Cu dragoste, din IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ralucami spune:
Salut fetele! Mey ce-mi vad ochii? O intalneala!!! Nu , de fapt e coconiada si eu nu pot sa vin!
Distractie placuta fetelor, sa va distrati super si sa faceti poze! Sa beti un gin si pt mine si dati-i un pahar si individului din Pub ca poate ii scad puterile nu mai urla ca data trecuta sa va sparga timpanele "MARE PETRECANIEEEE!"
Aici eu sunt rupta de realitate, nu stiu ce sfinti au fost (mi-am tot propus sa imi iau un calendar ortodox si am uitat) de aceea va urez celor care ati sarbatorit recent ziua numelui LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi si la punga grosi
!
Ca veste: vin in ianuarie (sper) in Ro!!!(vreau emoticonul ala cu individul dezlantuit care da din plete:)) Nu vreau sa va spun la ce "artificii" am recurs ca sa il determin pe consort sa fie de acord. Sper ca si atunci sa facem o intalneala (fiind iarna si frig , in perioada aia merge de minune un vinutz fiert sau o tuiculitza- asta pt amatorii de senzatii tari
)
Gabi sa nu fumezi mult! Poate te vede sotul tau si apoi taie ratia de intalniri ca sa nu te mai invatzam "rele".
Pupici si pt Cristina , cea mai recenta mamicutza de bb2. Data trecuta nu am apucat sa te vad, sper ca data viitoare sa am mai mult noroc. Ce face prietenul meu cantaret Mihnea?
De Adela nu mai stie nimeni nimic? Cum a mers cu scoala de soferi? Stiu ca ea nu are net acasa si intra mai greu pe forum.
Numai bine si abia astept vesti de la cea de-a doua cuconiada!!!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
ei, cum v-ati petrecut?!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are! Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Veve spune:
Hihi,faina intalneala!Ne-am pus burtile la cale,am pozat blonde pla(s)tin(c)ate
,ne-am "amarat" bine cu campari si-apoi tin'te
!Cre'ca cel mai bine va poate povesti observatoru' serii,Gabriela!
N-am scapat,biensur, de ragetele de magar ale "maharajahului petrecaniilor"
,da' puse cap la cap,fu bine.La 1 juma' pasarica noastra vru' sa zboare,Gabriela tanjea deja dupa sot de cateva ore bune,asea ca tura asta n-am mai fo' io spargatoarea de chef....Astept cu interes sedinta urmatoare!
Beeei,nu care cumva sa publicati poze compromitatoare pe-aici,auziti?
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Eu am avut o seara plina. Si blues la inimioara de la Weinberger, si zbantuiala cu gagici, si "shpritz de vin". Mie mi-a placut. Da de ce asa slaba prezenta? Poate la vinul cela fiert de care vorbea ralucami ne adunam mai multe...
"Pubu'" asta imi place, da' de ne-ar lasa maharajahul urlator sa ne simtim bine ar fi si mai si! Pentru cele care ati lipsit aseara, va mai amintiti: "JUUUPANILOOOR!!!!! SA INCEAPA PETRECANIA!!!!"
Si stiti ce am mai observat, tare bine mai arata tineretul asta. Erau niste fatuci la masa de langa noi, o splendoare sa te delectezi privindu-le. Si, spre deosebire de "platinata" (aia de care vorbea veve), chiar pareau ca se simt bine in pielea lor. Da erau la petrecerea burlacelor, asa ca una din ele va veni cat de curand in gasca noastra! (Nu ca noi n-am fi fost la fel de belle si de cool?)
Compromitatoare sau nu...eu vreau poze!
Oana si Stefanel
http://community.webshots.com/user/ghinetz
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
io nu poci sa articulez doo cuvinte is darimata complect ca dupa coconiada m-a coconit asta noapte ilinca cu treziri la doo ore
... nu zic decit ca ma bate gindu` sa merg pe 1 octombrie la maharajahu` petrecaniilor si sa ma petrecanesc ca mi s-a deschis apetitu`
Carmen,Ilinca
&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
Veve spune:
Bei dansatoarelor,io-te bag niste poze acu' pe webshots;is putintele,da' cum mai primesc,mai bag.Kiss,imi trimiti si tu,pleaaaaaase(iris_amd@hotmail.com)?[aiacaredadingene]
Pasa,hop si io pe 1;da' tre' sa facem rezervari deja
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
GabrielaG spune:
Bei, aseara am fost observator...am facut poze pe sest si cum vin sotii, va santajez...care ati dansat pe masa, care pe dedesubt...inca n-ati vazut nimic.
So, cand am intrat in casa duhneam a tigara...caci am avut grija sa fumez...ca a trebuit sa fac repejor o baita, asa ca pe la 3 m-am culcat dupa ce am urmarit si un film.
Am degustat Campari...da m-a cam uscat, asa ca nest time...revin la gin...cred ca de aia n-am dansat, ca nu bausem ginul si berea.
oricum dimineata am fost la lucru si acu pregatesc copiii pt scoli si gradi...va fi un eveniment in familia noastra.
Tineti-mi pumnii pe ziua de luni.
Va pup,
Gabriela si baietii
kisstherain999 spune:
Bai, in loc sa dorm ca sunt franta stau aici si butonez.Oare un drogat se simte asa cum ma simt eu acum?
Mie mi-a placut foarte mult intalneala, cu exceptia amarelei aleia de campari
si a racnetelor maharajahului.
Nu am mai iesit fara sot de o groaza de timp si a fost ffffffbineee!
Gabriela cu ce aparat ai facut poze compromitatore? Cu al meu cumva?
Ne organizam din timp pentru 1 octombrie?
Astea sunt pozele http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=447158966&ran=25099
Gata ca nu mai pot, am fost la starea civila, la biserica si la coafor (acum sunt cu adevarat cucoana) si urmeaza nunta .
PS Cum rezista femeile care au cate 2-3 copii sau unul ca al palmyrei?
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
Helou suratelor
Moama da` ce intalneala ati tras si ce rau imi pare ca nu eram si io cu voooi.:(( Si ce super poze aveti si ce bine arati toate. Auzi la ele is daramate.
Raluca ce mai faci? Ce bine de tine ca vii la iarna iar. Eu pana la vara nu mai calc in Ro. :(
Fetelor io am reusit si mi-am luat permisul de conducere. Dau de baut.
Acuma am net ca m-am intors de vreo 2 saptamani `napoi la helvetia.
Veve tu tot in Iasi esti? Mey da` nu te mai dai dusa la sot.
Mie nu mi-a mers forumu` din cauza de reclame la boom da acum is online, gata.
pupici la toate iesencele,
Adela , mamica de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Chiar ca daramata Am avut surpriza,aseara cand am ajuns,sa gasesc husbandul treaz si ghiciti ce faceaaaaaaaaaaa....ciorba de burta
.Hmmmmmm...si eu care credeam ca doarme!Drepty pentru care m-a prins ora 2 si ceva pana m-am culcat si dimineata cand biliboi cel mic facea vocalize....nu reuseam nici sa deschid ochii.Apoi m-a luat fata de buna si m-a tarat prin tot Mall-ul si cumparam adidasi si rucsacel de scoala si desigur ca am ajuns si pe Stefan cel Mare.Deci pe la 3 si ceva am ajuns si eu acasa.Si acum sunt ca beata.O fi de la ciorba de burta?
Noroc de Veve si Carmen,aseara, ca au miscat treburile,altfel dormitam la masa.Deci vreti iar pe 1 oct?Si cu sotzi sau fara?
Kriss,eu nu pot intra pe poze,deci nu intra pe album,ci ma duce pe site doar.
Sper ca ai pus si blonda,am promis husbandului ca-i indulcesc seara si-i arat bunoace.Apropo,sotzul tau ce a zis de blonda?
Nora
Comorile Norei