Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Raza de soare spune:
Si... fetelor, ghiciti a cui zi e azi ? A nasului mare ! Sa-mi traiasca ! Dar maine o serbeaza si mergem la tara, in Dambovita, unde s-ar putea sa ramanem peste noapte, iar duminica... acasa, Bucuresti, ziua mea ! Cu toti nasii, familii... Diseara si maine dimineata go cu puiu' la cumparaturi pt. duminica...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Si ia ghiciti a cui zi e azi ? A nasului mare ! Dar maine o serbeaza.. ne ducem la nasii nostri, in Dambovita... duminica acasa, sa serbam fetita... ce obositor...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Na, ca nu am vazut la timp ca a lut msj si l-am scris iar pe scurt. Deh, dc. merge prost netu...
Raza de soare
krelia spune:
Raza, pregatesc doar daca nu se ridica cu pretentii!!!
Daca scapa porumbelu' din gura....H2O la minus 300 de grade scap si io in caditza
oricum, tu ai prins ideea
Gio, pai, cum sa nu te asteptam, normal!!! Auzi la ea! Tu numai sa anunti si noi, tzushti cu pancarta!!
Uf, si io care ziceam ca azi e mai relash...de unde...treaba, coane Fanica!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
tigrutz spune:
Raza de soare sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lumea asta...
Fetele, cand facem domne'intalnirea aia sa ne cunoastem si noi?
krelia spune:
tigrutzule, zau ca nu stiu!!
Mie mi-ar conveni in week-endu' asta, ca iubi al meu o sa fie ocupe si decat sa stau benoclata toata ziua pana termina el, cu ochii in TV, mai bine ies la o citirica cu voi
Numai ca Raza, pleaca in wee asta.....ralu, sigur nu vrea sa vina fara iubi ei , mai ramana s-o intrebam pe nicolici
In principiu, tu cand ai vrea? Si, cam pe unde?
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Buna , fetelor !
Eu sunt noua printre voi . Si eu ma casatoresc anul urmator iar vara asta o sa am logodna. O data exacta inca nu s-a hotarat dar ma bucur si sunt o viitoare miresica !
Pupici si felicitari din suflet miresicilor !
Ioana-Cristina
nicolici26 spune:
Fetelor, neata!
Din pacate nici eu nu pot veni - maine zi plina - o expozitie de tablouri, facut niste poze si apoi HSt in vizionare de restaurante (avem o lista cam lunguta :)...asa ca luni va impartasesc impresii ... multe zic eu ...
krelia spune:
Fete din Buc., pana mergem s-o asteptam pe Gio cu pancarta, ce ziceti de un miting sambata, la urmatoarea locatie:
Barul TRAFFIC - Bd. Burebista 2 (zona P-ta Alba Iulia)
Inca nu am stabilit ora de intalnire cu ralu, dar locatia este arvunita!
Se mai inscrie cineva?
26 august 2006