Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

mi-e ciuda, imi bag unghia-n gat ca pitigoiu de ciuda ca n-am fo' cu voi. oricum n-o sa se mai repete, data viitoare is iar pe baricade.
toate sunteti neste frumoase, pacat c-o sa va stric io pozele

felicitari Adelo pt permis, esti tareeeeeeeeee.

Fetele de pe DC
Sabina are nevoie de noi

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Kisst, nu vad nica... de la beutura nu-i ca m-am trezit... mai bine da-le lu` veve sa le p[una ia in albumu` ala al nostru in care ne-om uita peste vreo shaij`de ani sa ne vedem...
Adela, felicitari, n-am sa uit ca tre` sa dai berea cind vii la vara, sa-l stapinesti sanatoasa, la citi mai multi km fara evenimente si sa nu fii o shoferitza de wkend ca mine
Adecalea, cum , noro, veve si carmen , asta-i ordinea? in situatia asta pot sa las barbatu` sa ceteasca aici sa vaza el ca io n-am vrut sa dansez da` veve nu m-a lasat

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

pe 1 octombrie imi scot barbatu` din casa ca altfel nu mai pup io coconiada, ca la cit baga merita si el sa vaza pasarea lu`colibri
azi am curatat 3 chile de peste si-s gaurita toata la deshte din care cauza cind dau in taste parca-s bagata la 220!!
va pup pe toate!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Haha!Cre'ca de pasarea lu' colibri nu mai poate Acidu!Da' poate ai noroc s-apara pasarea aia blonda!
Adela,congratuleishan!Sa-l stapanesti si uzi sanatoasa!
Kiss,ne-ai pacalit cu linku' propriu si personel si-ai fugit.Baga-l si tu pe ala public.Da' dac-ai pus pe-acolo poze de-alea cum avea si Pasa si le-am cenzurat eu,te invit cu drag la un antrenament de kikboxing!
Io ma tarai in patuc ca-s leguma;nici n-am iesit din pijamale azi!Pfiuuuui,babatie ce-s io!

PS Beeei,pasaroi,io acu' realizez ca pe 1 am si io prince charming acas'.Poi pune-ma draga pe lista,daca faci fro rezervare ceva,ca tura asta are cin' ne cara-n schinare-acasa ..

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

http://community.webshots.com/album/447158966OpklYX
Nici acum nu le puteti vedea? Am bifat public nu privat atunci cand am facut albumul, Altfel nu stiu sa le pun. Daca nici acum nu apar invatati-ma cum tre s-o fac

Ce antrenament kikboxing? Se pare ca deja am avut meciul si l-am pierdut.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

acum se vad; pot sa va invidiez linistita.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Is mai leguma ca leguma, asta noapte am fost in Pub, sic, si m-am deztrabalat pin` la 4 dimineata da` nu dejeaba ca vin cu noutati. Mai intii, mi-a trecut de urgenta de petrecania petrecaniilor de pe 1 octombrie pentru ca intrarea este 650.000 lei/persoana, adevarat ca iti da si ceva beutura in banii astia, da` io zic pas. Apoi, dragele mele, atmosfera de atmosfera dupa ora 1 noaptea cind se agita spiritele si gura maharajacului nu se mai aude. Barbatu` meu care ieri se uita la mine ca la o nebuna cind ii vorbeam de pub, la intoarcere spre casa azi dimineata vorbea despre rezervare acolo de ziua lui....
Veve, da` de ce sortasi brei pozele???
Kisst, am ceva prezenta prin pozele tale...

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mai, mai, io iar v-ati destrabalat si eu-s de una singura aici si fara barbat, numai eu si copil. of, ce nu m-as teleporta eu intr-o noapte de-asta pan'la iasi ca si-asa cupilu' doarme (de obicei) toata noaptea. so, iti vine consortul, veve? ei, s-a terminat cu umblatul lelea cu gagicile . hai, ca-s rea.
sa va distrati si pt mine si va pup de la maaari departari

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Succes celor pentru care maine e un inceput: celor ce lucreaza in invatamant, celor ce au copii bobocei (Gabriela, tu ai doi, mult, mult succes!!), celor care-si retrimit copiii la scoala ori gradinita.

Oana si Stefanel

http://community.webshots.com/user/ghinetz

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor,
Am inceput gradinita si scoala.
La gradinita, a fost nostim, la grupa mica erau ambele d-ne educatoare plus infirmiera, si plangeau unii copilasi dupa parinti de ti se rupea inima.
Matei a intrat, la un moment dat l-am luat inapoi sa-l schimb de papuci, sa-i puna eticheta in piept, eu ii faceam din mana sa vine la mine...el imi facea pa. Deci inceputul promitator...sa vad acum la 16, cand ma duc dupa el ce va fi.
La Octavian a fost mai simplu...a fost careul de dimineata, a vorbit directorul, cineva de la inspectorat si doi preoti au sfintit. Apoi am fost in clasa...s-au asezat boboceii in banci,iar dupa o ora am mers dupa ei. Normal ca atunci cand am ajuns noi era tarziu...desi ni se spusese o ora...si baiatul meu plangea, credea ca-l las la scoala.
A primit carti si azi la 18 avem sedinta...sa vedem ce la trebuie, cum va fi cu caiete speciale, rechizite, fonduri, etc...
Cam asta a fost partea de dimineata, asteptam sa vedem ce va fi la gradi la 16 si la scoala la 18.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput