Impreuna, Timisoara! (14)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
'Neata
Ce mai fac fetele? Burticilor, cum rezista pe caldura asta?
E super adevarata chestia cu astele, eu de cateva zile m-am suparat rau pe tot si toata lumea! Da las' ca vine el concediu' si s-o vedeti pe Silvana cum sta toata ziua cu cracii in sus si cugeta la nemurire.
Pupa mama fetele!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.cum/silvana_popovici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danitin spune:
Silvana, iti doresc un concediu cat mai placut. Din pacate pentru mine, inca nu ne-am hotarat unde sa mergem anul acesta, cum nici seful nu e prea incantat ca plec iar slujba mea suplimentara de correspondent ma tine legata de meciurile lui Poli s-ar putea sa plecam doar cateva zile la sat, dar la anul…
Alexa, daca te ingrijoreaza temperaturile, afla ca pana sambata ajungem la 39, dar cica de duminica seara vin din nou ploile.
Giova, pupici si de la mine cu Lori. Si ce daca e baietel, noi am vrut baiat dar nu am schimba acum situatia pentru nimic in lume. Sa-ti traiasca si ai grija de filmari ca al meu sot a reusit sa piarda caseta
Anca, multumesc de intrebare, acum Lori e bine si sper sa nu mai avem necazuri. Am descoperit un pediatru foarte bun si in 10 august avem programare la un homeopat faimos, sper sa-I dea ceva ca sa nu mai avem probleme. Traiasca scorpionii…cu toate fitele lor.
Doris, nasol rau clubul asta al afectatelor de astre… Consultatii pe forum nu dai? Adica am o problema care ma obsedeaza. Cand am nascut-o pe Lori prezentam niste emisiuni muzicale, aveam parul lung si o splendida culoare ciocolatie. Acum prezint stiri si sefii au optat pentru o alta imagine: tuns scurt si vopsit blond. Am acceptat dar... nu-mi prea place. Tu ce zici? Cum da mai bine pe sticla?
Pusi tuturor si multa sanatate, fericire si o vara fierbinte
Mihi spune:
Nu se poate am ajuns pe lista 2!
N-am nimic nou de spus dar tre sa iesim la lumina!
Pupici pt
danitin
Anatimocului e peste bega fata de tine intre podul de la tine si cel din Badea Cartan
Gabi
Doris
andanii
silvana
Giova
Albi
alexa00
sper ca n-am uitat pe nimeni
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lori.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
MIHI sanatate mult multa multa
daca se face petrecerea vom veni sigur
va pup pe toate
andanii
Giova spune:
Cred ca stati pe la umbra, de nu mai scrieti.
Mor de cald si abia astept sa se faca ora 18 sa plec acasa.
Dar Gabi pe unde-o fi azi?
Oare ne face o surpriza Lucas?poze
gio si bb 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Am fost la eco azi, cozonacul este copt si gata sa iasa oricand. Hihi ... A fost baiat cuminte si nu a iesit de ziua Evei; chiar nu imi placea ideea ... trebuie sa fie cam frustrant pentru ei sa-si imparta pana si ziua de nastere.
Dar de acum, oricand ...
Pozele inca nu le-am descarcat de pe camera ... am fost cam lenesa. Dar va anunt cand le pun.
Pai cu canicula asta pot sa va zic sigur ca se naste saptamana asta Lucas! De cate ori se intampla ceva important in viata mea (admitere, nasterea Evei etc.) sunt niste calduri de sa-ti stea mintea in loc. Asa ca e clar! E pe vine ...
Giova, felicitari pentru baietel! O sa avem trupa de golani. V-ati mai gandit la nume sau ramane tot Lucas?
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
Ana68 spune:
Saluti fete,
Giova zona de care scriam este la iesire din Timisoara,pe drumul de Lugoj,spre aeroport.Hahahaha.....ce te-am nimerit:ti-am zis ca faci baiat?Hai ca supercalifragelistic functioneaza!.....
Silvana,concediu placut!Cum mai e?Nu te asculta?da-le bataie!
Danitin,sa fie numai bine!Ma bucur sa aud ca cea mica si-a revenit!Pe toata lumea aud cu homeopatia....Eu nu prea am avut tangente cu doctorii( si copiii la fel).Noi dam rar nas in nas cu ei....nu iti pot dori decat multa sanatate fetitei,tie si la toti cei dragi!
Mihi,sa inteleg ca suntem vecinele?Hihihi.....pai cand ai timp hai sa fixam o intalnire la parcul de la turbine,ce zici?Pupici!
Gagici,va pup!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Giova spune:
ei GABI e copt deci ne asteptam oricand sa.....
Dr parca imi zicea ieri, ca-si ia cateva zile libere, dar nu mai stiu sapt. asta sau cealalta.
Trupa de golani facem, pacat ca al meu va fi mai micut, dar sa speram ca nu se simte o diferenta de 5 luni.
Mi-e tot la LUCAS imi sta gandul, dar...ne gandim la altul.
Lui Clau ii place MARCO, mie EDUARD.Daca nu mai gasesc altele, poate le punem pe amandoua.
Da, ANA vezi ca ai gurita aurita.
Si dr. asta tot putulica a vazut, unde habar n-am ca nu se vedea prea bine.
Aha, stiu unde este acum zona.Eu stau pe Take Ionescu, la Complex Dracula.Vis-a- vis de Politie/Shell.
Va pupic pe toate, ca ma duc acasa.
Imi ajunge pe azi.poze
gio si bb 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Hello fetili,
Ana, da si la mine pronosticu, supercalifragelistic: cand nasc?
Giova, mie dr. mi-a zis ca nu pleaca in concediu, sa-l sun oricand fara probleme. Sper sa nu faca figura ca si mor ...
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
Albi` spune:
Mey gagici... ce pustiu e pe-aici...
(in versuri )
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..