La noi, la Galati sa veniti! (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Corina la multi ani pt maine sa fii sanatoasa si fericita si tu si familia ta!!!

ELE la multi ani!!!!!!!!!! azi e ziua ta , hehehehe, vezi nu am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

buna fetelor sunt noua pe aici pe la voi,sunt si eu tot din Galati!
nu stiam de topicul acesta,dar am primit un mesaj de la Ele,ptr. care ii multumesc foarte mult!
s-ar putea poate sa am unele intrebari sau poate o sa am nevoie de sfaturi si poate voi o sa ma ajutati!sau poate doar cineva cu care sa stau de vorba!
pupici la toate fetele cris10+

T.CRIS si baietelul meu
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce de sarbatorite !
Ele si Corina sa fiti sanatoase si fericite, sotii sa va fie iubitori si grijulii, copiii cuminti si sa va aduca doar bucurii !
Alina cum stai cu bilanturile ?

Cris bine ai venit printre noi ! Raspundem cu drag la intrebarile tale !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura ce bilanturi mai, ca eu nu fak din astea .....si apoi eu sunt in prenatal de ce ma intrebi de munca???

Cris bine ai venit, asteptam intrebarile tale.

Alina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Saru'mana fetele de urari.
Korinna La multi ani si tie si petrecere frumoasa.
Cris bine ai venit. S-ar putea sa-ti fie de folos ce auzi pe aici mai ales ca esti cu burticutza. Vb cu Alina ca si ea se scalda in aceleasi ape.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina, iubita, dar ce legatura are prenatalul cu munca ? Eu si in post natal am muncit . E vreo derogare de la finante pt mamicile in devenire ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laurica tu uiti ca eu muncesc la stat mai??? si la stat concediul e concediu ...... sunt destui colegi care o frecau, acum sa puna mana sa imi tina locul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Ele..LA MULTI ANI FERICTI SI TZIE alaturi de famile si de toti cei care iti sunt dragi tzie!!!

M-am chefuit la sacrbici..maine acasa nu am chef sa fac nimik.Seara o sa ies in oras probabil cu niste buni prieteni..la o berica..o pizza.Si cu asta gata!!!PRIETENII STIU DE CE!!!

Bun venit noii sosite!!
In alta ordine de idei,Pt operatia de fimoza....la baiatul cel mare i-am facut la 1 an si ceva.Acum se decaloteaza complet.La cel mik,,nu se decaloteaza f tare..insa nu am de ganbd sa-l mai operez...ca ce am citit legat de asta..cica Dumnezeu nu a creat nimik intamplator....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Stii daca are fimoza daca cucul e rosu, inflamat, sau daca jetul de pipi e dicontinuu. Daca nu-l supara nici unul din aceste simptome, nu are nici o fimoza, preputul este ingust mai mult sau mai putin, dupa cum l-a lasat doamne-doamne, si e fiziologic si normal in oricare din cazuri.

La multi ani, Corina si Elle, sa traiti mult si bine si sa fiti iubite!!!!!!!!!!

Sa aveti un we placut si sa fiti cu totii sanatosi!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

LA MULTI ANI KORINNA SI ELLE !SA FITI SANATOASE SI IUBITE TOT TIMPUL!
lauraspeedy siLavinia

Mergi la inceput