Bebelusi de nov-dec 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Sunt disperata, am inversat sticluta de fier cu cea de albastru de metile. Asa ca Ana a inghitit vreo 2 guri, si nu pot s-o fac sa vomite. Am vorbit cu asistenta doctoritei Sersea si mi-a zis ca ei folosesc pentru amigdale.Voi stiti ceva, ca doctorita are telefonul inchis?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
paxela spune:
mai nu da-ti cu rosii
noi nu furam fetitele nimanui
doar le intretinem
si in plus ramanem fideli biencutei deabia asteptam sa o revedem sambata si cine stie poate la
mananca amandoi![]()
uimitor dar azi a mancat ma rog daca 150+100+60+30 se poate numi mancat .....dar spre deosebire de ieri e super
m-am decis( mersi raluca
) copilul meu e cel mai smecher el mananca orice in cantitati industriale foarte curat fara mofturi si lista poate continua
asta asa ca sa nu se mai uite ciudat la mine lumea cand zic ca nu mananca nimic si etc.
asa ca de azi am cel mai mancacios copil
( daca ar fi macar pe sfert adevarat) el e slab pt ca e energic( asta asa e) dar nu pt ca nu mananca![]()
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
roserb spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Sunt disperata, am inversat sticluta de fier cu cea de albastru de metile. Asa ca Ana a inghitit vreo 2 guri, si nu pot s-o fac sa vomite. Am vorbit cu asistenta doctoritei Sersea si mi-a zis ca ei folosesc pentru amigdale.Voi stiti ceva, ca doctorita are telefonul inchis?
Stai linistita, nu se intampla nimic, albastrul de metil se foloseste pentru badijonari in gat, deci n-are nimic!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Miche spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Otilia, mama mea zice sa stai linistita !
o sa-ti albastreasca pampersul si

Miche si
Darius
(26.11.2004)
paxela spune:
otilia si eu stiu ca albastru de metil e pt gat asa ca nu cred sa fie probleme mari dar ca sa te linistesti suna si tu la Grigore alexandrescu in garda la urgenta si intreaba
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
roserb spune:
quote:
Originally posted by paxela
m-am decis( mersi raluca) copilul meu e cel mai smecher el mananca orice in cantitati industriale foarte curat fara mofturi si lista poate continua
asta asa ca sa nu se mai uite ciudat la mine lumea cand zic ca nu mananca nimic si etc.
asa ca de azi am cel mai mancacios copil( daca ar fi macar pe sfert adevarat) el e slab pt ca e energic( asta asa e) dar nu pt ca nu mananca

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Miche spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Miche, Raluca poza 5 e BESTIALA !!!!!!
familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)
eiii, pt privirea aia mor io
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Otiliav spune:
Roxana, mersi de raspuns. Ce bine este sa fie si o mamica cu experienta in grup!
Acum nu mai sunt asa panicata da sa ma fi vazut acum 1 ora, totul era albastru in jurul meu (era pe pat asa) si cel mai nasol cand o stergem in gurita si o vedeam asa cu limbuta, gingiile totul albastre. Mi s-a mai intamplat sa le incurc dar am observat la timp, acum era pusa si in cutiuta cu fier.
Otiliav spune:
Fetelor
!
Cred ca-n sticluta mai sunt vreo 15 ml din 23 dar luand in considerare cerceaful si plapuma care au papat si ele cred ca n-a inghitit mai mult de 3 ml, mai ales ca folosesc sticluta de 2 saptamani.