dilema vietii mele ... am nevoie de un sfat bun !
Raspunsuri - Pagina 5
leea_cv spune:
Daca nu ma insel a cam trecut o luna de cind nu ne-ai dat nici un semn.Ar fi trebuit sa iei deja o hatarire.Sper ca esti bine,orice ai decis sa faci.
22
leea
lgireada spune:
Motanutz, toate te asteptam cu vesti noi si bune, cu mai multa putere si incredere in tine!
Liliana
motanutz spune:
Īmi cer scuze pentru raspunsul īntīrziat dar am fost plecate īn vacanta! Patru saptamīni de fericire pura īn care am putut profita 24h/24 de scumpetea mea!
Cuvintele voastre mi-au fost de mare ajutor, am putut ca citesc opiniile unor persoane exterioare mie si marturisesc ca aveam nevoie de asta pentru a-mi clarifica gīndurile.
Vin deci astazi sa va spun ca bébé cel mic-mic de tot este bine, am avut ieri echografia de 13 saptamīni, sīnt mai mult decīt fericita sa-l stiu īn viata noastra !! Mi-a fost greu sa mi-l imaginez altfel decīt ca pe un minuscul embrion si iata ca ieri i-am vazut mīnutzele, piciorutzele, salturile mici... Nici nu-mi vine sa cred ca sīnt din nou ... viitoare mamica !
Sīnt absolut constienta ca nu va fi usor sa asum responsabilitatile si cresterea īngerasilor mei dar cred ca orice sacrificiu nu este prea mare īn comparatie cu bucuriile pe care ni le aduc copilasii nostri.
Saptamīna viitoare voi lua un rendez-vous cu un avocat pentru a discuta despre cea mai buna cale de urmat īn ceea ce priveste demersurile pentru pensie alimentara.
Voi reveni sa va mai dau vesti despre noi, voi fi mai mult prezenta caci de acum... viitoarea vacanta este departe ...
Va īmbratisam cu drag si recunostinta pentru prezenta voastra alaturi de noi!!
(conchita, nu-ti face probleme, īmi trebuie mult mai mult pentru ca sa ma supar ;))
PS: voi veni si pe rubrica FR cīt de curīnd! Merci mult pentru invitatie !
miris_ spune:
Motanutz, ma bucur pt tine si pentru alegerea facuta! Inseamna ca esti mai linistita acum, cant l-ai vazut si pe bebe cel mic. Esti o femeie puternica, felicitari! Sanatate multa tie si puilor tai! Chiar asteptam cu mare interes raspunsul tau. Ma bucur ca sunteti bine.
hannen spune:
Am citit povestea ta si sfaturile fetelor si pot spune ca toate te-au sfatuit foarte frumos.
Citind acum raspunsul tau ,anuntind decizia luata marturisesc ca am rasuflat usurata.
Ma bucur ca ai decis sa pastrezi bebelusul.
Multa sanatate si o sarcina usoara iti doresc.
Si felicitari inca o data pt. decizia ta , pt. noul bebelus.
Printesele mamii
Siminaf spune:
Ma bucur enorm de mult pt. alegerea facuta de tine! N-o sa-ti para rau! Chiar daca va fi mai greu, vei gasi in copiii tai puterea sa treci peste toate!
Sarcina usoara si mult noroc!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Alebasi spune:
Te felicit din tot sufletul si iti doresc sa ai incredere in tine si in bunul Dumnezeu. Decizia ta sa fie intr-un ceas bun!
Astept sa vii cu noutati despre puiutii tai. Am uitat sa te intreb cum a reactionat cea mica? Stie?
Pupici multi si ai grija de voi!
alessia105 spune:
Si eu ma bucur din suflet de decizia pe care ai luat-o si care te va face sa te simti implinita, chiar daca omul iubit te-a dezamagit f f tare ..dar cine stie poate intr-o zi va veni cu picioarele pe pamant si va realiza ce a pierdut daca nu a fost alaturi de voi ...
