La noi, la Galati sa veniti! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Salutare fetelor se pare ca si azi murim de cald.
eu sunt foatre nervoasa, vroiam sa-mi pun centrala si acum renunt ca nu se poate ...... blocul meu are 4 scari si cica tre sa dai bani la toti vecinii cu centrale din bloc, de ce? nu stiu ... si toti cer niste sume enorme ...... numai una singuta vrea 6 mil , unu mi-a zis ca el atata vrea ca daca nu ii dau nu semneaza ......... pai in ritmul asta ajung sa dau 20-30 mil numai la vecini . voi v-ati confruntat cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alinam, pai mama, ai si tu un ghinion...si noi am impartit bani in stanga si-n dreapta, si pentru ca unii nu aveau hartii sa dovedeasca suma platita de ei, a trebuit sa-i credem pe cuvant si sa dam...Ideea e ca ei si-au platit partea de lucrare si acum isi recupereaza banii, pentru ca te vei folosi si tu de ea...Ce sa zic, nasol de tot ca nu te poti intelege cu ei...unii vor sa-si scoata integral banii pe lucrare de la ceilalti

Fetelor, mor de cald in casa, am avut tupeu si am facut papica si acum sufar ca un caine...ca nici apa nu am! Sa stiti ca cei cu apa de Vrancea la robinete vor mai suferi asa cateva luni bune, ca nu s-a remediat situatia pe tronsonul respectiv.Pontul il am de la cumnata mea, care lucreaza la Apaterm, asa ca e pe bune! eu totusi sper sa rezolve mai repede, ca nu mai pot!!!

Probleme cu tantarii cred ca toata lumea are, aseara m-am dat si eu cu Autan si m-au piscat. Parerea mea e ca solutiile astea sunt pentru tantari normali, nu pentru mutantii de anul asta.
Si mie mi-au piscat puiutul, of, of, of!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Mai fetelor, mersi de urarile distractie placuta...da' sa stiti ca a fost naspa rau! Cald de mori si o atmosfera... Dar n-am avut incotro, eram singurii invitati ai nasilor, asa ca...
Si cand te gandesti ca vroiam la munte...

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Cookie poti sa o mai zici odata, am ghinion, cred ca o sa renunt, nu am ce face astia de la gaze vor acum de la tot blocul semnaturi, adika nu doar de la cei cu centrale din scara mea .... m-am asteptat sa platesc dar nu asa ......auzi si iti mai spun si in fata ca asa vor ei , diferenta e dobanda ....niste nesimtiti care se dau in judecata intre ei astia sunt vecinii mei ...
a, si nu exista posibilitatea sa imi trag alta teava separat ca e bloc cu 4 etaje ... asa zic cei de la gaze. deci ori ma mut ori imi pun boiler si calorifere electrice

nasol ca ai pierdut noaptea si nici nu te-ai distrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, si noi murim de cald, nu mai putem. Ne topim ca inghetzata. Aseara chiar am iesit la plimbare si-am halit vreo 4 inghetzate. Cu toate astea ne-am foit toata noaptea, nici nu ne mai suportam unul langa altul .
Dar se pare ca de maine se raceste. Se pare ca atunci cand trebuie sa ma duc si eu la mare, se urateste, asa ca va trebui sa cheltui banii de-aiurea in loc sa ma fac si eu ca ciocolata. Dar...abia astept sa ma desprind de tot ce inseamna servici, macar 2 saptamani.
Va si va doresc muuulta racoare!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Neata!
V-ati racorit, fetelor? Am iesit aseara la plimbare si a fost...mmmmm!

Liliana, cand pleci la mare?

Alina, ai semnat armistitiul cu vecinii sau te lasi pagubasa?

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

neata! unde e racoarea aia anuntata azi????? mor de cald ..... si azi trebuie sa ma deplasez la tanti doktor cand e soarele mai tare ...pe la 2.

Cookie am 11 vecini cu care trebuie sa imi semneze , aseara a fost ion pe la 4 cei din alte scari cu care s-a inteles .... sa vedem restul pana la 11......... orikum mai dureaza ca multi sunt in concediu plekati.

alina si burtoiul de 32 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Si noi ne-am racorit aseara, Cookie la o scurta plimbare iar azi noapte a fost chiar rezonabil.
Alina, la ora doua cu siguranta va fi foarte cald ! Dar te descurci tu ! Succes la doctor ! O sa-l vezi pe bebelica ? Chiar ce sex va avea ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura da eu vreau ploaie si racoare ca m-am saturat de "tricouri ude".
pai ce sex va avea??? pana acum ne-a zis baiat .......sa vedem ce zice azi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Chiar ploaie nu, dar macar vreo 7-10 grade mai putin ce bine ar fi !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput