Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
ralnied1 spune:
Vin si eu la miting! Singura! De fapt, doar eu cu gandul meu!!!
Ce rau imi pare ca sunt asa departe de voi!!!
Si maine am o zi plina!
Cununia civila a verisoarei sotului, apoi plec la bunici-- Nunta de Aur!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
krelia spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Buna , fetelor !
Eu sunt noua printre voi . Si eu ma casatoresc anul urmator iar vara asta o sa am logodna. O data exacta inca nu s-a hotarat dar ma bucur si sunt o viitoare miresica !
Pupici si felicitari din suflet miresicilor !
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina , bine ai venit printre noi!!
De acum, esti miresica de 2006 si nu mai ai voie sa lipsesti de la sobect!
cand te vei hotari asupra datei, sa-mi spui, ca sa te trec pe lsitutza, da?? ...eventual poate imi spui ce luna ti-ar placea, si dupa...schimbam (ca sa fii si tu acolo, pe prima pagina, eh, ce zici?)
Pusi la fata!
PS. cum sa-ti spunem Ioana, sau Cristina?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
tigrutz spune:
Din pacate, eu nu cred ca am sa pot weekend-ul asta, nu stiu inca exact, dar cred ca vom pleca din Bucuresti
Bine ai venit Ioana-Cristina....
Nicolici26 ce restaurante v-ati propus sa vedeti?
Apropo, fetelor daca aveati in plan sa mergeti si la rest Johann Straus, sa stiti ca a fost inchis. Vai de bietii insuratei care aveau nunta in perioada urmatoare, care nu mai au unde sa faca nunta si nici nu cred ca mai gasesc ceva liber acum si au ramas si cu avansul dat
Raza de soare spune:
Bun-venit, Cristina ! Eu iti zic asa, ca asa o chema pe mamaita mea..
Off... miting fara mine ? Acum plec, sapt. viitoare, dc. e cald, plecam la mare... Eu cand va vad ?
Cu J. Strauss, eu citii mai dvrm ca nu se inchide, ca nea patronu; a bagat o chestie ca are contracte si nu le poate strica nuntile bietilor miri... A naibii baba, ce nu mai poate astepta si ea... Cosciug ii trebuie, nu restautant !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
ralu_trancu spune:
Da chiar nu vrea / poate nimeni sa vina sa ne cunoastem?
NASOL!!
Asta e, alta data.
Noi (eu si Krelia ) va asteptam cu bratele deschise.
poze
Raza de soare spune:
Ba eu vreau ! Dar acus nu pot... Las ca n-au intrat zilele-n sac... pana ne facem noi mirese ne-om vedea...
Cristina, o sa-ti zic si Ioana, ca asa o cheama pe mama... Hai, ca te-am zapacit... Pai ce, te-am pus eu sa te inscrii cu atatea prenume ?
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
tigrutz spune:
Si eu vreau, dar daca nu se poate ce pot sa fac?
Si eu sper sa nu se inchida restaurantul, nu de alta dar mi-e mila bietii miri, in nici un caz de patron ca el se descurca si singur...
Giova spune:
Bine ai venit Ioana-Cristina!!!
Fetelor veste proasta: pana in 1 sept. trebuie sa ne mutam din ap. S-au hotarat proprietarii sa-si deschida o afacere si cum e aproape de centru... .
Asa ca, bortoasa cum sunt trebuie sa incep noi cautari.Asta era frumos, avea centrala proprie, era aproape de centru, etc.....
Si poate se duce si concediul nostru din sept.
Dar mi-a promis sora mea ca vine in aug. si ma ajuta la curatenie si mutat.
poze
gio si bb 15+
ralnied1 spune:
Giova, sorry pentru tine... Sper sa va descurcati pana la urma!
Krelia, pe unde umbli copilule??? Nu trecem la capitolul 11???
Raza... mult ani, draguto!!!!!!!! Sa fii fericita, iubita, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si toate visele tale sa devina realitate cat ai clipi!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!