Eu pe Sebi l-am crescut singura de la 21 de ani |( ma rog aproape ..ptr ca singurul ajutor din partea tatalui lui a fost sa il ia de la cresa,gradi si sa stea cu el afara pana veneam eu de la servici ..stam la 1 bloc distanta )..aveam 2 servicii ( sa nu zic 3 ptr ca nu era permanent) lucram si 18 ore pe zi si abia faceam fata la cheltuielile cu cresa ,mai apoi gradi si ce mai era ..apoi l-am intalnit pe papa( actualul meu sot) ..toate bune si frumoase dupa vreo 9 luni ( nu aplicasem ptr viza si stateam doar 3 luni aici si 3 acasa) am ramas insarcinata ..am decis sa ne casatorim si eu am plecat in tara sa fac actele ..ei bine "prietenii mei buni " in frunte cu fostul meu(ptr care am rupt de la gura copilului sa ii pot ajuta ...anyway )...au incercat sa imi faca figura, gelosi fiind pe faptul ca eu sunt fericita si ma voi casatorii in stainatate si aporape au reusit ..mi-au furat din casa o agenda ..l-au contactat pe al meu l-au informat ca sunt o ..., ca copilul pe care il astept e al fostului nici de cum al lui, ca sunt o nenorocita si au cerut bani ca sa ii trimita probele ..si fraierul a trimis ,erau niste poze de grup in care apaream si eu si ex-ul , prietena lui si mai multi prieteni si niste poze din 1997 cand eu cu fostul eram impreuna ...Eu cred ca am simtit ceva( el nu imi spusese nimic ,dar simteam ca ma evita si ca nu imi va trimite actele sa le termin si banii de avion ) si mi-am vandut niste aur si telefonul mobil si am venit singura pe autobuzul ,trenul ,taxiul aproape jumate de Europa mai eram si insarcinata in 5 luni ... cand m-a vazut sa moara de inima ...am vb am discutat si rand pe rand i-am desfintat toate acuzatiile false ...trebuia sa ne casatorim in 3 luni ..ei bine am facut-o dupa 2 sapt de la intoarcerea mea.
Acum nu e zi in care sa nu isi ceara iertatre ptr gresala imensa pe care era sa o comita si nu mai poate de fericire cand se uita la fiul nostru care este un inger de copil ...iar pe fiul meu cel mare il considera ca pe fiul lui si abia astepta ziua cand ne va putea fi alaturi nu numai in vacante .Eu l-am iertat si ma bucur ca am facut-o.
Chiar daca lucrurile nu ar fi mers in directia aceasta ..tot as fi facut copilul care acum alaturi de Sebi sunt lumina mea si miracolele care ma fac completa si oricat mi-ar fi de greu as face orice sa ii vad ferciti !
ce sfat sa iti dau ?! E greu sa dai sfaturi ..dar in locul tau as avea o discutie super serioasa cu el ...sa nu spun ca l-as pocnii sa il aduc cu picioarele pe pamant ...dar l-as scutura zdravan ..poate cine stie se trezeste la realitate , se va maturiza si va intelege in sfarsit ce daruri minunate i-a dar D-zeu!
Iti doresc si tie din suflet mult curaj si putere sa treci peste necazurile vietii si sa ai putere sa iti cresti minunile ,sa fi-ti fericiti si sanatosi !Va pupam dulce!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
leea_cv spune:
Motanutz, ce mai face bebe mic-mic? Sinteti bine cu totii?Taticul a revenit cit de cit cu picioarele pe pamint?
Da-ne un semn de viata.Dar sa fie de bine.
28+
leea
Mirela72 spune:
Felicitari pt. decizia luata! Esti o femeie adevarata, o mama minunata si Dumnezeu e acolo sus si vede.
Sarcina usoara iti doresc, si nu uita sa ne mai scrii cum te simti si ce mai faci.
Mire-mama de fetita frumoasa