Constanta la apel! (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Alina, imi pare tare rau de Sebi. Doftoriceste-l si da-i un din partea noastra.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu sunt cu creierii varza
azinoapte alexandra mea a hotarat ca pe la ora 3.30 e timpul de joaca nu avea nici o treaba ca era intuneric in camera, ea facea galagie pe intuneric.
2 ore si ceva mi-a luat s-o culc.asha ca acum am restanta la somn.

si asha as bea un cu muLTA lamaie si gheatza!!!!!!!!!!!

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

deocamdata nu vrea sa renunte la suzeta.e mai mult pe post de rontaiala pentru dinti si in rest o folosim doar noaptea.eu as vrea sa scape de ea ca si asa a pierdut o gramada.nu ma ajutati cu nici o adresa?

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, nu stiu nici un magazin second hand. da si tu un anunt aici, la publicitate, poate ai noroc.
Vic, sanatate lui Sebi! cum v-ati pricopsit iar cu muci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, am dat dar degeaba.mai astept dar nu stiu cat va mai incapea razvan in asta tip scoica ca desi e pana la 13 kg s-a lungit si ii ies picioarele cu mult in afara.
azi a fost eveniment la noi.pana acum razvan nu prea vroia sa apuce biscuite sau painica in mana.ii era cred ca frica.morcovul il mai lua si-l molfaia, dar azi a luat o juma de biscuite si a inceput sa molfaie la el si sa mestece chiar bine.nu s-a inecat deloc.dar nu va spun ce era pe mainile lui si la gurita

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Iar am ramas in urma. Nu m-am simtit f. bine zilele astea, cred ca din cauza caldurii.

Multumim pt. urari. Stefan s-a comportat destul de bine la biserica. A plans in vreo patru reprize, o data destul de rau, dar sincer, ma aasteptam la mai rau . L-a "certat" preotul ca nu se mai oprea din plans, dupa ce l-am imbracat. Dar asa i-a trebuit (preotului ), pt. ca baiatul meu a fost tare cuminte si nu a spus nici pas cand l-a scos din cazan, asa ca preotul l-a "zgaltait" putin ca sa planga .

Vroiam sa va zic de Mamanati, ca a ajuns in Eforie, dar nu cred ca are acces la internet. Pe fetita ei o cheama Delia Melissa si s-a nascut pe 30 aprilie.

Putine sanse sa ajung la intalnire, vineri sau cand o fi, dar o sa incerc sa va fac o surpriza .

Mav, sanatate lui Sebi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fetelor, ne alaturam si noi lui Mav, adica lui Sebi, mai exact!
De ieri avem febra, ne doctoricim, am avut drum la urgenta, de acolo trimisi la analize pe loc.....o infectie undeva ascunsa, fara tuse, fara muci, fara ganglioni inflamati, fara gat bolnav, doar o mare febra!
Offf, sa speram ca noaptea urmatoare va fi mai usoara si nu va mai recidiva inainte de doza urmatoare, ca simt ca mor!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Mada eu am bebici de care vrei,mici-mici de 3 luni maine poimaine sau maimari de 9 ani...E pe alese

Eu vineri am botezul la bebe mic-mic...M-as agita insa nu pot ca Delia nu ma lasa sa fac mai nimic...Cred ca nici batuta n-ar dormi ziua...Si asa o frecam aiurea-n tramvai asteptand sa vina seara cand de oboseala doarme pana a doua zi pe la 6...In mare le-am terminat pe toate,cu restaurant,ornamente,meniuri,popi,biserici...asteptam sa treaca ziua...
Ma cam tem sa las copilul singura cu femeia care sta cu Bianca de la 6 luni...Pana acum Delia a stat cu mine zi si noapte si nu stiu cum va reactiona la femeie...

Sebi si Alexia va doresc insanatosire cat mai grabnica...sa apucati si restul verii sanatosi...

Eu am pus-o de la atata pepsi...Dupa nastere nu am mai putut bea cafea si nici fuma,asa ca m-am refulat in pepsi,cate putin cate putin pana am ajuns cam la 2 litri pe zi.Luni dimineata cand ma uit in oglinda fata mea era exact ca de gaina,ba ma mai si manca groaznic...Alergie la cola...Am trecut pe claritin insa nu maibeau nici pepsi...Dupa ce-mi trece vad eu ce fac...DE fumat m-am lasat,de baut nu beau,cafea ioc,barbati nu mai stiu ce-i aia de un an....ce-mi mai ramane?

Cornelia poate duminica ne vedem prin parc cu crestinutii...Nu o mai fi asa cald, cine stie...Poate vin si fetele celelalte...

Tania despre mama ta nimic nou de la analize?
Apropo de fete mari...Andreea cum se descurca cu temele pe vacanta, ca a mea cand pronunt fraza..."ai citit ceva azi,cand te apuci" o trazneste durerea de cap si se culca...Nu stiu cum sa o fac sa priceapa ca scoala este un rau necesar...

Na' ca v-am sris romane...ca de inceput de capitol...

Loreen cu Biancasi Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

sebi si Alexia, sanatate maxima! Bucurati-va de vara!

Loreen, trimite-o pe Bianca, sa ti-o pun la invatat! ca din toamna merg la scoala, trebuie sa-mi reintru in rol! dar nu ma supar nici cu Delia scumpica!-da' nu pot sa fac lectii cu ea!

Roxa, nu m-a muscat nici un animal!dar m-au sunat de la dispensar sa vin sa-mi faca doza 2(rapel parca se cheama) de la vaccinul din sarcina. Fiola e cu 10 doze, a fost deschisa cand eu eram la munte, asa ca...

Adriana, tu parca ziceai mai demult ca mergi in parcul de la Casa de cultura? ca mai vin si eu uneori...

Irina, bine ai revenit! Ceva noutati? Ce face burtica?

Pentru vineri ati mai vorbit ceva? As veni si eu...
Pupici!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Nu am avut net cateva zile pentru ca mi s-a stricat placa de retea. Abia asteptam sa citesc ce ati mai facut!
Cornelia, sa-ti fie sanatosi amandoi puiutii, iar proaspatului crestin ii dam un pupic.
Lui Sebi si Alexiei le doresc sa se faca bine cat mai repede
Roxana, se antreneaza Patrick la mers? Sa stabiliti ziua intalnirii cu Simona cat mai repede, va rog, sa ne facem si noi programul...
Simona, vreau si eu Pilates, pe mine m-ai uitat?

Andrada, de luni, nu mai foloseste pampers! Sunt asa de mandra de ea, cum zice ca vrea oala si pentru ce o vrea. Azi in rucsac, fiind plecati mai multe ore, am luat si olita cu noi. La Bogdan a fost mai usor, fiind baiat, sa renuntam la olita si sa faca pipi "la tinta" si pe frunza aia, si pe piatra aia..., dar la Andi chiar nu stiu cum sa o tin sa nu se ude.
Poate imi zic mamicile de fetite cum au procedat ele.
Alina, voi in ce stadiu mai sunteti in lupta cu pampersul? Si apropos de Sebi, care admira luna, cand i-am aratat lui Bodo pentru prima data luna plina, el ma intreaba candid:- Mami, da cu ce e plina?
Tania, felicitari Bibilucai, sunteti pe drumul cel bun!

http://community.webshots.com/user/adinutza114

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput