Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Doris, din cate stiu eu, la 19 sunt stirile nationale de la ProTV, deci ar fi zis ceva de Octa doar daca faceau transmisiune directa cu careva dintre crainicii de acolo - probabil Laura Calaceanu.

Daca nu a fost atunci, probabil o sa-l dea, asa cum zici tu, la stirile locale, la ora 23.

Sa-mi ziceti si mie daca apare

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

De donat din pacate nu pot dona. Nu numai pe motiv de gabarit depasit , dar mai sunt si anemica (sub 11 hgb) ... dar am sotz, prieteni, colegi etc. Asa ca astept lista cu programari la donat.

Albi, jur ca m-ai tentat cu marea aia. Numai ca nu am cum sa merg. Dar ar mai fi necesare niste amanunte: ce statiune? cate zile? ca mai intreb si io cunostinte ceva, poate-poate ... desi cred ca la ora asta si-a cam planificat lumea deja ...
Dar poate mergeti voi cu Giova si Clau, ca parca si ei vroiau mare? Ha? Ce ziceti?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Gabi, nu stiam (probabil n-am fost atenta ) ca Gio si Clau vor sa mearga la mare... poate vorbesc cu ea maine ... ar fi sper sa poate veni cu noi

Detalii:
- perioada: 5-14 august
- statiunea: Paralia Katerini
- plecarea din Timisoara
- pretul 150 euro, inclus: drumul (autocar), cazarea (la vile, in camere cu baie proprie si "chicineta" dotata cu chiuveta, plita electrica, frigider, masa, scaune; probabil si balcon la camera -> anul trecut era ) si taxa de bac la Bechet (in valoare de 10 euro)

Daca gasesti pe cineva interesat, da-mi, te rog, de veste si o sa dau mai multe info, in legatura cu "gospodarirea", ce poti aduce de acasa si cum, ce renteaza sa iei de acolo si ce nu... etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

[quote]Originally posted by Albi`

andanii, vezi ca ti-am trimis un mail !!!
Raspunde-mi, te rog, cat mai repede

ALBI AM APARUT ... AICI SUNT SI SPUN PREZENT ..... m/ai prins ALbi.... sunt din Timisoara si binenteles ca va citesc de mult mult timp dar nu am indraznit ca sa scriu, am vazut ca va intlniti, ma tenta sa vin si eu pe acolo si sa va vad personal dar nu am indraznit ... asta e sunt mai timida eu , acuma mi/a dat curaj ALBi si de aceea am avut curajul necesar ...... aiurea nici nu striu cum am scris, parca nu e natural mesajul asta

of, of mai bine suna cred .... hello timisoarencelor ma primiti si pe mine in gasca voastra mai aveti loc si pentru mine .... sunt cam bulinuta sa stiti

va pup

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, sunt sfasiata de durere...
Plang de ciuda, de mila, pur si simplu plang...
Am vazut acum reportajul despre Octavian.Parca l-as cunoaste de cand lumea... pentru cele care nu ati vazut reportajul, pacat...
E atat de frumos, de dulce, are niste ochisori, din a caror privire se poate citi teama, asa cum poate un copil de 5 ani sa o inteleaga...
Mamica lui, e sfasiata de durere si facea apel catre toti cei care pot dona seringa de viata, plina cu sange grupa B3 pozitiv.
Spunea ca pana nu demult era un copil activ, se juca alerga, dar vestea a cazut peste ei ca un trasnet.
Eu nu mai pot nici macar sa scriu, ca nu mai vad ,mainile imi tremura pe tastatura, dar, promit ca ma voi ruga in fiecare seara,pentru Octavian, asa cum ma rog pentru fetita mea...
Si Dumnezeu trebuie sa ma asculte...si sa faca o minune!
Am vazut fragmente ale mesajelor noastre , de pe forum, in acest reportaj, in care s-a specificat ca toate suntem alaturi de el, si ne mobilizam cunoscutii si prietenii sa mearga la donat.
Doamne ajuta!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

andanii, bine ai venit printre noi
Imi pare bine ca ti-ai invins timiditatea si ai venit aici, pe topicul timisorencelor - deocamdata nu avem nici un barbat porintre noi
Ai vazut ca pe prima pagina a subiectului avem lista cu toate participantele. Daca vrei sa apari si tu, spune-ne cate ceva despre tine... daca ai copilasi etc...

Speram sa te cunoastem si la intalniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetele,m-a sunat Doris si am vazut reportajul la PRO Tv Timisoara cu mama lui Liliana si cu baietelul,Octavian.
M-am cutremurat!Inca sunt cu lacrimi in ochi...Tare dulce si cuminte e Octavian.Doctorul parca spunea ca tratamentul da roade,dar ca trebuie sange pentru transfuzii....
A dat si din mesajele de pe forum si a mentionat ca subiectul a ajuns pe internet....
Doamne-ajuta sa fie bine pentru copilasul asta si sa se faca bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Doris, mi-a zis Ana ca a vazut si ea reportajul si ca a fost impresionant...

Ce pot sa spun... sa il ajute Dumnezeu sa isi faca efect tratamentul, asa cum zicea medicul, si sa aiba destul sange !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andanii,bun venit in comunitate.....Sper sa te simti bine alaturi de noi si sa ne cunoastem cat de curand!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Asa e , Ana, cred ca nici o mama, nu ar fi putut rezista sa nu planga la asa un reportaj...si e bine, ca ne-am descarcat sufletele!
Nici o clipa macar, nici nu am sincer curajul, nu ma pot gandi, Doamne Fereste, sa fiu eu in situatia ei...
E cumplit!
Dar, faptul ca am vazut o parte din mesajele noastre de mobilizare si incurajare pe ecran, mi-a dat putere, sa sper!
Acum, mai mult ca niciodata inteleg semnificatia cuvantului: Impreuna!
Si, imi vine acum in minte, un titlu pentru noi:
IMPREUNA, Timisoara!
E o noua propunere, ca sa ne aducem aminte vesnic, ca putem fi unite, si o facem din inima, ne va aminti de Octavian si sansa lui la care contribuim si noi cu putin...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput