Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata scorpiute,
Ia ca sunt matinala...Luana mea a baut pepsi si abia in jurul lui 12 noaptea a adormit....Alex avea si el ciushca in fund si se tot foia,ba ca nu ii e somn,ba de caldura...A trebuit sa tip la ei ca sa se culce...
Elena,si eu m-as bucura sa gasesc ceva bun pentru mandra...Parca vad ca ma duc la pomul laudat...Vad eu ce-oi face...Eu iti dau fata,dar mi-e ca in 2 zile o vad acasa....hihihihi....de-ai sti ce rea e...uf,nu stiu cand i-or trece crizele astea de personalitate si sa inceapa si ea cat de cat sa priceapa ce are si ce nu are voie....Iti doresc tie si familiei tale tot binele din lume!
Carmen,tare rau imi pare de Anda....Sa sti ca s-ar putea sa aiba toate problemele astea cu kk si de la dintisori...Gingiuta e umflata?Las' ca ies ei si p-orma n-o sa mai fie asa....Oricum,trebuie avut grija sa nu se deshidrateze,ca de obicei toate scaunele astea asa...nu sunt bune deloc.Sti tu,ce iti tot spun?!Multa sanatate fetitei si sa se faca bine mai repede!Cu soacra....ignor-o,draga Carmen.Seteaza-ti creierul pe ignore sau pe delete si uita-te prin ea cand iti vorbeste ,nu o mai auzi,dar da din cap ca si cum ai asculta-o.La mine a tinut perfect faza:ea vorbea si eu eram cu mintea prin centru,pe la magazine...Cu hocus-pocus....si Iri zicea de asta....Hai ca sunteti simpatice!Nu poa' sa spuna omu' ceva,ca voi gata....Am zis si eu ca le mai nimeresc!Iti doresc tot binele din lume,Carmen si sa aveti sanatate multa!
Syd,eu cred ca consilierul ala iti facea curte....Nasol cu aftele alea.Eu una nu am avut asa ceva ,nu stiu cum e.In schimb l-am vazut pe al meu barbat dupa ce a luat o gurita de lapte....Cred ca e groaznic de dureros!
Scorpiute,va doresc la toate numai bine si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele frumoasele,
mey, imi vine sa ma urc pe peretieu trebuie sa vand 2 apartamente ca sa-mi cumpar teren si apoi sa construiesc casa. problema este ca apartamentele se vand f prost si terenurile se vand f scump...adica exact ce nu ma avantajeaza. si amandoua apartamentele au centrala, geamuri pvc, usi metalice, gresie, faiantza...etc...adica sunt ca doua floricele, cine le-ar cumpara nu ar mai trebui sa faca absolut nimik s-ar putea muta si gata...in schimb eu ar trebui sa o iau de la ZERO...ba mai mult, sa daram mai intai o casa veche batraneasca(asa au majoritatea terenurilor din bucuresti) nu mai e nimim gol...si abia apoi sa contruiesc
acum este si o perioada moarta, nu cumpara nimeni, toata lumea este in concediu, asta e nasol...
am gasit un teren chiar pe strada unde locuia bunica-mea...vis a vis(aici e un teren mic, pe mine nu ma avantajeaza, e ingust, nu-mi pot face casa cu etaj aici) dar s-ar putea muta mama mea si ar sta vis a vis de noi...insa babutza care are terenul de vanzare9cu tot cu casa) este condusa de nepoata ei...prima data ne-a cerut un pret, apoi ne-a dat telefon ca a zis nepoata ca e prea putin....intre timp am sunat si pre la agentii sa vad cum se vand apartamentele si m-am dezumflat de tot.
dar nu ma apuc sa vand acum 2 case si sa raman cu nimik...mai bine mai astept chiar daca pierd acest teren....acum sunt in cautari si vizionari, dar nimim nu ma multumeste.
iertati-ma daca v-am facut capul zob, m-am mai descarcat si eu si astept sa-mi ziceti si voi daca vi se pare normal ceea ce am de gand sa fac.
cu raceala stau tot cam asa...daca nu-mi pun picaturi...sunt"muci"...astia mici sunt mai bine parca au tusit mai putin...sper sa le treaca cat mai repede.
carmen, eu cand facea alex kk fff des si moale i-am tinut un regim cam strict dar care a dat rezultate fff bune...(totul a fost la sfatul dr-lui)...24 de ore nu i-am dat nimik sa pape(doatr sa bea ceai de menta), a doua zi doar sticksuri si grisine, paine prajita si branza de vaci plus mucilagiu de orez, a treia zi pireu de morcovi fierti cu orez, mar copt sa banana cu orez mixat, fara carne cateva zile si totul a fost ok...sanatate multa andutzei.
nici ruxi nu are nici un dintisor.
syd, pentru afta incearca putina glicerina boraxata, eu asa am auzit si fiindca tot aveam in casa de la astia mici mi-am dat si ori a fost nimereala ori mi-a facut bine dar mi-a trecut
elena, bafta si tie, nici eu nu vreau sa ma mut de la oras, nici macar la comuna rosu, unde am gasit terenuri mai avantajoase...dar mise pare departe de orice(scoala, gradinitza, centru, etc)...nu mai incep iar ca mi-o iau...si spor la treaba cu afacerea ta....pupici lui georgica
ana, si eu ceteodata trebuie sa tip ca sa mearga alex la culcare...asa-mi place cum ne povestesti tu...ma binedispuicelor mici si numai bine.
tomecica...bine ai venit...pestisorule auriu
nina, numai bine si tiesi multumim
irina...super, nu prea am mai luat initiative din astea sa plec asa pentru o zi la mare de acum vreo 10 ani...ehe...he....
fetelor. azi implinesc 8 ani de casnicie...sunt mult mai multi de cand ne-am cunoscut. ieri am vazut cum si eu si al meu sotz tot ne straduiam sa ne facem surprizele pentru azi si sa nu afle celalat... el era sa haios...ca un copil care se ascundea...
va pup si am fugit si mai fac cate ceva pe-aici
sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTELOR! Ce mai faceti?Eu imi cer scuze ca n-am mai tinut de o gramada de vreme legatura cu voi! Am fost super ocupata,am fost prin tara unde am avut de rezolvat o gramada de probleme(asa e cand te intorci acasa dupa 1 an de zile),am venit super obosita si sper sa-mi intru in ritm cat mai repede.Cum va descurcati cu puii vostri?Sunt cuminti? Al meu e super nazdravan nu stiu ce sa ma mai fac cu el.VA PUP PE TOATE SI ASTEPT VESTI DE LA VOI! Lory_kluiAlin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54010" target="_blank">capitolul 15 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">BB Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput