La noi, la Galati sa veniti! (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Bravo Cookie ! Si eu as avea chef de-o petrecere....Sa va distrati si pentru noi !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mai Laura,dar de cand te-ai facut asa de rautacioasa? Auzi tu,s-a cam ingrasat...
Distractie placuta,Cookie! Fa-o si pentru noi! Noua nici de plimbare nu prea ne mai arde pe caldura asta.Numai Vladul meu nu e afectat,doarme,mananca si zburda ca intotdeauna.
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura heheheh cine s-a ingrasat mai???? varul ??? probabil ca de el zici, ca de nevastasa nu ai ce sa zici , abia a nascut de 3 luni si mie mi se pare ca arata super.... daca vrei sa "lauzi" pe cineva ca s-a ingrasat cauta-ma pe mine

Cookie distractie plakuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

N-am vrut sa fiu rautacioasa. El s-a ingrasat, de fapt am vrut sa spun ca arata mult mai bine pe vremea cand de abia il cunoscusem. S-a ingrasat fiindca o duce bine la nevasta, iar ea arata chiar super. Si bebelica la fel, e dulce si micut, oare asa a fost si Daria candva ?
La ingrasat nu cred ca ma intrece nimeni: 23 de kg am luata in sarcina

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Salutare tuturor!
N-am mai scris de mult, dar v-am citit pentru ca imi place sa citesc nu sa si scriu!!!
Laura...imi pare rau ca te "dezamagesc", eu am luat in toata sarcina 40kg pe care le-ai vazut si tu cand ne-am intalnit.Am incercat fel de fel de modalitati de slabit, in 4 ani si jumatate n-am reusit.Deja m-am obisnuit cu oglinda, insa o perioada foarte lunga de timp am fost disperata.Acum incerc regimul disociat(3-3-3)si chiar sunt dezamagita ca nici macar asta nu da randament la mine, desi sotul meu deja a trecut la alta gaura la curea.Evit cantarul din baie ca ma apuca plansul numai daca il vad.De luni am sa incerc si cu "normoponderol" , sa vedem...Ma gandesc cu groaza ca peste doua saptamani plec la mare...

In alta ordine de idei, ai aflat ceva de Dalian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura, o duce excelent ...... la nevasta si toti 3 arata intr-adevar bine....
mai laura nu vorbeam de kg luate in timpul sarcinii, asa in general ..

alina 32 /85kg hehehehe

Mergi la inceput

O glumita si uite ce a urmat,atatea destainuiri legate de kg-le in plus.Da' sa stii Laura ca asa cum ai enumerat tu,dai de inteles ca sotia s-a ingrasat.Era ultima in enumeratie.
E o caldura afara...Voi mai scoateti copiii afara pe caldura asta?Noi ne-am dus doua zile in gradina publica sperand ca acolo va fi mai racoare,dar am dat peste niste tantari flamanzi rau,care ne-au determinat sa ne urcam in masina si sa plecam.Si mititelul se pimba in casa din camera in camera,se plictiseste.Nu mai stiu nici cum sa ma mai joc cu el ca sa uite de pa-pa.Dati-mi idei,va rog!
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu nu mai am nici o idee. Aseara am incercat sa stam la o tersa la Gradina Publica, a fost infern, de tzantzari ne-am mai aparat noi, dar de atmosfera inabusitoare, n-am reusit!
Acum ar fi trebuit sa fim la mare....

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Am fost la tara! Si era asa racoare in casa!!!Dar, din pacate ne-am intors in Galati si am inceput sa ne descompunem de cald.Si ma sufoc numai cand ma gandesc ca nu curge apa...

Am vrut sa ne oprim la METRO sa cumparam un aer conditionat, dar daca vrem sa ne mutam luna asta chiar nu mai are sens.Poate nu murim cateva zile...

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor? Eu am iar probleme cu tantarii.In curand n-am sa mai am curaj sa ies din casa.Aseara l-am dat cu Autan din cap pana pe talpi si ghiciti unde l-a piscat.Langa ochi.Va inchipuiti daca se umfla iar ca data trecuta cat va suferi mititelu'...Iar alcool iodat,iar Peritol.
Daca stiti un loc in Galatiul asta fara tantari sa-mi spune-ti si mie!!!Hana

Mergi la inceput