Miresele anului 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si uite asa se mai adevereste inca o poveste despre doctori depunatori de juraminte ale lui Hipocrate...
Raza, asa cred ca-s peste tot, nu numai la urgenta Floreasca..asa ca, sa nu te mire..noi, anul trecut am fost cu cumnatelul cel mic la spit. pantelimon (a se citi focarul de infectii pantelimon, nu spitalul)..ce folos ca blocul operator era curat si dezinfectat, daca pe peretii salonului circulau gandaceii si draperiile (pardon, bucatile rpte, pe post de draperii) erau slinoase..cred, nespalate de un car de vreme...saltelele pline de "penicilina lichida" erau intoarse de pe-o parte pe alta....si multe alte conditii de "5 stele".....glucoza ti-o cumperi singur...plosca la fel.....spaga data la personalul medical...desigur, de la femeia de serviciu pana la doctor..so, sa ne fereasca Dzeu sa fim bolnavi!
Ma gandesc ca nu avem ce face, pana cand vom avea parte de oameni gen "Spitalul de Urgenta" (filmul) va trece mult si bine, iar noi vom continua sa le dam "atentii", de frica sa nu ne lase sa ne chinuim, sau, mai rau, sa murim...asta e...suntem prea mici pentru a schimba ceva...
Multa sanatate tatalui tau!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Raza, important e sa se faca bine...Citind posturi din astea si altele de pe la "Umanitare", ubi al meu e din ce in ce mai hotarat sa se transfere la Medicina...Hai, nu fii supi, nu merita deranjul.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fuga-fuga si eu pe voi in zbor!

Ieri nu am fost deloc pe forum ca nu am avut cand! Azi v-am citit cu o viteza uimitoare!
Raza, multa sanatate tatalui tau!
Salutari tuturor si ne mai auzim (sper!)...

PS--Pe noi e posibil sa ne dea socrul afara de tot din casa azi-maine...
Nici nu mai pot sa gandesc logic!
Mi-a spus (pentru a cata oara, Doamne?) ca nu sunt binevenite in casa LUI si ca sa ma duc la maica-mea sa-mi fac mancare, sa o mananc acolo si sa stau acolo, sa nu ma mai vada... Ma gandesc doar cum sa-l umilesc mai mult si mai mult cand o fi (daca o mai fi, ca nici asta nu mai stiu!) nunta aia! Poate imi dati idei! Ce ziceti? eu astept!!!

Krelia, stiu ca tu esti bazata la chestii de astea! HELP ME, PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va pupaces si va las! Sa fii cuminti si sa aveto grija de voi!

Eu plec in concediu in perioada 8-22 august!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
Ma gandesc doar cum sa-l umilesc mai mult si mai mult cand o fi (daca o mai fi, ca nici asta nu mai stiu!) nunta aia! Poate imi dati idei! Ce ziceti? eu astept!!!

Krelia, stiu ca tu esti bazata la chestii de astea! HELP ME, PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HUH????
La ce fel de chestii te referi, scumpa???
Cumva, vrei ca eu sa-ti dau "sfaturi" despre cum sa-l umilesti pe "tata socru'"??
Ca, daca da...sa stii ca nu m-ai nimerit...
Pot insa, sa-ti spun ce as face eu, in situatia ta.
Anume, mi-as lua talpasita cat mai repede dina cel loc, mai ales daca el "te-a invitat" sa o faci....aici nu se pune problema de a-i face in ciuda stand "ferm" pe pozitii in casa lui..e clar ca omu' nu te inghite, atunci, dc sa-ti faci sange rau??
Totusi, poti incerca mai multe variante.
Varianta 1 - adunati-va si stati de vorba, avand pretentia ca sunteti oameni si va exprimati prin cuvinte, nu niste animale, care dau cu pumnul in masa cand nu le convine ceva. Expuneti problema de-o parte si de alta in mod civilizat. Aviz prietenului tau, care, are cel mai mult de munca aici .
Varianta 2 - mutati-va la ai tai
Varianta 3 - chirie garsoniera

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc, fetelor ! Peste vreo 2 ore ma duc la spital, sper sa fie bine.

Dar am si vesti bune... Am reusit sa sfidam norii si sambata am mers la Slanic, unde am inotat ca o ratusca, spre disperarea puiului, caruia ii era teama sa nu ma sperii de cei 15 m adancime ai lacului si ne-am bronzat. Duminica radea de mine, zicea ca daca mergem la nasi, o sa rada tot satul ca s-a insurat cu o tiganca. I-am facut in ciuda si m-am intolit in alb, sa scot si mai mult in evidenta bronzul.
Fetelor, nu am crezut sa am asa emotii... La 5 dimineata nu mai aveam somn, stiind ca mergem la nasi. M-am speriat degeaba.
Doresc tuturor nasi ca ai nostri ! Tineri, haiosi, frumosi si... hm !... cu bani ! Multi !!! Daca o cred pe soacra-mea, cica nasa noastra era-n al 9-lea cer. Deh, am darul cuceririi pe loc. Am fost descusuta de nasii batrani, m-am inrosit ca un rac fiert, dar am raspuns frumos.
Uitati faza, de ex.: ma intreaba nasu’ batran ce avere am. Eu dadeam din colt in colt, stiind ca e intrebare cu raspuns ascuns. Nasa care ne va cununa, imi soptea la ureche „ Zi-i ca tu esti averea ta ”. Ete na ! Stiu ca sunt nepretuita ( si modesta, desigur ), dar am rostit clar „ Averea mea e Marian. El e tot ce am... ” A facut nasu’ niste ochi... si mai tarziu, concluziona ca sunt hoata, stiu sa ma bag pe sub pielea omului.
Am ras atat de mult ca ma dureau falcile. Din pacate, de fiecare data cand rad ff mult, se intampla ceva neplacut. Ieri dimineata aveam sa aflu ce...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Raza de soare sa dea Domnul sa fie mult mai bine tatal tau.
Despre spitale, dr. asistente si altii nu are rost sa povestim ca numai ne enervam si ne ridicam tensiunea.

RALNIED zic si eu ce zice krelia: ori vorbeste hotarat sotul tau cu socrul, ori va luati catrafusele si plecati, n-are rost sa mai stati asa.

ma simt bine, sunt happy, am primit pachetel de la sora mea. Mi-a luat haine super faine si mici, pt. bebe, jucarii, unghere si altele.
si binenteles 2 maieute, o bluzita si o pereche de pantaloni de in pt. mine.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ok, sa va zic: serios a vorbit sotul meu cu taica-su de mai multe ori, dar socru' nu si nu, numai avioane are in cap! Faza e ca nu doar fata de noi, ci asa, in general, ca "om"...

Sotul meu a zis ca pana la urma nu are decat sa-l dea afara de tot din casa aia, dar pana la urma, e copilul lui si nu stim daca are sau nu dreptul, legal vorbin sa-l suteze si gata...

Sa plecam la ai mei, ar fi o solutie (ei au zis de la inceput sa stam acolo daca nu avem unde, fara a sti, de fapt, care e situatia reala in prezent)... Doar ca ai mei stau in Pascani, deci ar fi naveta zilnic de o ora si jumatate cu trenul... Adica mai bine de 2 mil pentru amandoi, pe luna, pentru abonament... Plus oboseala...

Noi incercam sa ne mutam undeva, cu chirie, dar la 100 euro o garsoniera nu stralucita ci f modesta+cheltuieli, ar insemna in salariu si ceva care sa se duca in directia asta... Deci nici nu ar mai putea fi vorba de strand un banut... adica adio nunta!

Krelia, stiu ca tu te pricepi la toate!!! De asta te rugasem pe tine!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
Ok, sa va zic: serios a vorbit sotul meu cu taica-su de mai multe ori, dar socru' nu si nu, numai avioane are in cap! Faza e ca nu doar fata de noi, ci asa, in general, ca "om"...

mda...stii cum se spune..padure fara uscaturi...iar la varsta asta sa-l mai formezi...mai greu...

quote:
Sotul meu a zis ca pana la urma nu are decat sa-l dea afara de tot din casa aia, dar pana la urma, e copilul lui si nu stim daca are sau nu dreptul, legal vorbin sa-l suteze si gata...

Nu prea le am eu cu ale legii...insa, n-ar strica o intrebare la un avocat....daca e s-o gansdesti teoretic, are tot dreptul este casa omului, si-a dus la capat datoria de parinte, de a-l creste pana a devenit major si pe perioada studiilor, insa, cred ca se pot gasi niste subterfugii, miic chichitze de care te poti lega, ca fiu al respectivului.....in cazul unui proces, doamne fereste!

quote:
Sa plecam la ai mei, ar fi o solutie (ei au zis de la inceput sa stam acolo daca nu avem unde, fara a sti, de fapt, care e situatia reala in prezent)... Doar ca ai mei stau in Pascani, deci ar fi naveta zilnic de o ora si jumatate cu trenul... Adica mai bine de 2 mil pentru amandoi, pe luna, pentru abonament... Plus oboseala...

...mda...probabil ca n-ar fi cea mai buna varianta...

quote:
Noi incercam sa ne mutam undeva, cu chirie, dar la 100 euro o garsoniera nu stralucita ci f modesta+cheltuieli, ar insemna in salariu si ceva care sa se duca in directia asta... Deci nici nu ar mai putea fi vorba de strand un banut... adica adio nunta!

Repet, parerea mea...ar fi una din cele mai stralucite si realizabile, e drept, cu destul de multe sacrificii, variante.
Insa, cred ca v-ati linisti amandoi...fie si cu ceva gauri in buget...stii, banii se refac, neuronii mai greu...
in plus, nunta s epoate face si cu 10 persoane, nu-i obligatoriu s-o chemi si pe tanti floarea din varfu' dealului, sora cumnatei lu' fratele lu tantza din partea surorii verisoarei socrului

quote:
Krelia, stiu ca tu te pricepi la toate!!! De asta te rugasem pe tine!!!

Iti multumesc pentru aprecieri ....de priceput sigur nu ma pricep eu la toate...se intampla sa le mai nimeresc din cand in cand

Hai, pusi si sa va ajute Doamne-Doamne sa luati cea mai buna decizie!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce faceti frumoaselor?

aseara am dat o alta tura de si la ora 20 dormeam dusa.
In schimb al meu baiat, s-a jucat cu sosetutele primite de la sora-mea, s-a uitat la un film pe calculator si le-a pus pe el sa le vada mai bine.
Mi-a zis ca abia asteapta sa se nasca si crede ca ne vom batea pt. bebe. Sunt asa de fericita cand il vad cat entuziasm are in el si cu cata emotie vorbeste despre bebe.Nu mi-l imaginam ca va fii asa.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Neatza!
Io-s cam plicti, da' n-am ce-i face, serviciu' e serviciu si tre sa muncim...!!
Adevaru' e Gio, cine nu s-ar juca cu niste gagalici de sosetele....numai cand le vezi asa mici si dragalase iti vine sa el mananci

Ce frumos e afara....ce soare, ce cald, ce placut, briza...etc. etc...ce vise....trezirea!

26 august 2006

Mergi la inceput