Constanta la apel! (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Adinutza , asa e , al 4 lea cd e facut ptr tine nu ptr Oana.
mie-mi convine vineri la 17 . Roxana ramine sa te sun . daca suntem numai noi doua nu mergem prea departe...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Acum plecam la dr.... Toata noaptea a tusit...

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Vic, muulta sanatate! te asteptam cu vesti bune!
Crix si voua mama sanatate...aveti grija de voi! pupici Alexiei!
puilor, eu zic sa raman ptr vineri la 17. va convine la Crazy? ca e si parc? sau unde vreti voi. astept propuneri!
Loreen mama uuff...asta iti mai lipsea! dar am o idee....nu cumva nesomnul Deliei se trage de la cei 2l de pepsi pe zi? nu de alta, dar e muulta cofeina acolo!!! distractie placuta la botez vineri si aveti grija de voi. si incearca sa o lasi pe Delia cu femeia....mai stii....poate o adoarme!
Cornelia, pupici!
Mada, mi se pare o prostie asta cu rapelul. asa ca lasa-i in pace.
pupici tutror, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Multumim pt urari si incurajari! E ceva faptul ca se gandeste cineva si la noi!

Sebi are mucii verzi, tuseste si ieri a facut febra. Deocamdata, nu ii dau antibiotic, mai asteptam vreo 2 zile si-i dam doar daca va fi mai rau. Acum luam Nurofen, Ketof si Pivalone pt nasuc.
Analizele la sange, scaun, exsudatul faringian (pt care am dat probe saptamana trecuta) au iesit ok.
La plaja vom mai merge de abia dupa ce ne vom simti mai bine.

Azi mi-a spus cineva ca are de vanzare niste:

1."masinute" care pot fi folosite si ca premergator, au muzica, butoane, volan, manete, se poate ridica ccc "capota" si acolo sunt niste cubulete, masina "spune" alfabetul, cifrele stanga, dr... dar in lb franceza, e de la Fisher Price, pt 9-36 luni, max 19 kg, cu 600mii lei (eu am cumparat pt Sebi, ca el a apucat sa vada una si a plecat luptandu-se cu ea in brate);

2.scaune de masina
-pt 9-36 kg
-nu au centuri de siguranta
-se fol cu centurile de siguranta de la masina
-1,2 mil lei

A mai avut niste "castele Barbie", cica fff misto (nu le-am vazut), cu 1,7 mil. Daca mai face rost, va anunt.

Daca va intereseaza, va dau nr de telefon al persoanei respective sau ne intalnim la mine si apoi mergem acolo...

Alexia, sa te faci bine puiutza bronzatzica!!!

Sa aveti o zi frumoasa!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mav, pupici lui Sebi, bolnaviorul! Pe mine ma intereseaza scaunele de masina. Le-ai vazut? Cum adica nu au centuri? Asa sunt ele proiectate? In curand (adica peste vreo doua luni ) o sa il trecem pe Stefan in scaunel mare si trebuie sa ii luam Mariei altul. Sincera sa fiu, nu prea as vrea sa dau o avere pe el, dar ma intereseaza in primul rand siguranta copilului.

Crixia, multa sanatate Alexiei!!! Sa ne tii la curent.

Vineri, veniti si cu copiii la terasa???

Loreen, cred ca venim si noi duminica in parc si posibil sa vina si Mamanati cu fetita. Ne-am intalnit ieri si Melissa este o dulce. Are ochisorii asa de frumosi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu nu pot veni vineri cum sa fac sa intru in posesia cd-ului?
uraaaaa imi vin neamurile sunt asha bucuroasa! ca imi e un dor de ele.
loreen - cafea fara cofeina la 100-150 grame daca amesteci cu max.50 grame aromata gen irish coffe e f. buna
eu momentan beau fara cofeina.(de! regimul!)
si cand beau cu cofeina sau nes beau cu mult lapteeee.

adinutza - eu stiu de la surioarele mele.cand mergeam la plimbare si cereau sa faca pipilica ma duceam dupa cate un copac. o sa incerc sa iti descriu : ma aplecam cu capu in fata, intorceam surioara cu spatele spre mine, ii bagam mainile mele pe sub picioruse ca si cum ar fi stat ghemuita si o ridicam putin de la pamant ca sa aiba loc sa faca pipi dar nu in pantofi sau pe ea.
nu stiu daca ai inteles. si ca sa iti fac o poza cu surorile nu merge ca au crescut dar daca vrei fac o poza cu alexandra mea si iti trimit.a!si sa nu uit sa ai hartiuta de sters pregatita.

acum imi falfaie inima ca am trimis-o pe alexandra la plimbare fara mine si eu sutn acasa cu ochii pe geam sa vad ca nd se vor intoarce.
va pupam.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Acum am venit de la urgenta; pe Sofi a ciupit-o un paianjen sub ochi, si e umflata toata. Nu plange...am plans eu!mai ales ca i-au facut si o injectie! Doamne, ce sperietura!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

pt Sofi, Mada cred ca te-ai speriat tare...

Eu voi veni la intalnirea de vineri, ora 5pm, la Crazy. Abia astept!
As propune sa ne intalnim fara copii ca sa putem vorbi, nu sa alergam care-ncotro. N-ar fi rau sa luam copiii totusi, dar sa-i lasam prin parc cu sotii sau bonele, asa, in caz ca ne e dor de ei
Simona, stiam eu ca nu m-ai uitat cu cd-ul 10x
Cine mai vine la intalnire?

Alina, castele Barbie, zici ca mai aduce? Ma intereseaza! Tu ce crezi masinuta e potrivita pentru mot, as fi vrut sa o vad, poate ii faci si tu o poza pentru ca in august, sept si oct am cate un mot de luat la 2 baietei si o fetita.

jone, teoretic pare simplu, sa ma vad la practica...

Pentru ca maine Alexia face 2 ani ii doresc o copilarie si o viata fericita si sa faca multe bucurii celor dragi. La multi ani + pupici nenumarati!

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna seara!
Ma numesc Camelia si am o fetita de 1 an si aproape 5 luni, se numeste Alexandra Elena (are doua viteze de mers:repede si foarte repede, motiv pentru care are genunchii "zdrentze",ne doftoricim cum ne pricepem si, eu sper sa fie putin mai calma cand merge ca sa nu mai cada ).
Abia am intrat pe forum, sunt chiar o novice pot spune, daca nu era Adinutza nu aflam despre voi, ma bucur ca m-a informat
Draga Adinutza te rog sa pui in practica in continuare initiativele legate de Andrada si in prezenta Alexandrei, ai vazu ca domnisoarele noastre sunt ca doua maimute: se copiaza una pe cealalta (Alex are ce invata - si noi vrem sa scapam de pampers).
Sper sa aflu numai vesti bune despre micutii bolnavi.
Va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Cami, bine ai venit!
Ma bucur ca te-ai alaturat frumoasei familii de pe DC. Sper sa-ti petreci cat mai mult timp alaturi de noi!

http://community.webshots.com/user/adinutza114

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput