La noi, la Galati sa veniti! (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

ELLE si KORINNA " LA MULTI ANI!" si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti

Eu am fost cu fimoza, am stiut de cand l-am nascut ca are, dar am tot amanat momentul in care sa o "execut".Am incercat si noi sa-i facem decalotari si, la fel, ne-a fost mila, am lasat-o balta. Acum ne-am hotarat s-o facem dupa ce prin luna mai baietelul(3 ani si jumatate) unei prietene a facut o usoara infectie si imediat i-au facut operatia cand s-a dus cu el la spital si pe urma o saptamana zi de zi se duceau cu el si-i faceau acolo "tratament" cu un ungvent; ii faceau si acasa si copilul era speriat, traumatizat chiar, pentru ca datorita infectiei era locul mai sensibil si mai dureros.Am preferat sa "iau taurul de coarne" si s-o fac inainte sa facem si noi o infectiuta.Si a fost foarte usor, nu a fost necesara anestezia( desi era aranjata o anestezie generala), in momentul cand a vazut chirurgul despre ce e vorba l-a "executat" in 5 secunde.E adevarat ca era ceva foarte usor.
In alta ordine de idei aceasta operatiune trebuie facuta pentru ca dupa o anumita varsta nedecalotarea completa a glandului duce la "modificari" sa zic asa, de crestere a penisului, pot aparea oricand infectii pentru ca se aduna secretii si urina in pliul de la gland care e acoperit de acel preput.Practic intre preput si gland sunt formate niste"aderente" si operatia consta in "ruperea" acestora.Sunt foarte rare cazurile cand e necesara incizia, dar daca este cu atat mai mult trebuie facuta cat mai curand.
Pe Dodo l-a usturat cam un minut dupa decalotare, pe urma doar in acea zi la urinat, dar tot usturimi de scurta durata, a doua zi ne-am dus la spital si l-a dat inca o data cu acelasi ungvent, nu a trebuit sa umblu eu deloc, doar dupa urinare ii puneam cuculetul in ceai de musetel rece si foarte concentrat.Acum il mai duc luni sa-l mai vada o data si asta e tot.Comparativ cu prietena mea care s-a chinuit aproape doua saptamani noi am scapat"ieftin" Sper ca ati inteles ceva din tot ce-am povestit eu aici si sa faceti fiecare dintre voi cum considerati mai bine pentru puiutii vostri.Am colege la servici care n-au stiut de fimoza si au facut operatiunea pe la 9, 12 chiar 14 ani.Si fiecare dintre ele m-a sfatuit s-o fac cat mai repede, dar am tot amanat de mila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nimeni la cafea ? Eu deja sunt satula de munca !
Hai trezirea ! Nu ma lasati sa-mi beau cafeaua singura !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

pentru Korinna!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei pe care ii iubesti!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Lauraaa, pai la ce noapte crunta am facut noi, cafeaua merita sa mai astepte pana pe la ora 9. Si cica in noaptea asta luna e la o distanta foarte mica de pamant, asa ca unul din 2 oameni vor suferi de insomnie. Asa ca la noi, cel putin unul din copiii ne va face noaptea alba...in continuare.
Fetelor, ma duc sa-mi iau fusta cu volane, sper sa mai gasesc ceva deschis prin Tiglina 1. Sper sa n-o ia volanele la fuga! Cam la ce preturi s-or fi invartind? 50 RONI ? sper sa nu fie mai scumpe.
Ce sa-mi mai cumpar? O posetuta din aia de se poarta acum, din rafie, colorata? La fustele astea ce fel de bluzite merg?
Am plecat, sa aveti o seara placuta!!
Vizitati-mi si mie situl, va rog, si spuneti-mi ce va place si ce nu, ce as mai putea adauga/schimba: www.resum.management.home.ro Mercic frumos.
Gata, bye!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FETELOR ce doctori ginecologi buni cunoasteti prin orasul nostru?
ati auzit de SOLOVIEV de la maternitate?daca da,ce parere aveti despre el?
pupici CRIS 11+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vilma e dragut site-ul, dar oare nu trebuiau si niste tarife ? De fapt cred ca nu , cine e interesat suna si le afa.
Cine e frumoasa din poze ? Pe Anca nu am vazut-o de cat o data , parca seamana cu ea....Suntem gand in gand : eu mi-am cumparat o fusta lunga creata si ...e roz antic ( asa mi-a spus vanzatoarea ca se numeste )
Noi am fost la plimbare singurele ( tati e de serviciu azi ) si acum ne pregatim sa facem baita, am mancat ca niste sparte tot felul de porcarii (i-am dat Dariei floricele ) Acum plange ca tip la ea sa nu traga de stecher, oare de ce toti copii au aceasta atractie fata de prize ? Sper sa nu-i reuseasca ca altfel nu ajunge mesajul asta la voi, asa ca ma opresc aici. O noapte liniste !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

Cris nu am auzit de medicul care spui tu. pe tine ce te intereseaza mai exacat? un doktor la care sa mergi toata sarcina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Multumesc mult pentru sfaturile cu fimoza. Eliza poti te rog sa-mi recomanzi doctorul la care a-ti rezolvat problema? Si inca ceva, i-mi rezolva problema chiar daca nu are fimoza copilul?Precizez ca nu am reusit deloc sa-i decalotez pina acum putza ca se lasa cu scandal si ma tem ca neputind sa-l spal bine sa nu faca o infectie ceva.
Cit despre anestezie generala ma cam sperie ca a facut de curind una cind i-a scos medicul ulciorul(a avut ulcior la un ochisor)si a facut urit tare cind si-a revenit din anestezie. Mi-a fost o mila de el de ma lua cu lesin.
V-am spus ca am copilul la tara de o saptamina, ei ieri am fost sa-l vad nu a mai stat niciodata asa mult fara sa ma vada. Chiar daca sta la soacra-mea cea mai mare parte tot trec zilnic sau cel mult la 2 zile sa-l vad.Mi-a fost frica de faptul ca nu o sa ma mai cunoasca dar mititelul sa lipit de mine si si-a pus capusorul pe umarul meu si o ora asa a stat nici n-am putut sa-l las jos din brate.L-am lasat in continuare la tara desi mi sa rupt inima cind am plecat dar stiu cit de bine se simte si ce tare se distreaza acolo.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ALINAM la doctorul ala de care tu nu ai auzit ma duc eu acum ,e tanar se poarta foarte atent,iti explica toate celea,e interesat de munca lui,dar as vrea sa mai ma duc la unul care sa stiu ca este bun sa ascult si opinia lui!
pupici cris 11+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cris, doktori care stiu eu ca sunt buni : Mataca, Irimia .... eu pe mana astora m-as da, asa ar mai fi, mai multi ..... Mataca are ecograf mishto si e dragutza, Irimia are numai in Judetean , nu are cabinet particular, e cam zapacit da e mester la cezariene.

Mergi la inceput