incredibil- am nevoie de parerile voastre

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Hello, Issis v-ati intalnit pana la urma si sunteti la mare ?

ioanaradu frumoasa foc povestea ta, dar si tu ai avut muuulta rabdare . Sa va iubiti mereu !

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

axia daca s-au vazut si stau ca noi 3 zile in casa e de bine. asa ca issis sa un semn sa stim si noi.

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

isis, este clar ca omul este fie loco fie dezinteresat. Cat despre faza cu aratatorul va sfatuiesc sa va uitati la deschiderea maxima dintre degetul mare si aratator sa vedeti cat de mare este prietenul nostru. Si inca ceva, eu la femei ma uit la talpa piciorului ca sa imi dau seama cat de ... usor nasc, ca sa zic asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu astept continuarea...Sunt extrem de curioasa!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issis spune:

hello tuturor! bine v-am regasit si multumesc muult pentru raspunsuri ! tocmai m-am intors de la mare ..cu vesti noi apropos de povestea mea...si anume: m-a sunat si i-am spus STOP, PANA AICI! EU NU MAI POT! nu mai vorbim pana nu ne vom intalni, a trecut prea mult timp si eu nu vreau sa renunt la mine! m-a zapacit cu mesaje, mi-a spus ca totul se va termina aici daca eu nu vreau sa renunt la mine....mareee tupeu...ce se mai joaca cu mintea mea, insa m-am relaxat asa mult incat nu se va mai juca cum vrea el....cu toate astea, s-a suparat extraordinar de tare cand a continuat sa ma sune si i-am zis ca sunt la terasa...dar ce se astepta, ca sunt in concediu la mare si stau in casa??? mi-a zis sa nu-l mai caut niciodata!! va vine sa credeti? ma suna seara la ora 23, imi spune ca ii era dor de mine (la doua zile dupa ce ii spusesem ca nu mai vreau sa vorbim pana nu ne vedem)si, cu tot dorul lui, cand m-a intrebat ce fac si i-am zis ca sunt la terasa mi-a zis..."bine, pa!! sa nu ma mai cauti niciodata!!"..parca il caut eu...numai el ma suna!
bineinteles ca ma va suna iar cand stie ca mi se va termina concediul si se va purta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...
om vedea ce o sa mai fie, oricum important este ca mi-a prins excelent aceasta saptamana libera, ma simt f bine si muuult mai stapana pe situatie...pentru cat timp?? habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

issis mi se pare mie sau iti arata alta fatza ?? Cam ciudatzel tipu', auzi tu sa nu-l mai cauti. Cred ca s-a amuzat sa se joace cu tine precum matza cu soarecu' dar cred ca ti-a venit si tie randul.

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Revino-ti din hipnoza si reia-ti viata de dinainte! Iti dai seama ce inseamna tot timpul asta "stat in loc"?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Issis,

eu zic sa-ti vezi de treaba inainte, nu te pierde in mrejele unui ciudat, cum se comporta, nu e normal deloc, deloc, iti irosesti timpul degeaba, nu lasa sa treaca timpul pe langa tine aiurea, cauta oameni normali, sunt multi ciudati pe lumea asta care se dau a fi speciali.
Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Am citit cu interes povestea ta dar si raspunsurile si parerea mea e ca tipul are buba mare la cap. Asa ca mai bine fara. Imagineaza-ti cind vei fi cu el sa iti interzica sa mai iesi din casa? Pup.

Ana 14+ si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Na belea....asta chiar e buna!Pai bine,fata draga,omuletul face figuri,ameninta ca se termina totul..(apropo....ce se termina daca nici nu a inceput?)...tu ii dai ultimatum,cu toatea astea,il doare in izmene,ca sa fiu 'delicata'...are tupeul sa te sune iar ca si cum nu i-ai zis ceva clar si iti mai si zice SA NU-L MAI CAUTI NICIODATA... si dupa toate astea ,tocmai tu spui degajata ca vom mai vedea ce va fi si ca speri sa fii tare...adica nu ti-e clar inca????Deci mai speri la ceva de la el?Mai ai inca curaj sa ai o relatie cu el?Deja omul incearca sa te domine si sa fii la cheremul lui.Ti-am mai zis...isi incearca puterile si cred ca de fiecare data cand ia contact cu tine,impinge lucrurile un pic mai departe,sa vada cat il tzine atza....cat te poate juca.Si mai ales ce ti-a zis a fost o mare marlanie,chiar poti sa treci peste asta?Chiar poti sa lasi mandria si orgoliul tau de femeie realizata sa iti fie calcate in picioare de un...NIMENI care nu vrea sa te vada?Pai e clar ca doar se joaca...eu chiar cred ca a pus un pariu cu sine insusi sa vada cat te poate umili si tu sa rabzi.te cred ca poate te-ai atasat de el si te doare sufletelul,dar...totul are o limita,nu vezi ca te desconsidera?Eu i-as zice oricum 'adios muchachos.'.(sau cum s-o scrie)...si oricat va suna ulterior,pentru ca va suna,dar nu din dragoste,ci ca sa te readuca sub puterea lui,i-as spune cateva despre el si GATA!Next,please!.Deci din tot sufletul iti doresc sa stii ce vrei si sa te respecti intai pe tine !Te pup si numai bine

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput