In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Roxana, vad ca una tu, una eu ...
Mai bine trecem pe PM
.
Restul fetelor, pe unde va plimbati? Banui ca nu v-ati intalnit! Pun pe voi.
Ps. Azi rad din orice. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(33 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Mariana, ba ne-am intalnit. Cele 4 au fost doar trei, adeca Roxana si pufymic. Ne-am intalnit la Chios si am mers pana la urma la Mac in centru caci terasa era inchisa. Alesio mic e dulce, dulce, blooooooooooond si dragutz si merge in 4 labe cu o viteza...Serbanica n-a fost prea sociabil si la Mac mi-a varsat sticla de suc...cam atat, Alesio saracutul si-a sacrificat somnicul ca sa se intalneasca cu noi mititelul. Sper ca n-a fost prea marait in final, Ioana ce zici, cum a fost "dupa"?
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mariana tache spune:
Roxana si Ioana, va felicit ca v-ati intalnit! Bravo voua!
Pt restul fetelor: . Ia sa auzim repede motivele absentelor de la intalnire! Si ar fi bine sa fie motive intemeiate, ca daca nu iar pun
pe voi!
Am uitat sa va spun ceva: vineri i-a cazut unghiuta lui Stefan! Da! Mare jale la noi in fam. Adica am suferit noi, parintii, gandindu-ne cat a suferit piticul pana a ajuns la faza asta, ca pe el nu l-a durut; chiar se juca cu unghiuta pana sa ii pice (si-o tot ridica si si-o dadea peste cap, de ni se face pielea de gaina cand il vedeam). Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(33 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Mariana usurel cu joarda. Sunt sigura ca fetele au absentze motivate :)) Cristiana dealtfel s-a motivat din timp, gagalicea a avut diaree noaptea si dimineata era slabita. Nu stiu tuchi ce a patit, sper ca totul e ok.
Tuchi, cand vii sa ne aduci motivarea, da-ne si ceva vesti de Flavia si micuta Ana, iar noi vom fi ingaduitoare :).
Va pe toate,
Roxa
tuchi spune:
mor de ciudaaaaa, ca am fost si eu si aveam si surpriza pt voi pe flavia si pe ana, aaaa, si am sacrificat si alaptatul de la 11 (cu gind ca o comit in masina) ca sa ajung si tot nu mi s-a aratat.
of of mai mai, ce-i drept am intirziat nitel ca fiul e in perioada de crize si morocaneli si tare greu ne intelegem cu el (nu iese din 'nu' si 'nu vreau' si plinge din nimic, zic eu) sper sa scapam curind ca ne termina nervos.
noi am ajuns abia pe la 10.30 si daca am vazut terasa inchisa am facut ture de la parc unde erau pruncii la terasa ca poate poate ....
asta e ..... data viitoare sa-mi fie invatatura de minte sa iau un nr de mobil.
gata, vesti va mai dau miine, sper sa prind un somn de medea.
mariana tache spune:
Roxana, poate par sadica, dar nu e chiar asa. Am uitat ca dupa atatea joarde sa pun si emoticonul cu . Asa cred ca era mai bine. Si eu sunt convinsa ca toate fetele au motivare.
Tuchi, tu chiar ai fost figura! Ce pacat ca nu te-ai intalnit cu fetele! Pe bune, mie imi pare rau; imi inchipui cum te simti tu. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(33 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Apoi io chiar nu stiu cum de nu ne-am intalnit, fiindca nici noi nu am ajuns la fix si pana am mai povestit un pic pe terasa inchisa (undeva la margine) cu Ioana si Ovi a mai trecut ceva vreme...in fine pacat...dar spune-ne tuchi ce fac fetele? DE CE NU NE MAI SCRIE FLAVIA?
ana_b spune:
Salut fetelor! Pot sa ma alaturi si eu voua? Tot Clujeanca sint si eu, si am vazut ca v-ati intilnit de recent. Sper ca o sa mai faceti un bis.
Ana
ancuzza spune:
salutare fetele!
mariana, un pupic pe degetelul cu unghie in cadere...aia noua o sa fie mai buna :) ana! fa bine si zi-ne mai multe...si unde esti tu, de fapt si de fapt? cluj sau italia? italia.... unde? zi-mi ca in toscana, pe undeva...:)
iar pentru intalnirea de duminica, sper ca scap de ....m-am invoit inca de vineri
....si taaare as mai fi venit, mai ales ca pe pufymica si pe bazucu' ei nu stiu cand ii mai prindem pe la cluj...
no, asta e! candfuticanufutache :)
acu ma duc cu gagalicea in vedere la birou...
ad_rianna, tu pe unde te plimbi, mama? sa faci bine sa te prezinti in deal. vrem noutati despre bianca si tudor!
http://community.webshots.com/user/ancuzza
ana_b spune:
Acum stau in Italia mai precis linga Verona. Dar cum de 1 Noiembrie vin din nou acasa, ma gindeam ca poate se va reorganiza o intilnire...
Ana