Ce facem in perioada de eruptie dentara?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mariailin, daca ai eliminat orice alte posibile cauze de indispozitie a bebeului, poti sa te astepti la dinti!La noi asa incepe, cu irascibilitate si rosul mainilor (sau a orice prinde!).Apoi se rosesc obrajorii, apoi scaunele devin moi si mai numeroase si abea apoi se inrosesc gingiile.
Katty, eu zic ca nu-s prea multi dinti deodata.Pediatra noastra mi-a zis ca cei 4 dinti de sus, ies toti deodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela spune:

Mariailin.Nu-ti fa griji din cauza dintisorilor.Eu sunt Julia Alessandra,am 7luni si jumatate,si ieri mi-a aparut primul dintisor.Nici eu n-am avut obrajii rosii sau gingiile inflamate doar o stare de irascibilitate.Asa ca rabdare;sigur o sa-i apara si lui Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Nici iepu' nu are si nici nu a avut obrajori rosii,sau scaune moi si dese...e doar obosit si irascibil,pentru ca adoarme foarte greu si la ore tarzii....

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Buna mamicilor!
Hai sa povestesc si eu despre bebe cum a fost cu primul dintisor la sase luni si jumatate, acum doua saptamini. A inceput cu scaune forte moi, trecut regim orez cu morcovi si ceai de menta, inceput cu febra din ce in ce mai mare, rosu in gitutz, dat Nurofen, uns cu Calgel (zero rezultate), uns cu Glicerina ( a mai mers),iesit bubitze pe tot corpul, copilul zacea, chemat doctor, sunat doctor ( de n ori ), mers la spital, unde au zis ca ar fi altele gen reactzie vaccin ( la doua saptamini? ), dar nu dintzisori, in final dupa o saptamina pleznit gingia si: VICTORIE! A iesit un dintzisor, disparut bubitze, calmat burtica, febra. Acum urmeaza inca unul, daca mai trec prin ce am trecut...
Concluzie : depinde de copil si de ce il ajuta.
Rabdare si intzelegere pentru ei.

Petruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

am auzit ca radacinile de patrunjel, crude, au efect anesteziant daca i le dai copilului sa raoda la ele. mai sunt si pline de vitamine.
eu nu am incercat pentru ca Adriana roade oricum tot si nu face crize de plans decat noaptea, cand oricum nu pot sa-i dau sa roada...
dar am aflat de curand si o sa incerc si eu cand ii iese urmatoarea masea.

Adriana

Mergi la inceput