Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey scorpiute,
Da' stiu ca scrieti ,nu gluma...
Iri,m-am distrat citind aventura voastra la tara....Bey,si eu am patit mereu la fel ca tine,ori de cate ori am fost undeva la tara.Am fost si in Ardeal,am fost si in nordul Moldovei si in sudul tarii la olteni....toti te pupa.La noi in Dobrogea numai cei din apropierea Dunarii sunt pupaciosi,restul nu prea.Si pe mine m-a uimit mereu efuziunea asta de sentimente a celor de la tara,de sufletul lor deschis si de felul lor primitor de a fi....Eu nu sunt pupacioasa din fire :rar pup,da' bine si la pupat stau ,dar uneori ma enerveaza sa fie pupata asa...de-aiurea.Ma rog,bine ca v-ati simtit bine si ca cea mica s-a distrat,manca-o-as eu pe ea de frumoasa.Bey,si treaba cu vecinii....hihihih.....e o vorba:ti-au murit laudatorii...hihihihihih....Hai ca glumesc!Sti ca eu mi-s fata de gasca!Adevarul e ca arati intradevar tare bine si ai o forma a fetei si a ochilor tare interesanta.Si cred ca ti-ar sta bine bruneta rau.Asa ca,de ce sa nu ti cont si de sugestia sotului?Hai ca eu mor de curiozitate sa te vad bruneta.Bravo ca mergi la coafor fitos:dai un ban ,da'stai in fata!Te pup si pe tine si pe Irisuca!
Emma,zici ca Daria pareste?Ha!Asta e inceputul:sa vezi tu speculatii mai incolo,ca doar e singurica la parinti si are de unde specula....Pupam fata isteata,ca va manipuleaza cum vrea mintisoara ei!(am si eu un specimen acasa).Poze cu moace de pisoi mama-fiica cand vizionam?Hihihi...Cred ca erati mortale!
Mira ,sa aveti parte de vreme frumoasa si...distractie la maxim...Bebita face pe duru'?Multa sanatate si sa auzim de bine!
Adriana,uf si cu soarele asta....!Anul trecut sora-mea ne certa si pe mine si pe Marius ca nu stam mai mult pe plaja cu copiii,acum vede si ea cum e copilas la plaja si ii fac sac....Mare grija!De ce nu mergeti de pe la ora 17.00 la plaja?E inca soare,te bronzezi putin,nu te arzi si apa e calda si flacaul se poate balaci in voie....Pupici!
Fetele,sa fiti iubite si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

uite acum vin,ana ,calde,caldute.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ANA, stii cum este la ora 18?parca tot soarele atunci arde.este ingrozitor de cald.eu stau si la etajul 4 din 4 si aseara am avut 28 grade in dormitor.am lasat toate geamurile deschise in afara de dormitor unde doarme razvan ca facuse si baie si parca mi-a fost teama.dar nu intra pic de aer.am murit de clad.sotul a dormit pe jos.
ieri am tras o frica, fetelor.ma luase o greata si o ameteala si credeam ca voi face iar un bebe.am luat repede un test si l-am facut.era negativ.era mult prea devreme sa mai fac unul.cred ca mi-a fost rau de la prea multe tigari.sotul meu era dezamagit desi stie ce greu a fost cu razvan, mai ales ca a fost si mic la nastere.ii parea rau.ar mai fi vrut unul chiar daca ne-ar fi fost greu.eu inca nu sunt pregatita pentru al doilea si ma intelege doar ca era dezamagit.zicea ca bea toata noaptea daca iese pozitiv.n-a fost sa fie.parca imi transmisese si mie dezamagirea lui,dar nu stiu ce as fi facut daca iesea pozitiv.asa a fost de palpitanta ziua mea de ieri.
Ana, sa stii ca nici noua nu ne e usor aici la mare.mai ales ca stam la casa de cultura pana in mamaia ne rupe benzina.iar cu transportul n-am nici o sansa cu razvan care nu sta deloc.si acum suntem si in pana de bani asa ca mergem mai rar.mi-ar fi placut si mie sa merg la Aqua Magic dar anul asta e razvan prea mic, poate la anul.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna scorpiutze,

Am pus poze noi!
Ana sa stii ca mi-au murit laudatorii, sau cel putin astia pe care ai am nu sunt de ajuns Sa stii ca ma bategandul din ce in ce mai tare sa ma fac poate nu neagra,dar saten.Mai intai.Parca vad ca iar ajung la negru Stie el ce stie,dar cateodata ma plictisesc de negru.
Ema,va pup ca sunteti frumosi toti 3 si matza...matza!
Adriana,cum e la mare acum,cald?

Aaaaa si apropos de bani si concediu,na ca tre sa-mi iau alta masina de spalat ca asta nu mai spala deloc le spalaceste.Alti bani...nici o distractie

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor!!
Iri, am vazut pozele, sunteti frumosi!!! Ca sa te laud si eu un pic...daca tot ati inceput!!!

Mai , mie nu imi place sa fiu pupata , mai ales de toate babele!!! Nici eu nu sunt pupacioasa, il pup pe Albert si pe sotu, atat. In rest asa de protocol cand e cazul. Cand ajung undeva la rude , cel mai atre urasc faza asta cu pupatul. Poate nu e bine, dar...asta sunt.

Albert e la tara acum, si imi e dor de el, vineri il iau acasa.

Va doresc o zi excelenta!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

iri,sa stii ca ii sta tare bine lui iris tunsa.eu care sunt adepta parului lung. iti spun asta.de asemenea,ca sa-i tin isonul sotului,si eu cred ca negru iti pune mai bine in evidenta trasaturile.si roscatul e fain,dar cel mai bine se vede la lumina zilei.in poze nu prea mi-am dat seama.oricum,in timp se vad radacinile,si e mai rau.asa,ca innegreste-te cu incredere!!!
monica,pe unde ai fost?eu zic sa profiti din plin de faptul ca nu e ala mic.iti trece dorul dupa cateva ore,cand o sa-l intalnesti.vreau si eu sa am unde o lasa pe daria o zi-doua!!!!

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Ema si eu zic ca imi sta mai bine saten inchis fiindca asa e natural.Mi-am satisfacut si eu o curiozitate cu,culoarea asta.In lumina la soare si cu o anumita culoare la imbracaminte imi sta bine,dar nu ma avantajeaza extraordinar!Deja radacinile se vad...asa ca azi-maine ma vopsesc si asa iar a plecat sotul cateva zile si ai fac surpriza cand vine!
Iris e frumoasa oricum ,nu-i asa ca acum e mai ghidusa?!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

iri,pot sa te contazic?oricum ,saracuta,cu o mama prin a carei minte trec tot felul de nazbatii,ce sa faca?isi poarta comoara genetica....vai de saracul ei sot....
te pup.oricum asteptam si noi surpriza.mai vrem pozeeeee!!!!

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Vin si eu cu poze noi, desi sunt din iunie !
Daria este o pisicuta tare dragalasa, tu, Emma, ai un zambet superb ! Sunteti tare frumosi, toti 3 !
Irisei ii sade tare bine tunsa scurt, este candoarea in persoana ! Iri, tu stii, deja, ca esti frumoasa!
O zi frumoasa in continuare, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

nina,multumesc.deja am inceput sa ne laudam singure.urmatoarea faza e sa cadem in depresie.
mai,iar ma mir de mandra ta ,cat de pui de nina e.tot timpul ma intreb cum de au copilasi asa mici,par asa mare.....ptiu sa nu o deochi,de frumoasa!!!!si inca o chestie care m-a mirat:merge deja pe bicicleta??!!a mea dc da de doua ori din pedale,o dor picioarele...iar faza cu inghetata..asa nu ma mai simt vinovata ca dau inghetata la copil.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput