Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna fetelor!
si la noi e mai rau ,nu stiu cum sa ascap de raceala,dar scaunele proaste ale andei nu trec nici cu smecta ,nici orez,ea tipa intr-una si nu poate respira,mie iar imi curge pieptul..ca la nebuni.tati abia joi vine!
a venit bunicul,dar el nu prea are cum sa ma ajute,mama ar fi gatit macar.sa vad la ce medici mai fug ca dimineatza am fost cu anda si era bine ,pina am ajuns acasa!
Luminitza ,bun venit!
pupam toate scorpiutzele o saptamina buna!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Tare as vreea si eu un concediu cu familia,macar cateva zile....Ieri am fost o fuga la mare,frumos dar mai mare daraua,am facut o groaza pe drumul de intoarcere.
Ma supara sotul fiindca nu poate sa se rupa si el cateva zile:ca moare domne' firma fara el!!!!Dar atunci cand lipseste prin calatorii nu mai moare?!Cateva zile la mare nu e o cheltuiala exagerata(acum nu prea avem bani),dar cum domane iarta-ma angajatii lui isi permit macar o satamana la mare si el nu???!Ca sa nu mai zic ca asa "filantrop" cum e sotul meu,i-a dat unui prieten acum 3 ani niste bani cu care acum as fi avut acum o casa sa faca o firma la care are si el 50%.Dar credeti ca a vazut vreun leu macar din firma aia???Acum respectivii erau cu toata familia la mare 2 sapatamani!!!Si eu atunci ce sa zic??Cu atatea firme,nu avem bani si stam si acasa!!!Si casa mea cand o voi avea???Cateodata imi vien sa-mi iau campii.
Si vis a vis de problema cu biroul,ma bate gandul sa renunt la cel de aici:am ajuns sa platesc 200 de euro pe luna ca sa-mi faztaii curu pe aici ,clineti noi de cand sunt aici nu,imagine nu...,plus ca munca mea se desfasoara la sediul clientului,ma rog aici a fost asa un fel de afara e vopsit gardul!!!Ma gandesc sa ma duc la el ,macar nu paltesc nimic.
Cam atat...vreau vacanta cu toti 3,vreau sa ne revenim si noi cu banii,m-am saturat sa aruncam cu banii si in definitiv nu ramanem cu nimic!.vreau ca sotul meu sa se trezeasac sa-i pese mai mult de noi.
Carmen,ai grija cu fata,mergi la doctor nu e de glumit cu diareea mai ales la varste mici si da-i saruri de rehidratare.Sanatate multe si tie!
Ema si la tine e perioada "critica"?Eu am probleme astea care ma streseasa pur si simplu.
Ana,mama omida??/Zi-mi si mie imi iau casa?cand?ce tre sa fac?Sarumana'!!!
Syd liniste la tine vad,e mai bien asa?Dansul?
Monica ,sanatate multa si voua!!!Vrem si eu teren si noi cautam,da-mi si mie de veste ce si unde,preturi.Pe voi ce zona va intereseaza?
Adriana,chiar ca noroc ca ai unde sa te muti si mai ales pe mama aproape,noua ne-au "cantat" vecinii in cap o luna...
Elena,pupici....si eu am citit despre fetitza dar am inteles ca a expirat termenul de ajutorare?!Sau?Eu as da un telefon ca cica asa strag bani.
Salutare la mamica de scorpiutze.
va pup
poze
Iri si Iris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
BUNA FETELOR.Hai sa va spun cite ceva despre scorpiutele mele.
Cea mare ADRIANA,are ochii verzi si parul saten-blond.Anul acesta incepe scoala.Acum face inot si ii place sa se plimbe pe role.S-a acomodat cu rolul de surioara mai mare dar s-a schimbat putin de cind a venit bebe.Este putin mai inchisa in ea si vrea sa faca totul singura.Nu-i place sa-si faca ordine in camera chiar daca ii promit eu marea cu sarea.Deseneaza [nu coloreaza] foarte frumos,orice animalut ,personaje de desene animate,dar nu coloreaza pt ca spune ea:[citez]nu-mi irosesc talentul mazgalind foile.Chiar vreau sa ii dezvolt aceasta pasiune [nu stiu daca pot spune talent]insa nu stiu unde sa ma duc cu ea.
ALEXIA ESTE BEBELE NOSTRU si e innebunita dupa ADRI.Cum o vede cum se lumineaza toata.alex are 8 dintisori , are ochii albastri si e brunetica la par.toata lumea care a vazut-o pe adri cind era bebe ,spune ca alex e identica cu ea.
Deocamdata atit despre fetite.Nu stiu ce sa mai spun.
despre mine;sunt bruneta cu ochii caprui , am 29 de ani si sunt din bucuresti , sect 3 ,linga posta vitan.[sta careva prin zona???].
MI-S DORI SA STIU SA FAC SI EU ALBUM SA NE VEDETI ,DAR NU REUSESC.NU-MI IESE. POATE MA LUMINEZA SI PE MINE CAREVA.
VA PUPIC PE TOATE SI NUMAI BINE VA DORESC.
luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Luminita si fetele, bine ati venit !
Si tu esti scorpiutza sau doar fetele ?
Tare frumusele sunt, dupa descrierea ta !
Maine dimineata am sa deschid un nou capitol(daca nu o va face vreun moderator pana atunci), caci acum mi s-a incheiat programul !
Iri, teledonul s-a inchis vineri, la ora 23:59. Au fost 302 apeluri. Mi se par putine, dar e bine si atat decat nimic.
Insanatosire grabnica celor bolnavioare !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
BUNA NINA.Eu nu sunt scorpiuta sunt peste.Rar sunt ,,scorpiuta,, cu cea mare.
luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
Ana68 spune:
Salut la scorpiute,
Luminita,tare frumusele mai sunt fetitele tale ,din cate scri despre ele....Pai Adriana,cu atitudinea ei ca stie sa faca tot si ca ea nu mazgaleste degeaba foile.....chiar ca asta e atitudine de scorpiuta...
Cu pozicile...mergi la webshots.com si fa-ti acolo un album,e gratis.Asta daca nu cumva ai deja unul facut acolo sau pe yahoo...Dupa ce l-ai facut il poti pune cu copy si paste.
Bafta,sper sa-ti fi scris corect...numai bine tie si scorpiutelor tale!
Iri,se pare ca toata lumea are probleme....Vad ca si tu !!!!Las' c-or veni ele si vremuri mai bune.De ghicit...nu poci...ca eu zic asa...la plesneala.Ca s-au mai si potrivit...asta e altceva!Numai bine iti doresc si sa se rezolve problemele tale!
Carmen,insanatosire grabnica Andei!Si eu am trecut prin asa ceva cu Alex!Ai incercat Smecta?!Numai bine!
Fetelor,sa aveti parte numai de bine si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Buna dragele mele, se vede ca am inceput o noua saptamana in forta!
La munca e munca, nu pot sa imi trag sufletul (de asta vreau eu afacerea mea, ca daca imi vine sa inchid usa... sa o inchid)!
Carmen, sanatate tie si Andei, e greu cand nu te poate ajuta nimeni! Poate e de la dintisori... (imi dau si eu cu parerea ca am trecut prin asa ceva vreo luna cand avea 8 luni, ii ieseau toti dintii odata), insa numai tu stii ce se intampla cu ea! Sanatate si sa isi revina repejor!
Ana, pupa fata de Luana... sper sa gasesti ceva dragut pentru nora mea, la cresa ma refer! Daca nu, ma specializez eu si ma fac dadaca si o "fur" la mine
!
Tomecica, bun venit si tie, dar mai ales printeselor tale in "clubul" nostru!
Iri, poti sa ajuti si altfel, ca s-a inchis teledonul, sau macar daca stii cunoscuti, eu am "imprastiat" linkul la cunostintele mele. Macar 100.000 daca da fiecare si tot e ceva, astept sa iau si eu banii si poate ajung la banca (dar nu promit nimic pana nu ii vad in mana). Linkul il gasesti in semnatura mea, e la forumul cu ajutor umanitar! Eu intru in fiecare seara sa vad ce mai face mititica, sa aud o veste buna, tare mi s-a lipit de suflet si ma doare sa vad ca sufera atat!
Monica, tu cauti teren, eu caut sa schimb apartamentul... ceva pe acolo! Mi-am gasit casa la tara, aproape de Suceava, la 10 km, dar parca nu ma indur sa plec din oras! Si sanatate la toti!
Syd, bafta cu cursurile, pana la urma tot ai sa faci tu ceva! Vad ca nu te lasi si asta e bine, streseaza-i pe aia de la somaj, pana or sa vrea s anu te mai vada si or sa iti dea ceva de lucru!
Adriana, cred ca deja te-ai mutat in scurta vacanta... printre zgomote nici mie nu mi-ar place sa stau, bine ca ai alternativa!
Va pup pe toate, ma duc sa mananc, mai inainte am ajuns acasa, simt ca nu mai rezist, nici nu stiu ce mai vreau!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
multumim ca sunteti alturi de noi,eu nu mai stiu ce sa fac ,il tot sun pe tati care cred ca s-a plictisit sa-i spun acelasi lucru.
azi am fost dimineatza cu Anda la medic,fericita ca mincase bine,cand ajung acasa,iar scaun prost!
si asta dupa ce o indop de 3 zile cu orez,mucilagiu de orez si smecta,Ana.azi a prins o piersica si a mincat-o singura,ca de 3 zile nu le mai vazuse bietul copil si desi nu voiam sa-i dau .....asta e.chiar daca uneori nu face scaunul prost ,elimina imediat dupa ce maninca.daca miine o tine tot asa ,o duc la alt medic.totusi ea e vioaie,rade ,se joaca,n-are febra si incepe brusc sa urle ca din gura de sarpe.asa e la dintzi?apoi o perioada iar tace si tot asa le alterneaza.
macar sa vad si eu un dintzisor,sa stiu ca asta e motivul!de nas infundat nu mai zic,i-am luat un spray special pt bb ,dar .....numai cand ma vede ca ma duc spre ea tipa ,nici macar sa o sterg sau sa o ating nu ma mai lasa.ooofff !
eu mi-am facut ecograf la sani , se pare ca nu apare nimic,poate sa fie doar o dereglare hormonala,dar tre sa -mi caut medic ginecolog ca al meu nu a mai revenit dupa accidentul fetei lui.
cica m-a sunat soacra-mea azi ,voia sa ma vada!ca doar nu m-a vazut de ieri si eu grija ei aveam acu.bine ca nu m-a gasit ca eu eram nervoasa ca mi-a zis cineva ca s-a plins ca n-o respect.vai ce "respect "i-as mai arata eu ,daca nu vede diferentza.sa zica merci ca m-am purtat frumos la cate mi-a facut ea mie.cred ca nu i-am dat vreo jumate de miliard sa-si faca casa ,de aia n-o respect!si-a ales bun moment sa vina,ca doar i-am zis ieri ca nu suntem, bine,oare ce mai vrea?sa joace teatru fatza de fiul ei cel iubit,sa vada el ca ea e preocupata,asta in cazul in care nu a trimis-o el.iar ma enervez ,si am eu destule pe cap.tocmai ziceam azi ca macar bine ca nu ma mai streseaza si uite hop,vorbeam de lup!
Elena,chiar asta e problema ca eu nuu stiu ce se intampla cu Anda,aas ma termina psihic.plus ca ziua nu mai doarme,iar imi scade in greutate.noaptea o las sa se lafaiasca in patul meu si eu stau pe un coltisor,doar asa doarme ca se invarte tot patul.parca vad ca joi vin si mama mea si tati si n-o sa mai fie nici o problema,ca o sa-i treaca,de-ar fi asa ,sper si eu .
Iri,tare darnic sotul tau cu altii.eu zic sa-l duci in concediu cu fortza,poate ii prinde bine si lui o pauza,pentru ce munceste la urma urmei,nu pt el si pt voi sa va simtiti bine?.cred ca si la noi s-au risipit planurile daca Anda o tine asa.ce fel de saruri ca nu am auzit de ele?
Luminitza,viatza grea cu doua scorpiutze ,noroc ca suntetzi compatibile ca zodii.
Ana,noi cand ne facem bine daca tot stii atatea?ne-ar trebui acum un hocus-pocus!cred ca si Monicai,saraca! sa nu mai aud de raceli,dar biata de tine a doau oara racita intr-un timp asa de scurt?cum mai rezisti?insanatosire grabnica!
Ema,tie ti-a trecut raceala?ai disparut sau nu am fost eu atenta la postari?
pupici la toata lumea si sanatate!
syd spune:
Mama naibii de serviciu,ca aveam ceva pt septembrie si patroana s-a razgandit ca are prea multe probleme anul asta cu ex-ul (asa spune ea) si cu fosta secretara care a plecat cu el,nu mai are incredere sa ia pe cineva.. noroc ca am dat pe-acolo ca asteptam o luna degeaba
. Acum o iau de la capat.
Dragul consilier de la somaj,dupa ce mi-a povestit o ora ca are probleme cu prietena ,adusa din Cuba,cu 20 de ani mai tanara si de alta culturade parca eram cunostinte vechi..insista sa-i dea doi lei fetei sa-si cumpere singura ciocolata ca ii promiseses si a uitat
. Am incercat sa-i explic ca nu-i nevoie,etc nu l-am convins..nu-mi place sa iau bani asa..dk afla taica-su ma pune la zid
Si colac peste pupaza la plecare ma pupa,asa din curtoisie,nimic anormal aici ,de trei ori pe obraji...as fi preferat o strangere de mana ca vreau sa pastrez distanta. E profesional sau ce?Acum ma feresc sa mai dau pe-acolochiar dk a zis sa trec ca nu ma mananca
Am ambalat piscina,abia i-am scos aerul din ea,nu vreau s-o mai vad prea multa munca si o folosesc rar.As arunca-o dk ar fi dupa mine.
In rest bine,calm. Iri si mie mi-ar placea sa plec in vacanta cu persoana iubita. O singura data am fost toti trei acum doi ani la marea Neagra,am fost in Ro cu fata si a venit singurel dupa noi,de doua ori,o data la munte, o data la marein aceeasi vara. Ia plecati voi doua ,poate va urmeaza
. Cu dansul e bine, iar a venit acum doua zile si
,nu voiam si nu voiam. Pt ca ma dezobisnuiesc fara el apoi vine si ma da iar peste cap,imi ia doua zile sa nu ma mai gandesc la el
dar reusesc.
Am o amarata de afta ca mi-am muscat limba si abia pot sa vorbesc. Cu ce trece?
HelleneC spune:
Syd, stii ca ma plangeam de mama focului de Paste cu aftele mele ciudate, si tot pe limba: nu mancam, nu vorbeam, noroc ca tastam, atunci mi-ai trimis diflucan si au cedat imediat. Si inca un preparat cu anestezina si glicerina mi-am facut si se calmau cate putin. Doar ca diflucanul asta e tare parshiv, mie mi-a ajutat (datorita tie, ca aici nu se gaseste acum de vreo cateva luni)!
Carmen, sanatate la micuta, acum important e sa vina cineva la tine sa nu mai iti fie urat, pe langa ce tragi cu Anda. Eu ii mai dadeam cash la George, cate o gurita, doar ca e cam micuta fata... insa i-am dat, recunosc, ca pe el l-a tinut muuuult si bine. Si il mai ameliora.
Hai va pup si noapte buna...
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze