Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Sunt rupta dar nu puteam sa nu imi falfai un pic aripile pe aici sa nu ma uitati! La serviciu am cosmar zilele astea, plus niste probleme "neprofesionale" cu o individa... si stiti ca noi scorpionii suntem adeptii lucrurilor facute corect! Asa ca ma strofoc de doua ori in plus pana cad de oboseala. Aseara am izbucnit pt. ca simteam ca nu mai rezist si am zis ca imi dau demisia si gata. Stau sa cresc vaci! Insa imi si pare rau sa dau cu piciorul in munca mea de 8 ani! Nu stiu... dar sunt cam neagra, noroc ca George e bine si e la mine zilele astea... macar nu sufar ca nu e aici!
Va pup pe toate si fug la somn, indata cad pe langa PC!
Vise placute, Elena
PS. Ema, Iri, Nina, v-am vazut pozicile noi... niste frumoase sunteti (na, ca va mai laud si eu!) si fetele... pui de scorpiutze!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna fetelor!
va scriu pe fuga ca sunt iar singurica cu anda si nu ma lasa prea mult sa fiu libera,se agatza de mine.
frumoase poze dragelor,pisicutza e o scumpa Ema,si de tunsulica e dulce foc,nu e chiar asa de scurt cum ma asteptam,mie imi place mai mult asa si cred ca e comod pt un copilas .
eu am avut par lung cand eram mica si m-au chinuit cu coditze ,pieptanat etc.dupa ce m-am tuns pe la 15 ani nu mi-a parut rau si nici in ziua de azi.nici nu prea ma avantaja.frumos,dar trebuie rabdare pt asa ceva.
voi incerca si eu as atasez cateva poze ,mai tarziu.
Elena,lasa nu te mai enerva.sotul meu zice ca serviciul e sa -ti intretii familia,nu sa te enervezi si sa mai vii si acasa un pachet de nervi.bunica mea avea o vorba:nu desteptzi tu prostul acum.
bine ca e George sanatos si e cu tine,asa te mai linistesti un pic .imi aduci aminte ca si eu trebuie sa ma intorc la un job stresant si ma ingrozesc.
dragelor cred ca mi-am recuperat sotzul,asta e al meu cu sigurantza,ca mi-a adus flori pe neasteptate ,face piatza,face curat ,e atent cu mine ,cu fata,dar oare cat tine minunea?a iesit intr-o seara la un suc cu baietii.ati inteles bine la un suc!sa-i pun o fonditza rosie,dar din pacate azi a plecat la Bacau la inundatzii.desi a plecat la 4 dimineatza ,aseara a stat cu mine la bucatarie si m-a ajutat sa termin mai repede treaba,va datzi seama ce schimbare radicala?zice ca se obisnuieste cu casa si nu prea mai are chef de duca ,oare sa-l cred?e prea frumos sa fie adevarat.
Anda mea se arunca in cap si trebuie sa fiu f atenta.nu vrea s amearga in genunchi,se ridica in minutze si in varful picioarelor cu funduletul in sus si imediat se arunca in cap.numai cu ochii pe ea stau si tot o mai scap din cand in cand din ochi.ieri a si adormit instantaneu dupa ce a dat un cap de pat ca era si obosita a si plins un pic ,mi-era o mila de ea saracutza!daca se agatza de ceva sau cineva reuseste sa se ridice in picioruse pt cateva secunde,dar cu premergatorul nu vrea sa mearga.poate scapam in curand si o vad alergand.
Adriana,si la mine in camera sunt 27 de grade si nu suntem la mare,macar aveti unde fugi,dar aici...noroc de parc ,ca stau aproape.
din fercire sufrageria e mai racoroasa,in caz ca nu merge liftul sa pot cobori,am inca o alternativa.
Nina ,vazut si pozicile cu Cristinuca,cred ca e deja obisnuita cu sedintzele foto.nu mai fac cioco ca daca sunt singura poate reusesc sa nu mai pap dulce.cu exceptia faptului ca trebuie sa scap de o placinta pe care am facut-o aseara.
va pupam ca ne e somnic deja.
piticasigogosica spune:
Salut scorpiutze
Ema esti mortala ca de obicei ,chiar ca urmeza depresia
si sa stii ca ai dreptate ca maica-sa e una de-i coace mintea multe
Si inca acum imi tin
in frau.
Nina,fata ta e asa o combinatie intre voi cum n-am vazut!Se vede ca va iubiti mult!
Elena ,nu-ti mai da sufeltul pe acolo ca nu-ti face nimeni statuie,de multe ori e chiar invers,vorbesc din experientza.
Am cumparat ieri masina de splat, Ariston,un pumn de bani,dar asta e macar am luat ceva bun,dar abia azi o livreaza si peste 2 zile o pune in functiune.Deja am un maldar de haine de spalat.
Am intentia sa ma vopsesc astazi,dar nu ma mai duc la cuofor ca ma costa o avere si nu e asa o operatie complicata.
In rest cu treburile mele,sotul e inca plecat dar tre sa vina.Asera iar m-a apucat nebunia,ma gandeam de ce trebuie mereu sa tanjesc eu dupa un sarut,o mangaiere,lui chiar nu ai vine de la el sa fac asta?!!!Ma simt asa ca o floare care ofileste(vorbind plastic)fara sa primeasca iubire!O fi asa greu sa-ti manifesti sentimentele,costa asa scump?Daca ar stii el cat de putin imi trebuie sa fiu fericita?!Gata....ca iar o iau pe alta panta!
Carmen,bravo tie cu sotul...
Va pup pe toate
poze
Iri si Iris
nastasie spune:
piticasigogosica, sa stapanesti sanatoasa masina de spalat.recuperezi cu spalatul.si asa azi e sarbatoare.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
piticasigogosica spune:
Merci Adriana,ai dreptate
IRINA mai simplu...gogosica era Iris in burtica!
poze
Iri si Iris
Ana68 spune:
Buna ziua scorpiute,
Am fost un picut aseara pe net,dar n-a fost chip sa scriu si eu cateva cuvinte,ca mandra de Luana vroia sa scrie si ea.....Ce?!Numa' eu si taica-su?!Si uite asa am reusit sa citesc un pic din ce ati mai postat si sa vad pozele Dariei,a Emmei.
Apropos de asta,Emma,ai o pisicuta beton...
.Bey,ce mi-au placut pozele fetei....Hihihi..
..Ce faina e pisicuta!!!!!da' murdareala lu' mami unde era?
Smechero,te-ai sters repede sa nu se vada,hai?!
Vreau sa spun ca mi-a placut mult si poza cu voi trei : sunteti tare frumosi si va portiviti.....Pai cum sa nu fie Daria asa frumoasa,cand are o mama asa frumoasa si un tatic asa chipes?!
Adriana,stiu cum e cu caldura la mare....hai,nu ma mai intreba de acasa ca incep sa urlu imediat de dor si de oftica ca nu sunt si eu acolo....28 de ani am locuit in Tomis Nord si alti 5 in Palazu Mare....Asa e ,cum spui tu.....Si eu il duceam pe Alex aproape toata vara la plaja,dar incercam sa evit orele 11-16...Of,ce vorbesc eu?!Tu sti cel mai bine cum e mai indicat pentru puiutu' tau,asa ca nu te lua dupa o sentimentala tembela ca mine,tomitana autentica,care daca as veni azi la Constanta as sta ca ghiolbanu' la soare de as face arsuri de gradu'3.
...Te pup si numai bine!
Iri,mama,pai cand te plictisesti de negru,treci pe saten...Si bafta la cumparat masina de spalat.Ce marca vrei sa iei?Am vaz't pozele cu roscatica si tunsulica:sunteti mortale,ce mai?!Si pe mustaciosu' de tati,brunetu'!Hihihi,ce seamana Iris cu tata-su....!!!!Frumosilor!
Monica,las' ca nu esti singurica la faza cu pupacitu' de rude....Si eu urasc treaba asta si la venit si la plecat.Asa sunt oamenii de la tara : ei gandesc,cred,ca asa isi manifesta caldura si sentimentele de bucurie....Si las' ca vine el Albert acasa.....abia ai sa astepti vara viitoare sa mearga la tara,daca o fi un niscaiva nazdravanu'!
Numai bine!
Elena,ce are individa cu tine?!Da-i in gura ca la coasa!
Nu te lasa..
.Ce ma enerveaza si pe mine aia care nu muncesc ,dar isi atribuie munca facuta de altul sau,mai grav,sunt habarnisti notorii,nici nu stiu pe ce lume se afla,dar sustin sus si tare teoriile lor tembele ,chiar daca nu au dreptate si cand le arati ca au gresit spun :"da!pai eu nu am zis la fel?!' cu candoare....Mai nasol cand mai merg si cu para la sef,sa arat cata desteptaciune salasluieste in bietele lor capete pline de vid,si iti fac rau premeditat sau doar din prostie crasa!Asa ca ,Elenuta mama,nu te lasa....Da-i si de la mine!
Si pupam nazdravanelu' si sunt bucuroasa ca copilutu' e bine,sanatos!
Carmen,ce bine ca e bucurie si fericire iar acasa la tine....S-o tineti tot asa!
Iri,iar am ajuns la o postare de a ta....Las-o naibii de melancolie...Gaseste-ti ocupatie,fata draga!lasa-l pe domnu' sa vina sa se milogeasca de pupaturi....fi o dura,ca doar de aia esti scorpioanca!
Eu nu stiu cum sa mai scap de atatea pupaturi:si Marius si fi-miu ma pupacesc la greu.Cred ca Luana cu mine seamana(doar de aia e scorpioanca si ea,nu?
)ca nici ea nu le are cu pupaciunile...S-o vezi cum tipa si zice "niu,niu"....Bafta si....sa auzim de bine!Sa stapaniti sanatosi masinuta Ariston!
Nina,vaz't si io pozici cu minunea de fata...Ptiui,sa nu se deoache!Seamana cu mamica Nina!Cum te descurci cu parul lung al fetei?Si eu am ..."ambitie" sa ii las Luanei parul lung,nu stiu pana cand ma va tine ambitia asta....Pupam!
Apropos,care sunteti Iulii,Iuliane,Iliute...etc....sa traiti sanatoase cu numele!
Scorpiute,sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
piticasigogosica spune:
Ana,mustaciosul brunet e de fapt barbos,adica ciocos...
Stiu ca ai dreptate cu pupaturile si prin simplu fapt ca atunci cand nu-ti doresti ceva atat de tare,vine el la tine!Dar parca imi pierd rabdarea asteptand.Poate doar sa nu-mi mai doresc asta!Si cum am mai zis ia sa nu te pupe ei sa vezi cum ai pupi tu!
Stii ce e ciudat ca si eu inainte eram asa nu prea pupam mai deloc ,eram eu pupata,acum s-a intors roata!!Deci...
poze
Iri si Iris
nastasie spune:
Ana, si eu am stat cativa ani buni in Tomis Nord.e cartierul meu preferat.si "scumpa" mea soacra sta acolo asa ca evit pe cat posibil acum cartierul.doar can caut ceva anume merg acolo.pt ca la o farmacie de acolo ii fac lui razvan o crema pentru cand e rosu la fundulet.acum stau la casa de cultura.m-am obisnuit aici dar tot acolo era mai frumos.eu as sta ca nehalita in apa sa fac arsuri mai grave ca ale tale.mie imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca vorba aia sunt din constanta si anul asta n-am facut o baie in mare.dar duminica mi-am jurat ca asta voi face.il las pe razvan la mama ca mor daca nu ma arunc in mare.
Iri, eu ziceam piticasigogosica ca nu retin numele si decat sa fac o gafa....dar voi tine minte.eu am o masina de spalat siemens luata la mana a doua acum zece ani (deci are saraca vreo 15 ani) si nu mi s-a stricat o data.si inca mai merge mititica.nu o dau pana nu ma lasa.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
piticasigogosica spune:
Fetelor am si eu o "dilema"
Nu stiu ce sa fac:eu am un birou subinchiriat impreuna cu niste cunostinte,care au si ei activitatea lor.E central,in buricul targului,chiria nu e mare(acum cand nu prea am contracte e o cheltuia inutila).Am facut alegerea asta fiindca m-am gandit la avantajul unor schimburi de clineti intre mine si respectivii(fapt care pana acum de 6 luni nu prea s-a intamplat)si ca si imagine in fat clientilor,ca sa nu mai vorbim de munca acasa(ca as fi putut sa fac si asta)care nu ma motiva.Am venit aici cu ganduri de munca eficineta si prolifica,dar pana acum nu e chiar asa.Problema e ca as putea sa lucrez cu sotul meu(asa cum faceam inainte de a ma apuca de munca asta)si nu sa renunt la activitatea mea si in acelasi timp sa il si ajut.Nu stiu daca as fi facut fata fiindca acolo e de munca si atunci cand la mine ar fi fost nevoie cum faceam in 2 locuri?Plus ca e un tip exigent,mai ales la serviciu si nu de putine ori ne certam:eu tineam la ideile mele care nu erau deplasate,el sustinea ca e seful si tre sa fac ce zice el fara comenatrii uneori.Consider si acum ca de cand nu mai lucram impreuna nu ne mai certam atat,plus ca ma gandeam eu despartirea de peste zi ne face bine.
Alte motive ar fi fost dorinta mea de a-mi arat ca pot sa fac mai mult de atat,ca pot sa-mi fiu propriul stapan,dar si de ai demonstra lui ca sunt instare sa fac asta,ca sunt femeia independenta pe care si-o doreste!
Munca mea imi da satisfactia liberatii si a gestionarii propriului timp,imi da posibilitatea sa vad oameni noi,locuri noi,diverse domenii.
Pe de alta parte m-as fi dus sa-l si ajut pe el,sa-l sustin,mai ales ca e greu sa ai incredere deplin ain cineva si eu eram ca si el.
A avut momente grele la firma,acum e ceva mai bine,spre bine si vad ca face si schimbari.A numit in functii de raspundere pe cineva si el se retrage in "umbra" cu scopul de a se ocupa de alta parte a bussinesului.
Dar eu pe undeva parca pierd ceva,nu stiu ce controlul...habar nu am.Ceva nu-mi place aici.Sunt momente in care as vrea sa fiu cu el langa el acolo si stiu ca l-as ajuta mult si momnete in care zic ca nu as renunta la munca mea ,la libertatea mea!
Dar munca lui e si a mea intr-un fel si reciproca,fiindca se presupune ca am trage la aceeasi caruta,nu?
De curand nu mi-a mai propus sa vin la el,dar eu am inca problema asta...
poze
Iri si Iris
Ana68 spune:
Iri,pai daca zici ca s-a intors roata....e cam naspa!Pai sari tu la pupat!Sau nici asa nu ii bine?!
Ai tu dreptate,ca de nu ma pupa....ajung eu cumva sa ii pup pe ei...hihihihihi....Esti o scumpa!
Nu prea am inteles cum e treaba cu serviciul tau....Daca ai o neliniste vis-a-vis de treaba pe care o prestezi la birou,cred ca ai putea discuta cu sotul tau,sa te linistesti si sa-ti pui cumva gandurile in ordine....
Bafta multa!
Adriana,pai am fost vecinele,ha? Misto!Cand te duci la baie,fa si pentru mine baie!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana