Constanta la apel! (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Sinzi, am vazut pozele de la Voineasa, ce mi-au placut, mi-am amintit cand am fost si noi toamna trecuta.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sanzi si noi am stat azi in casa ca doua mimoze.Bianca este la bunici ca a venit nepoata mea de la Sibiu si a "parasit-o" pe sor-sa.Delia si-a tricotat degetele azi cand pe fata cand pe dos...Voi macar faceti repetiti pentru viitoare prezentari de moda...MA uitam la poze si ma intreb cat de mare este camera lui David de incap atatea jucarii

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Loreen stra e mai mult o casa pt David...asa pare...
DAca as scoate tot ce a lui din apartament ar ramane casa goala...hihi...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
sa aveti o zi buna si mai ales stati la racoare, ca va fi criminal de cald!

Mergi la inceput

Neata...
CE as mai fi dormit!!!
Nu pot sa ajung azi la plaja, si cred ca nici saptamana asta!! DAr de sapt viitoare vin sigur!!!! Am cumparaturi de facut, si ma omoara caldura asta de afara, nici nu deschid geamurile ca intra caldura de afara!!! Stam la racoare ca gandacii!!!

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata, mamici! Am intrat si eu pe fuga sa citesc ce-ati mai facut si sa va scriu citeva rinduri. Am de lucru ca la nebuni, totul e urgent si trebuie gatat ieri, de-aia apar asa sporadic pe-aci.
Si noi suportam greu caldurile, mergem la plaja doar seara, dupa sapte. Aseara, pe la noua, faceam castele de nisip si ne balaceam in marea calda.
Sinzi, apropo de vaccin, cum v-o fi norocul - doctorita noastra mi-a spus ca Alisia a fost singura cu reactii asa violente (din cei opt copii care au facut la ea DiTePer-ul).
Cornelia, spune tu cum sa facem ca sa-ti dau "scaunelul" (care nu-i mic deloc, sa stii, cind se cracaneaza, imi ocupa juma' din bucatarie).DAr oricum, la spatiul vostru generos, nu cred ca mai conteaza... Tel.meu de la birou (ca parca aici mi-e casa) este 708458.
Pupici si o zi buna la pitaci.

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Sanzi, mii de scuzeeee! Am uitat complet!Hai ca dau acum un telefon!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Tania, noi ieri am dat o fuga la Eforie, pt ca trebuia sa mergem si in Selgros sa-i luam laptic Andradei.
Roxana, desi nu stiu ce profesie ai, eu am gasit de fiecare data raspunsurile tale ca foarte pertinente asa ca te rog spune-mi ce crezi Andrada se poate imbolnavi daca socrul meu, care are hepatita b, c si d, i-a dat sa manance cu aceeasi furculita cu care manca el
Simona, multam pt cd, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut dar cine stie, poate data viitoare!
Eu am scapat de o grija (gazda pentru fini) si am dat peste alta - cu ce le aduc mobila de la Braila, cat mai ieftin. Imi da cineva vreo idee?
Sanzi, eu ziceam de slabire, cu parafango. La mine a fost vizibila subtierea. In Doraly, desi cam departe de tine, eu am dat 3 milioane, iar aceeasi procedura costa la Silouette 240 de euro.
Pana isi face Camelia album, pun eu cateva poze cu ea si Alexandra:http://community.webshots.com/album/403914667hUtOFt

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Adinutza poti sa imi dai si mie mai multe detalii pls...programul pe care il au, ce trebuie sa faci (sacrifici etc) si cat dureaza, sediul, nr de tel...etc...

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'seara buna.
Adina, virusii hepatitici (bff, nu stiu daca e corect asa in romana) in afar de virusul A (HAV) NU se transmit decit prin contactul cu singele sau lichidele corporale ale persoanei infectate, contact sexual, transfuzie de singe. grupa de populatie care se afla in contact direct cu bolnavii este considerata cu risc crescut, dar in orice caz impotriva hepatitei A si B exista vaccinuri cu care cel mai probabil Adina a fost imunizata. incearca sa limitezi contactul de acest fel (adica direct - si mai ales cu obiecte de folosinta intima). si insist, nu este cazul sa te ingrijorezi, virusurile hepatice sunt ff agresive dar se limiteaza la anumite arii de infectie.
PS1: dar ce suprainfectie are socrul tau...cum au putut sa il lase sa faca asa ceva??? nu e in programul national ptr hepatita C?
PS2: sunt biolog si medicamentele sunt viata mea -numai cu ele am lucrat.

Mergi la inceput