In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai fetelor, chiar asa? Pe pg 3?

ana_b, bine ai venit printre noi! Esti simpatica tare. Vrei sa organizam deja intalnirea pt luna noiembrie? Ma indoiesc ca ne iese, avand in vedere ca suntem cu bebe mici, iar neprevezutul e mereu aproape de noi. Dar mai vedem pana atnci. Cumva tot ne vom vedea. Te trec pe listuta noastra, la musafiri. Ok?

Pe unde umbalati mai fetelor?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (33 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No serus gagici!
Is disperata si singura. Bety, prietena care avea grija de Serba panba vine coana mare de pe litoral are pb, mama ei a facut atac cerebral si e in spital. In plus Bety isi marita fata Sambata asta deci, merem la nunta. Pana atunci sunt consemnata la ingrijit kupil singura singurica.
Mariana, daca vii in oras te invit in vizeta sa vezi cum arata o casa de nebuni!
Noroc cu sora mea de la Bucuresti, care s-a impresionat de soarta mea si isi ia o sapt de contzed next week si vine la ingrijit bebelush!
Sarmanul Serban e atat de derutat, ba nu e bunica, ba nu e tata, ba nu e mama, ba nu e Bety, ca face tot felul de rautatzi. Mai nou nu ma vre domne sa doarma in patul lui noaptea. Scheme din astea n-o facut never asa ca eu m-am dat batuta. Dupa 6 incercari ratate de a-l lasa sa doarma in patul lui (cand dadeam sa ies din chambre scartzaia parchetul) se trezea urland si a trebuit sa doarma cu mine-n pat. N-avea grasu nici o treaba, io ma uitam la tv si el tragea la aghioase...no zicetzi...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by nana_sim
"nana Sim e prietena noastra, vine la noi cand ti-e lumea mai draga" - asta spusa in parc colegilor de joaca cu bunicile/bonele aferente samd.

nana_sim, oare chestia asta n-a auzit-o copilul acasa? fara suparare, dar asta mi-a trecut prin minte cand ti-am citit mesajul

Fetelor, soacra-mea nu a gasit pufuleti de Baia-Mare (din aia mari) in Cluj si mi-a adus niste pufuleti mici dar buni. Kuertoeskolacs-ul a fost dezamagire totala, ca era jumatate (in inaltime) din ala de pe vremea mea

Mergi la inceput

Linusa, eu ti-am scris ca pe Doja nu vor gasi kurtosk din ala de care vrei tu si ti-am indrumat socrii spre Metro; nu ai citit??? Legat de pufuleti, eu sunt din BM si stiu despre ce vorbesti. Din aia cu pisica nu se gasesc la Cj. Ma intreb si eu de multe ori de ce nu aduc, ca sunt asa de buni !

Roxana, draga de tine! Sunt convinsa ca sunteti dezorientati amandoi; e normal sa nu fiti obisnuiti cu astfel de situatii si sa nu stiti cum sa reactionati; cam tot asa sunt si eu dupa ce pleaca maica-mea de la mine si a stat vreo 2 sapt.; dar tu care te bucuri mereu de ajutorul coanei mari?!?! dar cat sta coana mare pe litoral, de apuca si sora ta sa te ajute o saptamana? Iar tu ce faci? Ti-ai luat liber de la servici? Ii doresc sanatate mamei lui Bety; ce moment nasol de un asa eveniment suparator (acum ca e si nunta)!
Azi am fost in oras, dar nu cred ca aveam timp de vizita, ca am avut fff mult de munca. Poate maine sau poimaine. Mai zi tu.

pt toate fetele!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (33 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Linusa, eu ti-am scris ca pe Doja nu vor gasi kurtosk din ala de care vrei tu si ti-am indrumat socrii spre Metro; nu ai citit??? Legat de pufuleti, eu sunt din BM si stiu despre ce vorbesti. Din aia cu pisica nu se gasesc la Cj. Ma intreb si eu de multe ori de ce nu aduc, ca sunt asa de buni !

mariana, eu ti-am citit mesajul dar nu am putut face prea multe. Socrilor le-am spus de Doja si Metro si pana la urma au ajuns in piata mare. Asa ca nu a fost decizia mea

Acum 8-10 ani erau pufuleti de BM in Cluj. Si eu am crescut in BM si sunt de la bun inceput fun pufuleti cu pisica neagra

Mergi la inceput

Linusa, nu-i asa ca numai cine a mancat pufuleti cu pisica neagra stie adevaratul gust al pufuletilor??? Imi pare rau ca nu au luat socrii tai kurtosk de la Metro. Chiar se fac f buni si f mari.

Fetelor, pupuietelor, ce mai faceti, ce mai ziceti???

Azi ma duc la cumparaturi in Metro. Cine mai vine? In selgros ati fost careva? E mai fain decat in Metro sau nu? Unde se fac legitimatii?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (34 sapt.)

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

eu am fost in selgros si ii destul de fain,e marfa multa si variata dar preturile sunt mai mari ca la Metro la majoritatea produselor.Daca prinzi oferetele care te intereseaza, merita.eu raman fan Metro. Legitimatia se face acolo, intr-o "casuta",urmaresti sagetile si te duci intai acolo si pe loc iti face si poza si-ti da legitimatia.Am fost chiar a 2 zi dupa deschidere si nu era lume dar nici super-oferte nu am vazut.
Am cumparat si eu kurtos de la Metro si e super bun!!Pufuleti cu pisica neagra am sa caut da cred ca-i stiu ca in Facultate mancam pufuleti cu iaurt din greu si erau unii tare buni!
Scumpyy nici un semn de viata?
va las ca imediat pica iar Internetul ca mai mult nu am avut zilele astea
pe curand,sper,Nonna si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_b spune:

Selgros? Este un iper nou? Unde ? Oricum si la Metro preturile sint marisori si despre kurtoskalacs va spun, ca dupa parerea mea acolo se fac cele mai bune. Mai sint si alea mignon facute in piata (pata Mihai Viteazul) da nu mi-au placut asa de mult
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetelor, va scriu pe fuga sunt foarte foarte prinsa.

Coana mare sta pe litoral pana in 30 iulie asa ca...
Mariana poti sa vii oricand la noi, eu sunt singura pana vineri seara, mai am o vaga urma de speranta ca Vic vine joi seara acasa, dar nu prea cred...

Ana_b Selgros e in Someseni. Si eu raman fan Metro deocamdata...

Va pup,
pe maine!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

No, am fost in Selgros. In afara de faptul ca e mai mare decat metro, nu vad nici un avantaj al acestui magazin. Ba chiar ma enerveaza ca nu gasesti pe nimeni sa intrebi ce te intereseaza sau preturile sunt super nasol facute, de te chiorasti o zi intreaga pana te prinzi de pret.
Asa ca ma declar si eu fan Metro.

Fetelor, as manca tot mereu masline. Si nu de orice fel. Ci din alea negre, uriase si ffff putin sarate. Florina mi-a zis ca sunt la bila, dar de 2 saptamani nu am reusit sa ajung pe acolo si pe zi ce trece mi-e tot mai pofta . Doamne, cred ca daca maine nu imi cumpar si innebunesc. Cred ca este prima mea pofta de cand sunt (nici cu Stefan nu am poftit nimic).

Ce povesti m-au apucat si pe mine! Sper ca nu v-am plictisit prea tare!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (34 sapt.)

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput