Vrancea (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit! Am mai sfarsit o saptamana din concediul pe anul asta, asa ca iata-ma iar la munca.

Lori sa stii ca deja ne e dor de voi! In ultima vreme v-am tot pomenit. Saru'mana mult de toate vorbele frumoase. Eu cred ca daca ne-am intalnit noi dupa 10 ani de cand eu am plecat din orasul in care am locuit si unii si altii, atunci numai Dumnezeu a randuit asa si stie el bine de ce... Ei, Ruxi e shmekera mare si numai gradinita o mai civilizeaza dupa cate o bucata de vacanta in care face din noi ce vrea. Ca proba, sa vezi replica ce mi-a dat azi dimineatza: ii descurcam carliontii ca sa-i prind parul in codite si nu stiu cum am reusit sa o trag nitel de par. Si nu tu "au!", nu tu "miau!", imi zice pe un ton foarte serios: " mami, vezi ca deja incepi sa ma superi! ma tragi cam tare de par, nu ti se pare?!" Am crezut ca lesin de ras. Va rog sa ma credeti ca asta este cuvant de cuvant ce mi-a trantit copilu azi.

Kata multumesc din suflet ca nu esti suparata pe mine! Promit ca data viitoare nu plec pana nu ne vedem, mai ales ca Ruxi a tinut sa-mi aminteasca cum ca trebuia sa se intalneasca cu Robert si Catalin, iar eu nu m-am tinut de cuvant.

Danuta, pozele le am, dar le-am trecut pe privat, pentru ca n-am stiut cum sa fac sa nu le vada si cei care vor intra sa vada pozele cu sinistrati. Ma gandeam ca nu vrei sa le vada toata lumea. Promit ca o sa le scriu pe toate pe un CD si ti le dau cand revii in tara. Sunt multe iesite bine si la o rezolutie mare. Ceea ce vezi pe net sunt mult reduse.

Va pup si va las ca ma asteapta copilu' sa o iau de la gradi. Poate reusesc sa mai intru in seara asta, daca ma lasa familia

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

SIM,sa o lasi pe Ruxi sa isi dezvolte personalitatea si vei fi cea mai buna prietena a ei .Si noi abia asteptam sa va intalnim ,daca nu in Bucuresti ,la Focsani cand veti veni din nou acasa!
Florin ,Ionut abia asteapta sa te cunoasca si sa iti "fure" cat mai multe informatii despre programare.
KATA, cum suporta copiii caldura asta ingrozitoare?
MOTANIK,ce iti mai face piciorul?
Va urez o seara racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by lorena.n

MOTANIK,ce iti mai face piciorul?

Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai....

Salutici!
Hai ca ma facusi sa rad, Lore...adevarul e ca ma cam dor si picioarele dar cu spatele am avut pb, mai excat cu mijlocul...cred ca ai citit atata incat ai incurcat..
Voi ce mai faceti?

Danutza, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Am vb vineri seara cu Ana...i-am promis ca sun aseara dar nu am mai reusit...ce au facut? Cand pleaca? Liviu e mai bine?
Asteptam pozici si de la tine..si mai multe impresii..

Flori, ai uitat de-a binelea de noi...ce faci, cand plecati? Abia astept sa ne povestesti cum a fost..si mai ales, sper sa vii cu vestea aia..

Roxi, nici un semn?

Kata, ce faci? Ce fac baietii?
Ia uite la ea ce activa e..pai sa fii mereu asa si sa ne tragi si pe noi sa postam mai des..
Ca eu una voi fi mai rar pe aici din motive de sef care a zis ca nu ma concentrez destul asupra sarcinilor pt ca stau prea mult pe net...nu ca n-ar avea dreptate, asa ca incerc sa ma dezvat..

Andreia, da-ne vesti!

Simona, ce dulce trebuie sa fie Ruxi! Cat are?

Didi, si tu ai uitat sa dai pe aici. Ce faceti dragelor?

Iselin..aloooo Canada, esti pe receptie?

Aha...ia uite ce de sarbatoriti avem luna asta...asteptam sampaniile si prajiturile!!!

Gata fug, o saptamana frumoasa si va astept aici.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna ziua!
Cam slaba prezenta pe aici.
Sim,chiar te-as ruga sa-mi faci un Cd cu pozele de la nunta.Noi venim la sfarsitul lui august iar in tara,dar vom sta putin.Daca nu esti tu atunci la Focsani te-as ruga sa-i dai CD-ul Katalinei sau Lorenei, si-l voi lua eu de la ele.Mersi mult.Da-i un pupic si printesei tale din partea mea!Tare dulce este!
Motanik,pa Liviu il externeaza astazi sau maine.Pana la ora asta nu a fost doctorul la spital,si nu a avut cine sa-i faca externarea.
Pun si poze in curand.Acum sunt in curatenie si nu prea mai am timp.

Va pupic pe toate!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut fetelor!
Canada e si ea pe aici.

Andra, cum te simti? Ai scapat de durere? Daca da, foarte bine, dar ai grija ca e smechera si revine.

Kata, merci. Ce frumos de voi ca va puteti intalni! Sunt si eu pe aici, dar ce-as putea sa spun eu mai frumos decat voi?
Voi ati fost la Dana la biserica. Foarte frumos. Am citit tot cu placere. Imi amintesc de prieteni si de iesirile noastre, de momentele frumoase de acasa de parca ar fi o alta lume.

Flori
, cat mai are vacanta? Acum e la mare?

Dana
, asteptam pose noi.Macar cateva...

Lorena
, sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

MOTANIK,sunt cu capul in nori , recunosc!Caldura asta imi joaca feste.Intentia a fost buna ,dar am cam amestecat durerile.Te pup si oricum vreau sa fii sanatoasa si sa vii repede acasa sa te vad si in realitate .Adica inainte de a ajunge in Pucioasa sa vii la Focsani!
A inceput sa se racoreasca afara!
Va pup si va astept pe toate acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna seara dragelor.V-a doborit caldura si dati cam rar p-aici,ha?
Va inteleg, chiar si acum cind bat la tastatura ,ma topesc pe scaun de caldura.Am 31 de grade in casa, si de aer conditionat nici nu poate fi vorba sa ne punem.
Copiilor le fac cite 5-6 dusuri pe zi,si apoi in pielicica goala prin casa se fitiie dragii de ei, le place tare de tot balaceala.Dar vor trece si caldurile astea, si cine stie ce ne mai asteapta, ca de-acum ne-am obisnuit cu orice.

La Sinaia a fost tare bine, racoare si relaxare(cit se poate spune cu doi "teroristi" dupa noi).Voi pune poze cit de curind(si de la nunta,am promis)!

Dana, ce bine-i acasa,nu?!Spor la curatenie, si vezi ca fetele vor mai multe impresii si povesti de la nunta ta.Nu cred ca scapi asa usor.

Andra, stii vorba aia:"seful are intotdeauna dreptate",...la tine cum e ,cine are dreptate? Hai ca mai prinzi tu acolo niste pauze de lucru sa ne mai scrii..

Sim, ai postat ceva la Generale impreuna cu poze despre inundatii?N-am gasit nimic? Pupam pe cirliontata.

Iselin, din toate postarile tale, am impresia, si mi-am dat seama ca iti este tare dor de ACASA.asa este? Pe cind o venire in tara?Te asteptam la o-ntilnire.

Wow, avem 5 sarbatorite luna asta.Leoaice,ha?

Am fugit sa ma racoresc cu un dus reece, sa pot dormi mai bine, si va urez noapte racoroasa si miine o zi buna.Miine ma duc sa ma tund,da' putin de tot.Am fujit...

Deocamdata imi schimb lukul asta...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

"Tot singurica..saraca mama"...

Poftiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54668" target="_blank">AICI.
Cafeaua s-a terminat, v-astept la un suc rece,sau o bere, sau ..la o-nghetata(asta prefer si io).

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput