Bebelusi de nov-dec 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
aime spune:
Buna seara fetelor!
Dupa cum vedeti "n-am timp de nimic"...prichindila s-a facut un smecher...timpul meu e full time ptr el. Nu sta o clipa, mereu trebuie sa stau dupa el, vrea numai in picioare, i-am luat tarc de joaca, dar cred ca are ace...care apar dupa 10-15 min de stat in el. putem sa ne mai laudam cu un dinte de sus iesit si unul "pe vine", deci o sa avem in curand 6 si ne mai laudam cu pasii de defilare pe care-i exerseaza baiatul. La mare a fost super ok, l-am adus bronzatel, il scoteam dimineata de la 7-10.30, cand murea de somn, dormea puiul la greu, de la 10.30-13, apoi mergeam la masa de pranz, unde ospataritele stateau la rand sa-l ia in brate
apoi iar dormea pana pe la 16.30-17.00 si iar la plaja. A mancat f bine, dar el papa si acasa...l-am adus cu 240 g mai grelut, ca slabise dupa diareea aia ce-a avut-o. seara mergeam la plimbare e pe la 20-23 si ii placea, adormea (in brate, ca si-n carut sunt ace...) si teare-i plcae sa se uite la gondolele luminate, la oameni pe strada, la trenuletul vacantei...Ne-au prostit de la o agentie de modele copii (aveti grija fetele care mergeti la Mamaia), contra sumei de 300.000 l-au pozat, i-a aparut poza pe site si ...atat...cica sa asteptam sa ne contacteze Protv Iasi. O sa pun adresa.
La terasa sau la restaurant statea f linistit, si ne lasa sa ne savuram berile, in compania unei bucati de coaja de paine sau a pufuletilor...este inebunit dupa ei.Am facut o gramada de poze, dar din cele clasice si vor trebui scanate. Calatoria cu masina a suportat-o f bine, a stat si in scaunel si in brate, n-a dormit atata de mult cum ma asteptam, dar a dormit aproape jumate din drum.
sunt multe de povestit, dar asa in ansamblu a fost un copil super cuminte (fata de ce-am mai vazut, ca nu puteau bietii oameni nici sa manance), zambaret, vesel si fff admirat. Ne-a placut vacanta in 3, prima noastra vacanta de mami si tati, chiar daca am stat cu grija lui...multumim ca l-am adus sanatos acasa si planuim si cateva zile la munte.Eu zic ca i-a priit de minune vacanta, acum i-am facut program de plimbare de la 8-9 dimineata, apoi papam si pe la 9.30 ii e somn, doarme pana la 11.30, apoi iar il scot putin, ne mai plimbam, ne dam in leagan, in parc si in casa in balcon...papam si doarme de la 14-16.30...superrrrrrr...sper sa-l tina naravul...somnul ajuta la crestere...
Si o alta noutate...baiatul meu ... nu mai papa tzatza
decat f putin dimineata...simt ca a crescut...ca a trecut la o alta etapa...si tot asa va fi de acum...e o bucurie, dar e prima ptr care am plans...de ieri am inceput cu Milumil 3 si i-a placut, seara la culcare si o sa incerc sa-i dau si peste zi. aici ma puteti invata voi...cum dati lapticu seara si dimineata sau dati si peste zi? astazi dimineata a supt putin, dar in fiecare zi din ce in ce mai putin...
Cookie si noi pupam pe Sabinutza si apreciem fidelitatea...imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar am trecut prin Galati la venire in fuga, din cauza ploilor si a viiturii pe care o tot anuntau astia la tv in noaptea de 13-14. noi n-am intalnit nimic pe drum rau, dar...n-am mers prin Tecuci. Oricum mai vin vara asta la Galati, asa ca...
va pup pe toate si sper sa fim mai mult timp cu voi
mami
de
vladut(15 nov.2004)
raluca.gabriela spune:
Ah, Paxela, draga, uite la ce e bun un piscolog la forumul omului...
Asta se gandeste gandire pozitiva (respectiv autoamagire) pe care eu am aplicat-o dupa ce ma isterizam crunt la fiecare apus de soare adunand cantitatile de la fiecare masa...
Ma bucur ca ti-ai insusit asa usor faza cu "el mananca enorm dar nu asimileaza ca e energic"... 

Miche draga, cum a spus si Paxela: se intretineau, atata tot. Tot dupa voi suspinam si asteptam sa ne bagati in seama dupa ce va eliberati. 

Otiliav, e f haios ce spui tu acolo, imi si imaginez puiul ranjind cu gingiile albastre...[rad tare]
POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta
raluca.gabriela spune:
Miche, dupa care privirte mori? A ei sau a lui? 

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta
Otiliav spune:
Aime, ma bucur ca v-ati distrat bine in 3. Asteptam pozici!
Raluca, in nebunia mea am incercat s-o spal cat mai repede. N-am avut timp de poze, m-am gandit si eu dar la final.
Din fericire am terminat proiectul la care lucram. Sper ca pe viitor sa fiu mai limpede la minte, ca ultimele 2 saptamani au fost pline de nereusite sau prostii.
Am pus o poza de la 7 luni!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
FELIS spune:
Vreau si eu la intalneala... desi am treaba de
(Miche ...
)
Am fost tot pe o fuga... Luni am avut o zi infernala (super aglomerata)... Am fost seara la controlul de 3 luni la neurolog (cu Mihai) si la 2 ore plecam cu masina socrului la mare pt 2 zile care s-au facut 3...
)
Abia am venit, si dupa ce v-am citit pe diagonala am zis sa dau un semn de viatza..., da povestile le las pe maine... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
vikinga spune:
Buna mamici de bebelusi de noi-dec, sunt o mamica a unui copilas de la grupa oct-noi-dec 2003 si va rog din inima sa cititi acest mesaj:Fetelor din Romania e nevoie de ajutorul vostru..! E vorba de Sabina, o micuta de 6 luni bonlava, viata ei depinde de niste bani, sanse are foarte mari de a invinge boala. Deja parintii sunt in Anglia pt prima sedinta de tratament. Fetita a rectionat bine pina acum, deja tumoarea a mai scazut un pic, e felul ei de a ne arata ca poate invinge boala, poate trai, e felul ei de a ne cere ajutorul . Cazul e real 100%, parintii au fost pe acasa tv, motanik(andra) a sunt la spitalul din anglia si a intrebat de ei, i s-a confirmat totul si numele si diagnosticul si dr care se ocupa de ea. Pina miine e valabil teledonul pentru Sabina 0900.9000.50. , un apel va aduce 5€ pt ea. 170.000 lei nu e mult pt a ajuta o bebelusa de 6 luni.Fetele din europa, puteti trimite la mine prin plic sau cont, nu conteaza cit, maruntisul din buzunar, mai cereti si maruntisul sotzului si al citorva prieteni. Puneti in plic sau trimiteti la mine in cont, va dau datele pe PM. Voi face cheta ca si in alte cazuri si ii voi pune in contul parintilor din Romania.Mai multe detalii aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890 Astept PM-urile voastre

Multa sanatate voua si puilor vostri
Va multumesc
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
bits spune:
fetili vesti bune:am dus telefonul la reparat si se poate asa ca imi schimba ecranul pana sapt viitoare.
RALUCUTZO sa stii ca si eu am patit-o in RO cu un nebun cu masina dar spre deosebire de tine eu aveam in sacosa o tava iar alaavea geamul deschis asa ca i-am tras-o
.a ramas blokat iar dupa ce a plecat m-a bagat pe unde m-a scos mama dar macar m-am racorit.
octy,KEN(1nov 2004)
Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by bits
RALUCUTZO sa stii ca si eu am patit-o in RO cu un nebun cu masina dar spre deosebire de tine eu aveam in sacosa o tava iar alaavea geamul deschis asa ca i-am tras-o.a ramas blokat iar dupa ce a plecat m-a bagat pe unde m-a scos mama dar macar m-am racorit.
octy,KEN(1nov 2004)
Bits, adica i-ai tras o tava in cap?

Bravo!! Miche, ce mari v-ati facut de cand nu ne-am mai vazut! Sa stii ca Darius seamana cu tine!!!
De-abia astept sa ne vedem maine :-)Ieri m-am intalnit cu Simona in parc si i-am facut un concert... Avea Alex bazdaci in fund si a dat intr-o criza de isterie. Voia numai in brate dar nu prea puteam eu sa merg cu el in brate si sa imping si caruciorul in acelasi timp.. Oricum Simona are nervii tari

Aime, cand am fost la mare noi eram printre cei care nu puteau sa manance cu copilul la terasa.. Unul manca, celalalt plimba cupilul
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)
Eliza5 spune:
Miki, cred ca ti-am blocat inboxul!
Ti-am trimis vreo 9 megi. Am trimis din greseala valsul de 2 ori si ti-am mai trimis un Billy Joel..
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)
carmen spune:
Buna dimineata feltele,
Sa aveti o zi frumoasa pentru plimbarici ca la noi asa se intrevede. Astept sa se trezeasca printesuca ca sa ies pana in piata ca nu avem fructe pentru ora 10. A dormit bustean noaptea asta de la 22 pana la 05 cand a baut lapticul si de acum tot doarme. Se odihneste foarte bine cand nu Ana acasa ca ei ii place liniste liniste cand doarme si cu sorsa e mai greu sa asiguram atmosfera de somn. E tare sensibila la somn dar macar e bine ca ea doarme singurica in patutul ei sau in carut (daca nu suntem acasa) asa ca nu prea stim ce e leganatul. De fapt daca ii se face somn si nu avem patutul sau carutul e jaaaale: nu adoarme in brate de nici o culoare.
La Multi Ani! Diana Andreea (Ela 2001), Alexia (Cecilia c), Bianca Alexandra (IOanaDu), Cristiana Bianca (VioVio) si Dariuca noastra. 

http://community.webshots.com/user/niculas
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.