Impreuna, Timisoara! (14)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
LA MULTI ANI EVA IULIA, sa iti traiasca fetita cu mult sanatate, fericire si numai bucurii
va pup pe toate
andanii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Fetele, multumesc tare mult pentru urari! Abia astept sa vina dupamasa si sa facem poze. Maine le si urc pe net sa le vedeti.
Parca si mai frumoasa a venit acasa de la CJ. Tot asa slabanoaga, dar frumoasa A fost foarte incantata de cadourile primite si acuma asteapta tortul, ca si mine de altfel
ca imi face cu ochii din frigider .... miam-miam. Mai un pic si ii venim noi de hac!
Ana, e haioasa titulatura! Dar tu imi pari chiar mai zburdalnica decat Mary Poppins (ca de acolo vine, din cate tin eu minte, nu?) hihi ceva gen Woopy Goldberg in Ghost. Adica o persoana funny, inspirata si f simpatica.
Giova, sper sa aveti bafta si sa gasiti ceva super!
Silvana, eu cred ca e cel mai bine sa va mutati. De undeva tot trebuie taiata craca la un moment dat ...
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
ALBI e cam dificil sa gasesti ap. in chirie, si dragut, si mai in centru si la bani putini. Mai ales catre toamna, ca vin studentii si cresc preturile.
Asta gasit de noi este pe Orsova, nu-i bas aproape de centru, e dragutel mobilat, decomandat, centrala.Costa 250 euro/luna, cu garaj 300. Noi l-am scos la 200 cu garaj cu tot, dar ii dam banii in avans pe un an.Are nevoie de bani, si am negociat.
Chestia e sa ne hotaram si noi.As mai cauta, dar pana acum nimic, si cu centrala termica de la 300 euro in sus.
Urat nu este ap., dar.... m-am atasat de asta de pe Take Ionescu.off, off!!
GABI sa faci cat mai multe poze si sa le pui sa le vedem si noi.poze
gio si bb 15+
Albi` spune:
Gio`, pana nu ma angajez si nu stiu cat o sa am salariu etc, nu prea pot sa emit pretentii de dragut...
Eventual ne-ar avantaja sa fie aproape de zonele noastre de interes - aproape de unde vom avea cursurile pe la shcoli... si de locurile de munca - asta ca sa nu pierdem mult timp cu drumul si sa nu fie nevoie sa schimbam n'shpe mii de mijloace de transport - inca nu stiu daca vom avea masina la dispozitie...
Ar trebui sa fie si intr-o zona "agreata" de RDS, netul fiind esential pt noi - el e programator.
Mai nou, ma gandesc chiar la garsoniera (apartament de o camera - deci cu bucataria separat, nu in camera!)
A propos: cam ce diferenta de pret, la chirie, este intre garsoniera si apart de 2 camere? Din cate stiu eu, nu prea mare, nu? Ma refer daca ambele is cam in aceeasi zona, conditiile cam aceleasi... as vrea sa stiu cat valoreaza camera aia in plus...
Si vreau sa va mai intreb ceva, fetelor: in Timisoara is gandaci? D'aia de bucatarie... apartament sau de care specii or mai fi
Ca mie mi-e o scarba
de ei de imi vine sa urlu! Daca vad vreunu', imi urca tensiunea instantaneu
si ma ingretzoshez pt o saptamana
Pana nici greierii nu mi's simpatici, cu tot cantecu' lor... n-au decat sa cante, da' n-au ce cauta pe o raza de 20 m in jurul meu... si mai ales sa nu-i vad
Ce ziceti, sufar rau, nuh?
Mersi mult
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
danitin spune:
Albi, la intrebarea cu gandacii eu raspund, din experienta: DA!!! Se pot elimina, dar greu. Acasa am scapat de ei dupa o deratizare intensiva, dar cand am fost internata la Maternitate (Odobescu) misunau pe pereti de numa numa, puneam pe cana cu apa o revista ca nu cumva sa cada in ea.
Giova si Albi, vedeti ca a aparut o alternative la Publitim, se numeste Bazar Banatean, o puteti consulta si pe net la www.bazaron.ro, poate gasiti acolo ceva apartament convenabil.
Gabirus, La multi ani si sa petreceti cat mai frumos!!!! Abia astept sa vad poze.
http://community.webshots.com/user/danielactin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Sara buna la voi!
Obosita peste masura, intoarsa pe dos de astre, cu un ultim efort va scriu...
Andanii, eu lucrez 2 zile pe saptamana la Salon Extasy, alte 2 sunt lector in predarea coafurii la o scoala, dar acum nu merg la salon, ca ai mei au santier in casa, si stau mai mult acolo, sa-i ajut.
Dar, de ce sa platesti la salon?
Daca vrei vin acasa la tine si te fac...
Am mai facut si alte fete de aici si au fost super incantate!
Giova, am trecut azi prin Unirii si stateam in dubii sa te sun sau nu, sa bem o cafea....
Alexa, scuze ca nu te-am sunat duminica, dar am plecat dimineata pe la 8 la ai mei si am mai venit seara, lasam pe sambata asta...
Ana, ce-mi lipsesti, dar mai ales umarul tau...
Azi a fost tare naspa, am aruncat bomba...
Si-n afara de scantei, n-a iesit nimic, ba mai rau...
Poate trec maine dupa masa pe la tine, sau mai bine ne vedem o ora in Unirii, pe seara, ce zici?
Fac eu cinste cu tot!
Silvana, imi pare rau de ce ti se intampla, lasa am si eu probleme,dar de alta natura...trecem noi peste ele, nu?
Danitin, bun venit in clanul nervozatelor afectate de astre...
Am intrat si eu aici de cateva zile...
Ma bucur ca-ti place noul titlu, dar mai ales motivatia, nu?
Albi, preturile sunt cam la fel la garsoniere cu cele de la 2 camere...daca aflu ceva iti spun...
Mihi, tare ma bucur ca ne tii la curent cu starea lui Mihi.
De acord sa-i organizam o petrecere...
Gabi, sa te gandesti si la noi cand savurezi tortul...asteptam pozele...si distractie placuta, cred ca deja s-a terminat petrecerea...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
giuliatm spune:
ceau fetelor
in primul rand un super-dulce LA MULTI ANI EVEI!!!
sa stiti ca nu m-am dat la fund , atata doar ca sunt pe ultima suta de metri cu apartamentul si sincer altceva decat nervi si probleme nu vad de 1 sapt incoa
ana super titulatura
si... ... si o intind la nani ca is rupta de somn
Ana68 spune:
Buna dimineata gagici,
Bey,da' ce aveti toate de spuneti de certuri,probleme....Doamne-iarta-ma!S-a intors lumea cu susu'-n jos!Ai,ai,ai....!!!!
Giova,spor la cautat...Hai poate gasesti ceva prin zona Modern-Dorobanti si te faci vecina cu mine si cu Oana....Ce zici?!
Silvana,nu stiu cum si de unde si de ce a ajuns mail la tine,ca eu nu am trimis nici un mail la matale.Poate ca yahoo-ul a trimis automat in momentul cand te-am adaugat la messenger ...Nu-i bai!Am trimis PM...Te pup si sa fie bine!
Danitin,si eu tot scorpion colega de zodie...Ce face Lori?E bine?Multa sanatate!
Albi,asta e!Videoclipul lu' fi-mea a sosit cu intarziere,ce sa fac?Ma bucur ca ti-a placut!Las' ca pe unde postez mai toti ma intreaba de ce am titulatura asta....hihihihihihi...Nu te-a mai cautat nenea doctoru'?Si sunt gandaci,ca pa peste tot....
Mihi,nu-i o idee rea ce scri tu cu aniversarea lui Octa....Eu as veni,numa sa faci anuntul cu o saptamana mai devreme ca sa amintesti....Multa sanatate la micut!Si tie si familiei!
Gabi,saru-mana si burtica....Sa fi sanatoasa,sa nasti usor si bebe sanatos si sa traiesti 1000 de ani cu fericire.Bey,mi-ai facut ziua frumoasa!(am primit PM).Inca o data "la multi ani" Evei.Asta cu titulatura mi-a placut mai mult si nici nu am mai vazut-o la altcineva.Trebuia sa fie ceva legat de facptul ca am tot "profetit" p-aici..
..hihihihi.
..Nici eu nu ma regasesc in cumintenia aia de Mary Poppins,dar refrenul suna misto!
Doris,imi pare tare rau ca nu iese bine.....Te astept!Daca vrei neaparat sa ne intalnim,da un semn si ne vedem....Eu te astept la mine!
Giulia-Alina,ma bucur ca-ti place titlu....Ce face Ale?Pupam micuta frumoasa!Hai ca mai ai putin si esti o fericita p-orma!Termini tu apartamentul si stai linistita!Bafta!
Mai fete,va pup!Sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Giova spune:
Neatza Timisoara!!!
ALBI prea mare diferenta nu prea este.Exact cat e nu stiu, iei si tu Publitimul si Bazarul, cauti si vezi. Pt. cele cu o camera nici nu m-am uitat.Am gasit apa. super la 2 camere, dar fara centrala si platesc mult la intretinere si nu stiu cat de mult dau caldura.Mai ales ca vine bebele in ian. nu pot sa depind de stat cu caldura.Si sunt gandaci, noi am avut, am luat tot felul de curse si spray-uri.Vroiam sa deratizam si sa zugravim.Ce bine ca nu ne-am apucat, ca faceam degeaba.
ANA unde este zona asta: Modern-dorobanti?
DORIS a venit unul din sefi, maine pleaca. Sorry dar nu puteam iesi.De miercuri cand vrei, iesim la o cafea.Poti veni sus in birou (doar esti prietena cu tanti de la poarta si-ti explica ea).
DANITIM si GIULIA va pupic.
Am fost la eco: tot BAIETEL se pare ca ii!!!
Am 15 min. de filmat cu el, dar nu se vede asa bine, ca nu mai e eco transvaginal ci abdominal.
E mai mare cu 3 zile, ca de obicei, e lungan rau, sper sa semene cu tat-su, ca doar are 1,87 m.
In rest e totul ok, incep sa iau vitamine.Si sa ma obisnuiecs cu gandul ca voi avea doi barbati in casa .
poze
gio si bb 15+
alexa00 spune:
Salutari!
Fetelor si voua cand a-ti intrat pe forum v-a aparut un vrajitor imbracat in albastru?
Dorisnu-i bai ca nu m-ai sunat.Am fost la cumparaturi si mi-am luat o fusta super.Ramane pe week-endul asta.
La faza cu gandacii e tare greu.Tre facut dezinsectie calumea in tot blocul.Cel putin noi asa am scapat de ei.
Fetelor am vazut eu bine la stirii:azi vor fi 34grade?
Numai bine,
Alexa