Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Mi-Ka spune:
Giova, ar fi prea mult daca te-as ruga, ca atunci cand treci pe langa magazinul Bega cu anuntul pentru infertilitate masculina (on clinic) sa notezi nr. de telefon si sa-mi dai de veste printr-un PM?
Pusi, pusi!!!
Mi-ka
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
MI-KA ti-am trimis PM.
sper sa-ti fie cu folos.
fetelor dragutelor, va pupic, ma pregatesc si eu de plecare.
Am indurat foarte multa caldura pe ziua de azi.poze
gio si bb 14+
Ana68 spune:
'Na seara banatence,
Angela Panduru,salut si tie si bine ai venit la noi....Sper sa-ti placa si sa te simti bine alaturi de noi....
Danitin,am inteles ca fetele au optat de a se ramane la titlu "Timisoara" si atat.Sper ca am inteles bine si nu gresesc.
Giova,ai grija cu caldurile astea,ca sti ca nu-i de gluma....Bebe e cuminte?
Gabi,saru-mana ca ma intelegi....A reusit Marius pan' la urma sa le dea de cap la toate si acum ,sper din suflet,sa nu se mai petreaca vre-un poltergeist prin casa,ca imi dau demisia si plec unde 'oi vedea cu ochii.Lucas mai are un picut?Te pacaleste el,dar las' ca vine si vede el cum e aici....hihihihi...
Doris,spor la treaba,zic si eu....
Alexa,si pentru mine lunea era o zi de cosmar,cand eram la lucru...Sa ai o saptamana buna!
Albi,ne vedem,daca intru,pe messanger....Te pup!
Giulia-Alina,ce face Ale?M-am tot uitat la poza in care o ti in brate...tare dulce e!I-am aratat si lui Marius,sa vada si el frumusete de fata si incotro au plecat rochitele....hihihihi...Va pup!
Mi-Ka,daca ajungi in TM,clinica de care ti-a scris Giova e la piata Badea Cartan,lipita de cofetaria Codrina,pe strada Simion Barnutiu.
Multa bafta!
Fetelor,sa auzim de bine....
Gabi,daca nasti sa nu ne lasi cu ochii in soare sa ghicim noi ca ai nascut....Gasesti tu o modalitate sa ne spui,da?!
Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Giova spune:
Neatza!!!
Slaba miscare pe aici.Din nou pe pagina a 2-a.
ANA bebe e cuminte.nu-mi da batai de cap.Doar mi-a fost rau toata saptamana trecuta.
Nu e nici azi aer in biroul asta.Asa ne trebuie daca am vrut in buricul targului, e cladire istorica si nu ne lasa sa punem pe fatada nimic.poze
gio si bb 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Giova, felicitari pentru a patra steluta! Te declaram fruntasa detasamentului!
Ciao Angela! Te trecem pe listuta sau vroiai numai sa ne saluti?
Ana, evident ca nu va las cu ochii in soare. Am listuta cu telefoane si sun eu pe careva sa anunt vestea cand o fi cazul.
Pai cu titlul e in felul urmator: se asteapta inca voturi si pe cineva care sa le numere Pana la o decizie funtionam asa. Si tinem minte si propunerea lui Danitin, "Ciao, Timisoara" care e chiar foarte potrivita, zic eu. Ce mai, jurnalistii au fler, incontestabil; gasesc mai usor cuvintele potrivite.
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
Giova spune:
GABI mersi pt. urari. Ma crezi ca nici nu am observat-o?
Daca nu-mi ziceai tu, habar n-aveam.
Cum mai esti? Lucas iti mai da alarme false?poze
gio si bb 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ceau, fetele!
In sfarsit am putin timp...
Rusinicaaaaaaaaaaaaaa...am tot stat mult si bine pe pagina a doua...
Se vede ca sunt multe in concediu...
Un bun venit pentru Angela Panduru!
Spune-ne mai multe despre tine, ai copii? Cu ce te ocupi?
Eu am fost ieri la dentist, mi-am luat portia de chilareala, de ieri si pana miercuri-joi, cand va fi gata dintele, nu zambesc, ca sperii lumea...
Am fost cu Ines ieri in parc, dar va dati seama ce chef aveam, dupa anestezie, pilit si pe deasupra si caldura de afara...
Eu zic sa mai asteptam cu titlul, sa vina toate fetele, au toate dreptul sa faca propuneri, la fel si sa voteze, pana atunci ramane Timisoara...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Angela Panduru spune:
CIAO FETELE.Da as vrea sa fiu si eu pe listuta .Ma numesc Angela ,am 33ani ,nu am copii dar sper sa am foarte curand [voi face inseminare] momentan sunt casnica .
silvana75 spune:
Salutare fetele,
Ieri nu am putut intra deloc pe DC pentru ca am fost cu cupilu la munca. Mamanu meu a avut ceva treaba prin oras si asa ca a trebui sa car copilul dupa mine. Toata ziua a stat pe calculator si a desenat. Noi neavand culculator acasa a fost super incantat ca abia am reusit sa-l dezlipesc de pe scaun sa mergem acasa la mancare si nani.
Angela, bine ai venit!
Ana, ce fac eu cu emailul de la tine? M-ai bagat in ceata totala!!
Gabi, ai grija de tine!
Doris, spor la munca si curaj la dintar
Giova, nasol cu caldurile astea. Nici eu nu am aer conditionat asa ca in loc sa las geamul deschis, sta usa larg deschisa ca mai vine racoare de pe hol.
Albi
Pupa mama fetele
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
silvana75 spune:
Tot eu. Uitai sa va rog ceva.
Pe 28 iulie eu cu Florin facem 10 ani de cand suntem impreuna. Vreau sa-i fac un cadou surpriza, nu neaparat un cadou, orice altceva, dar sa fie ceva deosebit. Finantele de care dispun sunt in jur de 2.000.000 lei. Orice idee e binevenita pentru ca sunt in pom si pomu' in aer cu ideile.
Silvana si Paul