Constanta la apel! (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Sanzi, I'm back: 0722/473762 - dl. Tataru. Are o vila draguta, pe care o inchiriaza. E in aceeasi zona, la 50 de metri.

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Roxana, socrul meu a descoperit ca are hepatita in 2001. A facut tratament cu interferon (chiar eu i-l faceam) si a inceput un nou stil de viata - cu foarte multe restrictii. S-a axat mult pe suplimente vitaminice si ce sa zic e super bine acum. Acum ia Zefix, parca, si, sa nu razi, bea ceaiuri de la maicuta Violeta.
Nu stiu nimic despre programul pt hepatita C. Poti sa-mi spui mai mult? Nici de suprainfectie nu stiu...
Sanzi, nu stiu ce sa-ti zic de impachetari, e groaznic de cald in patura aia, simti cum fierbi in suc propriu dar rezultatele sunt multumitoare. Eu am facut si thalasalgo(te unge cu un fel de namol din alge) care e mai mult pentru slabit si parafango (e ca o ceara)care ajuta mai mult la celulita. Cosmeticiana iti zice ce ti se potriveste mai bine dupa ce te studiaza. O sedinta dureaza o ora, de cele mai multe ori si mai mult. Cabinetul se numeste Janine Beauty si e in Doraly. Cosmeticiana - Viorica- are nr 0721090171. Daca vrei mai vb pe messenger.
Tania, tu ai fost la biorezonanta?

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
ADina, tu ai zis ca are hepatita b, c si d. asta inseamna ca pe infectia primara cu unul dintre virusi (cel mai adesea B) apare suprainfectie cu virusul HDV (hepatita D) si C. altlfe nu pot apare cele 3 forme, ptr ca sunt 3 virusi diferiti. de aia am intrebat. hepatita C intra in program national, adica sunt medicamentele gratuite. dar asta stabilesc medicii. daca socrul tau duce o viata ordonata si asculta de recomandari nu sunt prea mari riscuri foarte mari. in toti anii astia nu a mai scazut nivelul viral?
va pupam si va dorim o zi frumoasa si mai ales racoroasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!
Nu prea reusim sa mai ajungem dimineata afara ca al meu copil nu mai vrea sa manance deloc dimineata...nici lapte!!! Asa ca astau dupa fundul lui cu micu dejun pana la 11...nu prea stiu ce sa ii fac...
Si am la treaba azi!!!

Stie cineva un stomatolog pt copii in C-ta???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Sinzi eu am fost cu Bianca pe Str.Decebal pare-mi-se CrisAlex se cheama cabinetul la dr.Abagiu...Nu-ti mai zic ca fii-mea este incantata foc mai ales de mobilier...Adevarul ca au niste tehnici si niste culori ca numai acolo as sta...

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

dragelor nu v-am uitat
parintii mei sunt in vizita si duc o lupta continuua cu ei. ca sa mai ramana macar cateva zile.
nu le place la mare si pace!
asha ca trebuie sa ii pacalesc cumva sa stea.
calculatorul e ingramadit intr-un colt si nu prea ii dau drumul decat sa verific mail de la sotul meu.
in rest am o gramada de poze cu alexandra.
plaja cat mai multa si plimbari toata ziua.
va pupik si cam intr-o saptamana revin pe net(daca imi iese figura sa ii conving sa mai stea).

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Sanzi, nici Sofi nu mai papa grozav de cand cu caldurile astea. Daca se poate doat tzatzica, e cea mai fericita...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

adinutza
de la braila poti sa aduci mobila cu un camion care il platesti la km
sau cu trenul personal care are si vagon de bagaj
eu cand mi-am adus canapeaua au adus-o parintii cu dacia.
dar am trimis la braila cu personalul bicicleta si at. am platit parca la kg.
depinde ce mobila ai.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

sanzi, eu am o prietena, medic stomatolog, care se ocupa in principal de copii. este pe strada calarasi nr. 13, o cheama ana leustean, si nr este 0241.690.640, dar mai bine te duci direct. iar daca te hotarasti sa te duci la crisalex, eu am fost acolo si am fost f f multumita, chiar la dna abagiu. bafta
xandra, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Patrick Philip!!!!!!!! Sa te faci mare, destept, frumos si sa aduci numai bucurii parintilor! Mult noroc in viata!

Fetelor, pe caldurile astea s-a cam topit semnalul la Zapp... Abia reusesc sa deschid cate o pagina. Sper sa pot trimite mesajul.

Gabi, o sa te sun luni sa vedem cum facem.

Tania, i-a amintit lui Doru. Trebuia sa-mi fi spus mai demult, pt. ca el trebuie presat mult pana face un lucru . Mi-a promis ca se rezolva repede.

Simona, iti multumim pt. Pilates!

Roxana, poti sa ii dai cd-ul sotului tau sa i-l dea lui Bogdan?

Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput