanui...si acum cu legea asta... tb. in 2 saptamani sa dau o reevaluare salariala caci am lipsit mai mult de un an...Asta e... sunt un pic ofticata...si abia am inceput...
Oricum e grea acomodarea, nu dpdv profesional pt. ca eu am lucrat in timpul asta, am o colaborare, ci datorita programului,inconsecventei si proastei organizari la nivel...hm..superior...Abia astept sa vin cu lucrarile la zi...au ramas neactualizate de 2 ani...puteti crede?
Bibica nu realizeaza lipsa mea si asta pt. ca in ultima luna i-am facut aproape tot programul sa depinda de mama, cu care sta f bine.Cand se trezeste ma cauta si spune < mami e papa> si gata...
pupici si din cand in cand o sa va citesc, dar de scris numai seara cand ajung acasa si asta daca nu=s prea obosita.
Poze Craciun!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
llyly spune:
La multi ani! sanatate si impliniri tuturor inginerilor.
Ma numesc Lili si mi-s inginer chimist din 2003 cu studiile absolvite in limba engleza. Dar dupa o experienta minunata la o firma de cosmetice, acum lucrez in armata ca cercetator. O fi bine, o fi rau ?
monagan spune:
bine ai venit Lily. Cercetator in armata???? suna bine.
dady68,noi sintem 3 in birou, dintre care numai eu fumez. Dar nu am fumat niciodata in birou din respect ptr. cei 2 colegi ai mei. Cred ca nu prea ai ce face, ca esti in minoritate, dar o discutie cu sefa intre 4 ochi, poate ca ar rezolva situatia, desi mi-e greu sa cred asta din moment ce ea fumeaza.Dar la voi nu exista locuri amenajate ptr. fumatori?????
Succes la reevaluare.
MG
KUKI spune:
Lily, bine ai venit.
La noi in firma fumatul este interzis. Cu mic cu mare, director sau femeie de serviciu, cine vrea sa fumeze n-are decat sa iasa afara in ploaie, viscol, ce-o fi !
Ba mai mult decat atat, nefumatorii au un spor de productivitate de 5% la salariusi pe buna dreptate, doar muncim mai mult decat cei care iau 10 pauze pentru fumat, nu?
Va pupez