Vrancea (10)
Raspunsuri - Pagina 13
katalina spune:
quote:
Originally posted by sim
Aseara ne-am intalnit cu Lori si Nasti. Kata, te rog mult sa ma ierti, insa mi-am uitat agenda de telefon acasa, iar in mobil nu inregistrasem numarul tau. Am incercat sa sun toate numerele de zapp pe care le salvase memoria recenta, dar nici unul nu era al tau
...cap sec ce sunt! Te rog mult sa nu te superi pe mine, dar promit sa ma revansesz la prima sosire in Focsani!
Mami Simona si printesa Ruxi
Avea Lorena nr. meu,dar nici o problema, ne mai vedem noi.

Catalina,
ROBERT si CATALINSabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
katalina spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Poze am sa va pun cand vom ajunge in Germania.Plecam vineri dimineta acasa.(Sim am incercat sa vad pozele puse de tine, dar nu mai sunt.)
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
Am salvat si eu pozele de la biserica pe care le-a facut Simona, uite aici: POZE
de la noi.Catalina,
ROBERT si CATALINSabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
motanik spune:
salut fetelor!
Tot acasa sunt eu, cu dureri si azi, dar parca ceva mai bine..Sper ca maine sa pot merge la birou ca ma plictisesc ingrozitor..
Va pup, o zi buna!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
lorena.n spune:
Buna seara!
Vreau sa va salut si sa va urez o seara placuta .
La Focsani azi au fost 34 de grade.Acum ne plangem ca e prea cald si mai ieri eram ingroziti ca ploua prea mult.
MOTANIK,imi pare rau ptr problemele de sanatate care le ai.Iti urez
sanatate maxima si maine cand te vei trezi, sa alergi prin casa ca o caprioara.
SIM ,ai gasit ce iti trebuia ?Ce face RUXI?

PRIXI ,ce mai faci?
DANA, cand pleci spre Germania?
Va dorec tot ce poate fi mai bun ptr voi!
DidiAlex spune:
Neatza, Neatza! Doamnelor
Am uitat ieri ca nu am scris nik aici...sunt 
Noi plecam in concediu..unde nu ma intrebati ca nici io nu stiu..si 2 saptamani numai intru pe aici..
Andra, am patit-o si eu intr-un an cu spatele. din prea mult elan am ridicat un pat si...
Vroiam sa iti spun ca daca folosesti aninflamatoare sa faci o baie fierbinte inainte si apoi sa aplici crema. la mine a mers mai bine...dar dupa o perioada iar m-a luat de la o raceala mica.
la toata lumea
Alex
Mult noroc!
katalina spune:
E canicula fratilor!!!!
Murim de cald nu alta.
Am intrat doar sa va salut pina luni, si sa va doresc un week-end racoros si linistit.
Didi, concediu placut oriunde v-ati duce, si asteptam impresii.
Andra, ai grija de tine mama, esti tinara si frumoasa, ce-s cu problemele astea de sanatate?
Simona, am vorbit cu Lorena despre intilnire,
va pup, si data viitoare se vor intilni si copiii nostri cu siguranta.
Dana, stiu ca azi plecati spre Germ.Drum bun si fara probleme va doresc.Stiu ca v-asteapta cineva cu mincare calda.
Tinem legatura.
Iselin, felicitari pt. examene, si... cam rar pe la noi.
Lorena, salut toata familia,si ne vedem saptamina viitoare probabil.
Noi dam o fuga la munte cu copiii,ca murim de caldura.
Pe curind.Aveti grija de voi.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
dana n. spune:
Buna!
Noi am ajuns astazi acasa, in Germania.Am ajuns cu bine.
suntem foarte obositi.
Un weekend placut.
va pup pe toate !
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
lorena.n spune:
DANA, imi pare bine ca ai ajuns cu bine acasa.Sa aveti o viata linistita si sa vina repede un bebelus care sa va implineasca viata!
As vrea sa va intreb pe toate , daca veti merge la Campulung la intalnirea forumului organizata pe 6 august?
Va urez o saptamana buna si un concediu placut ptr cele care sunt deja plecate.
katalina spune:
Vaaaai, ce lene pe-aici.....
Mmmm,n-am cu cine sa vorbesc, revin mai tirziu....
Catalina,
ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

. Am incercat sa sun toate numerele de zapp pe care le salvase memoria recenta, dar nici unul nu era al tau
...cap sec ce sunt! Te rog mult sa nu te superi pe mine, dar promit sa ma revansesz la prima sosire in Focsani!