situatie delicata !!!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor! Zau asa! Adriana ne-a spus o poveste si a cerut sfaturi, nu judecati. Ce-a gindit, cum a fost, de ce, cine... asa-i de putin important! Sint eu naiva, dar credeam ca ne adunam aici sa fim prietene, prieteni...
Adriana, hai ca revin cu forte proaspete.
Ma repet: bucura-te de sarcina asta, 100%, n-a mai ramas mult si orice e important, fiecare sut pe care ti-l articuleaza bb! :) Vei afla, tu, pentru tine, cine e tatal dupa nastere, cu sau fara test de paternitate si apoi vei decide ce si cum. (Foarte la obiect, dupa cite zile de la nastere trebuie facut pre-certificatul de nastere? Nu-mi amintesc daca in ala am trecut sau nu numele tatalui, poate stie o mamica mai noua?! Si cit timp ia un test de paternitate daca te hotarasti sa il faci...)
Singura idee suplimentara despre situatia data este: nu mai spune povestea ta si altora. De fapt, n-o spune nimanui, daca se poate. Multumeste frumos doamnelor care ti-au raspuns si roaga moderatorii sa stearga subiectul, nu sa-l mute pe undeva, ci sa-l stearga. Incerc sa nu fiu paranoica, dar si cei mai buni prieteni se transforma in dusmani te si miri de ce. Si n-ai nevoie in 15 ani sa apara careva si sa dezgroape tot ceea ce tu te-ai straduit sa uiti.
Vezi, Adriana, cum am ajuns la "peste 15 ani"? :) Nici nu conteaza, viata trece si avind copilasul va trece asa de frumos! Iti tin pumnii sa curga asa cum vrei tu si cu cit mai putine persoane ranite in anturajul tau.
Cu drag,
Simonna
PS. Capul sus, zimbeste, miine va fi o zi si mai frumoasa, intr-o luna apare si bebe si zau dac-o sa-ti mai pese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Simonna, , ai sintetizat tot topicul asta intr-un mod admirabil, parerea mea.

offttopic - pupaturi lui Atomix

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

Simona...am parerea bruxinhei.
Sa dea Dzeu la toate femeile un bb in viata lor, fiecare sa poata simti bucuria si emotia cand bb da un sut (cum face al meu chiar acum).

In ce priveste discretia...asta e asigurata, nu stie nimeni...

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya74 spune:

Mater semper certa est. Pater est quem nuptiae demonstrant - adica mama e sigura, tatal e cel care rezulta din contractul de casatorie ( nu ca ar fi nevoie de traducere). nu e o gluma proasta, e un principiu de drept roman, care sta, printre altele, la baza actualei legislatii privind familia. asta, apropo de discutii gen si daca tatal nu recunoaste copilul. e sotul tau, asa ca dpdv legal e automat tatal copilului. chiar daca miine da o masina peste el ( Doamen fereste!) si moare inainte de nasterea copilului. ce-i drept, daca cumva bebe-ul va fi fotografia amantului si sotul tau va intra la idei, poate sa ceara testul de paternitate si sa "renege" ( banuiesc ca nu-i asta termenul juridic, dar nu-mi vine acum in cap) copilul.
ceea ce voiam sa-ti spun, draga adriana, e ca daca acest principiu a fost inventat, vreun motiv va fi fiind... in italia, cf statisticilor efectuate "sub acoperire" ( ca sa vezi cu ce-si pierd italienii timpul) cam 20% din copiii nascuti al doilea nu sunt al sotului ( la primii nascuti n-au calculat, dar cu siguranta e si pe aici vreun procentel...). asa ca vezi, adriana, nu esti nici prima si cu siguranta n-o s afii nici ultima, pentru ca asta-i viata!
sfat sincer si - zic eu - realist: pune-l pe asa-zisul prieten in categoria " accident de parcurs", nu mi s epare ca meritas ate stresezi atita entru el, dintr-o mie de motive, toate deja enumerate in celelate raspunsuri. concentreazate asupra bebelusului si asupra sotului tau, fara sa-ti sfarimi creierii cu paternitatea. si ca veni vorba de sotul tau, am in casa un exemplar destul de asemanator, in ceea ce priveste comportamentul - nu se prapadeste sa-mi declare ca ma iubeste pe clar de luna, uita de ziua me ade nastere, nu cred ca m-a pupat pe burtica in timpul sarcinii decit cel mult de 2-3 ori,si atunci pentru ca i-am zis eu sa-i dea un pupic viitorulu bebelus, daca am chef sa dorm pe canapea fotoliu sau intr-un picior pe balcon n-am decit, e decizia mea si sunt independenta, si in general face ABSOLUT orice ii cer pentru mine sau pentru fetita noastra, dar nu ia niciodata initiativa. asa e el. zau, poate ai exagerat tu si ai vazut dracul mai negru decit este.
nastere usoara si sa ai un copil sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Draga mea ....am urmarit cu mare interes tot ce s-a scis ...vreu doar sa imi cer scuze ca nu am putut sa iti dau relpy la mail pana acum ....acum am ceva timp si promit sa o fac curand ..Te pupacim si Fi tare cu ai fost si pana acum ....Pupici si sanatate mare burticii

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Buna,
poate n-ar trebui sa ma amestec si eu aici........am citit povestea si am citit si raspunsurile celor de pe aici!
Cum se spune,parerile sunt impartite si adevarul e undeva pe la mijloc!
Eu pot sa spun cate ceva din postura nevestei inselate de barbat,si care barbat face un copil cu amanta!
Si mai pot sa-ti spun si ceea ce a simtit sotul amantei cand a aflat si el ca de fapt copilul lui nu era al lui,era al altuia!
Omul acela s-a simtit "un mascarici" exact asa s-a exprimat........si a regretat totul,a regretat ca a avut incredere in ea!Cat despre mine,povestea a fost spusa,unele fete de aici o stiu prea bine si stiu si suferinta mea.........
Vreau sa spun ca intr-un fel am inteles nevoia ta de afectiune,de iubire..........dar nu pot intelege minciuna in care ii tatati pe toti!
Pentru ca minciuna nu a construit niciodata,minciuna a distrus........
Eu nu te judec,nu judec pe nimeni.....stii cum se spune" cum vei judeca asa vei fi judecat........",dar cu cat te afunzi mai tare in mocirla cu atat vei trai mai putin........e o figura de stil,cred ca ai inteles ce vreau sa spun.......
In rest iti doresc numai bine si tie si lui bb,
sper sa nu te fi suparat prea tare pe mine,

Elena-V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

VIOLETAo adevarata doamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

Violeta draga am citit pov ta.Sincer regret situatiile care aduc suferinta ; de suparat nici nu poate fi vorba.Am spus ca nu sunt sit similare....si nu sunt.Acolo e ceva ce continua ... aici s-a stopat totul in faza incipienta.
Eu nu planuisem sa am amant, sa am copil cu el, sa avem o rel intima macar.... toate s-au intamplat la o intalnire....dupa care..imdif de sit ...am spus stop.Eu nu-l caut, nu-l sun.....chiar il evit .
Ca m-am lasat dusa de val si imi pare rau...asta e clar...dar nu pot sa fac nimic decat sa gasesc solutii .
Insa la mine a fost un "accident"... la sotul tau e ceva ce dureaza.
Ti-as da un sfat... dar ma abtin.
M-a mai intrebat cineva ce as face daca sotul meu ar veni cu un copil din alta relatie... citeste mai sus raspunsul...insa daca recidiveaza e alta pov deja.

As clarifica sit pt ca e mai corect pt toti...
In rest...sincer ma gandesc ca e mai imp sa ma concentrez la copil..e mai important ca toti la un loc.iti doresc numai bine si sa fii fericita.

dya- multumesc mult.cred ca esti prima care ai spus cuv accident ...si exact asa a fost.Vad ca amandoua avem cm acelasi tip de sot...su poate ai dreptate..vedeam eu totul prea negru, dar nu pot sa nu spun ca m-a afectat.

alesia nu e nici o prob ... cateodata 24 ore pe zi sunt prea putine. Oricum apreciez ca te-ai gandit

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

Buna Adriana,

Vreau sa-ti spun ca apreciez faptul ca ai avut curajul de a-ti prezenta situatia pe forum, si ca ai fost dispusa sa raspunzi la intrebari.

Eu cred ca din acest lucru ai si tu de invatat, si, de asemenea, si noi.

Iti doresc sanatate si pace sufleteasca (care pace sufleteasca nu o putem dobandi decat daca suntem cinstiti cu noi insine si cu cei din jur, si ne purtam cu delicatete).

Giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Adriana, citesc de cateva zile mesajele tale si nu prea stiam ce sa fac, sa stau deoparte sau sa intervin, vazand insa avalansa de critici pe capul tau, m-am decis sa scriu.

Eu te inteleg, stiu ce inseamna sa fii suspectat de o boala grava si sa nu fie nimeni langa tine, sa te vezi printre bolnavi care mai de care...... si pe tine sa nu te sustina sotul, sa-ti dea curaj, sa caute solutii cu tine, sa intrebe in stanga in dreapta... daca sotul tau nu iti este aproape in asemenea momente, atunci cine..... stiu in acel moment vrei sa te agati de orice, si oricine.

Al meu ma sustine f. mult in situatii din astea, si parca tot nu-i suficient...

Iar pentru ce s-a intamplat ulterior, eu nu te judec, nu am nici un drept..... si tu nu ai nevoie acum de critici, de fapt nu asta era scopul acestui topic.

Ce mi-a sarit mie in ochi a fost faptul ca tu i-ai zis sotului ca te atrage un alt barbat iar replica lui a fost cica e "normal".
Pe mine asta ma intriga f. tare, cum adica e normal, pai nu-i normal deloc, cu atat mai mult cu cat tu iti doresti un copil, lui trebuia sa i se aprinda zeci de mii de becuri in cap, cum adica sotia imi zice asta, ca e atrasa de un altul, de ce? pe undeva e ceva wrong, trebuie scos urgent la lumina si reparat, inseamna ca nici nu-i pasa de tine, e un indolent si de aici urmeaza restul, probabil asta te-a "ajutat" sa cauti in alta parte...

Nu ma intereseaza ce vor zice fetele mai departe, oricum criticile lor sunt tardive, si in opinia mea nu au nici o valoare acum... toti gresim, important este sa ni le asumam si sa invatam ceva din ele.

Sa ai o nastere usoara si un sanatos.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput