Miresele anului 2006 (10)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">Miresici 2006 (9)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">Miresici 2006 (8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">Miresici 2006 (7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">Miresici 2006(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">Miresici 2006(5)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">Miresici 2006(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">Miresici 2006(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">Miresici 2006(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">Miresici 2006 (1)
MIRESICI 2006
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15 -
1.07 ooana, Restaurant Europa, Targu Mures
1.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
22.07. tigrutz, restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
daii - te asteptam sa revii
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raspunsuri
Giova spune:
neatza !!!
ce liniste e pe aici?
nu e nimeni?
dupa un weekend in care m-am simtit ok si am mancat si eu ca un om normal, acu ma doare capul si stau cu punga pe tastatura.
OFF,off!!!
poze
gio si bb 13+
krelia spune:
Neatza, Gio!Pai, o sa cam tot fie liniste de-acum incolo...ca incep miresicile sa plece in concediu, nu??
Pe 4 august ne vin niste prieteni in tara...oare mai gasim noi bilete la data aia, pentru 15-20 august???
26 august 2006
Giova spune:
sambata am trecut pe langa catedrala din Tm.
erau vreo 2 nunti.m-am oprit si tocmai atunci ieseau din biserica.s-au pus frumos la poze. si eu plangeam de emotii si ma gandeam cum e sa fii in locul lor.
e nasol sa fii insarcinata, treci de la o stare la alta, esti mai sensibila.
dar erau asa frumosii!!!
abia astept si nunta noastra!!!!!
poze
gio si bb 13+
krelia spune:
Si noi cand mergem pe la soacra-mea, trecem pe langa 2 biserici, iar daca mergem si sambata asta, depinde pe la ce ora, s-ar putea s-o vad miresica (si poate chiar sa ma opresc) pe Bibyrox, iar la intoarcere, poate trag o fuga si pe la Calipso, s-o vad pe ellamiss
inca nu stiu...dar asa as vrea
26 august 2006
Giova spune:
FETELOR NU MA SIMT BINE DELOC, AM DAT DEJA LA RATE DE 2 ORI.
MERG ACASA. NE AUZIM MAINE. PUPICI SI NU SCRIETI PREA MULT.
poze
gio si bb 13+
krelia spune:
Cred ca in curand te voi urma....Gio..
Uf, ce inceput de saptamana al naibii de prost!!
26 august 2006
Giova spune:
Neatza!!!
nici azi nu e prea roz situatia!!!
Dar acasa nu mai pot pleca. asa ca, innarmata cu pungi si servetele, sper sa duc ziua pana la bun sfarsit.
Krelia unde esti? Cum te simti?
poze
gio si bb 13+
krelia spune:
Ceva mai bine astazi, insa nu refacuta complet....
Ieri....plecat acasa, papat supissa cu galushte (iam-iam)..dormit o ora, pana venit iubi si avut grija in continuare de fata!
Astazi, supi...afara ploua si e urat!!
Cum o fi vremea in a 2-a si a 3-a satamana din august??
Va pup!
26 august 2006
Giova spune:
asa e si aici vremea, stai linistita Krelia.
prima tura de am rezolvat-o.
sper sa ma simt mult mai bine acum.
poze
gio si bb 13+
Raza de soare spune:
Ce vreme urata si ce ploaie a tras noaptea trecuta !
Ieri am lipsit de pe DC pt. ca am stat toata ziua la spital. Tatal meu a fost operat de urgenta. Am ajuns la birou la 8:00 si la si 35 plecam. Multumita lui Dumnezeu si soferului de pe maxi-taxi, am ajuns inainte de a intra in sala de operatii. Am aflat ultima, pt. ca aveam telefonul descarcat si nici nu au vrut sa ma trezeasca la 1 noaptea, iar in starea in care era, mama nu a sunat si la alt numar, asa ca am aflat de la sefa. Care, bineinteles, a cam strambat din nas cand a aflat ca vreau sa plec, iar in cursul zilei se astepta sa revin la birou. Ma astept ca mai tarziu, cand o sa ma vada, sa comenteze, dar o las in pace. Aici revin: a comentat.
Bine a zis cine a zis, sa te fereasca D-zeu de doctori. Macelari sunt, nu oameni !
Am zis ca mor cand mi-a povestit mama ca dupa ce i-a dat spaga de rigoare, doctorul s-a intors, i-a dat banii inapoi si a zis „ Tineti-i, doamna... ( Eu aici ma inchinam si-l laudam... ), astia nu sunt pt. mine, sunt pt. anestezist... Eu am alt tarif... ”. Apoi, cu nesimtire, a venit doctorul care l-a internat ( aici, ramasesem fara bani, dar ne-a asigurat doctorul ca ne mai vedem noi, lucreaza si azi si alte 8 zile, cat va sta tatal meu in spital ) brancardierul a comentat ca e prea gras si s-a cocosat carandu-l, iar culmea nesimtirii, s-a si cantarit, sa vada, nu cumva a slabit ( dar nu i-am dat nimic ), asistenta-sefa nu ne-a lasat sa intram la el pana nu i-am dat de-o ciocolata. Asta in conditiile in care o ora dupa operatie nu trebuia lasat sa adoarma, era nevoie sa-i fie umezite buzele. Paznicul, angajat la Bronec Security ( Huuuuuuuooooooooooooooooo !!!... ), a vrut si el partea lui. L-am intrebat daca sunt la Zoo, iar el in vreo cusca, sa-l vad; daca da, atunci platesc, daca nu, sa-si tina pliscul, ca-i fac o reclamatie de nu mai pupa asa serviciu in viata lui. Sa nu se puna nimeni cu mine cand sunt suparata, ca jar mananca !... Ce daca eram in afara orelor de vizita, era urgenta !!! Si unde mai pui ca avea buzunarele burdusite cu sute...
O singura asistenta, cea care intr-adevar a avut grija de tatal meu, a REFUZAT banii, spunand sa-i dam cui cere. Un OM intr-o mie. Sa-i dea D-zeu sanatate !
Si au nesimtirea sa se planga ca nu au bani... Stiu ca sunt si doctori corecti, cu frica de Cel de Sus, dar la Urgenta Floreasca, ma indoiesc sa existe.
Nici nu vreau sa ma gandesc cat va costa sa plece sanatos, sa nu i se lase „ din greseala ” vreun pansament si sa ajungem din nou la mana lor.
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)