Dragoste extraconjugala???
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
aissa spune:
Tu esti lovita...la prima vedere...de Cupidon. El? Simte la fel? Va luptati amandoi cu indoielile sau e doar din partea ta? Ca daca ar fi doar de o parte macar ai stii ca nu ai de ce sa speri la o noua relatie, dar daca amandoi v-ati indragostit...
E greu, dar cum a zis cineva mai sus, daca poti sa te uiti la alt barbat inseamna ca acasa nu e chiar totul ok. Si la el la fel. Insa, trebuie pus in balanta si faptul ca prin decizia voastra mai afectati cel putin 2 oameni (in cazul ca nu aveti copii....).
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
soledad spune:
Hei, am trecut si eu prin asta ! Si era chiar mai rau decat la tine: ambii aveam copii si principii de fidelitate si corectitudine puternice ! Si eram chiar prieteni de familie... Adica mai rau de atat nu se putea...
Dar cand ne-a palit traznetul pe amandoi, cand atractia si iubirea dintre noi erau ca un fluid continuu ce actiona chiar de eram la sute de km distanta, cand nu ne puteam dezlipi privirile unul din ochii celuilalt atunci cand ne intalneam...cand comunicarea noastra nu avea nevoie de cuvinte...sentimentul acela ca in sfarsit l-am intalnit pe EL (uuuups ! dar era sotul altei femei, pe care o cunosteam destul de bine !), ca parca eu si el eram singura femeie, respectiv singurul barbat de pe Pamant...(Fals !!! mai era cel putin un barbat - sotul meu - si cel putin o femeie - sotia lui...). Cel mai frumos era atunci cand "sufletele noastre dansau nevazute intr-o lume concreta", vorba lui Nichita Stanescu...
Ei da, am "rezistat", nu am facut dragoste cu el... si rezultatul a fost ca toata pasiunea asta m-a smintit aproape, am facut greseli incredibile in acea perioada, in alte domenii, dar am ramas "fidela"... Casnicia mea oricum s-a stricat ulterior, scartaia deja de mult... Prietenia dintre familiile noastre s-a rupt, evident, desi partenerii nostri n-au observat nimic (!?!). De casnicia lui nu mai stiu nimic, dar nici ea nu era prea grozava inainte de a se idragosti el de mine.
Acum stau si zambesc cu tristete si ma gandesc daca nu era mai intelept sa ne intalnim de cateva ori, sa "ardem" impreuna si apoi sa ne vedem fiecare de vietile noastre ! Caci flacara odata izbucnita, de n-o lasi sa arda si incerci sa o inabusi, va izbucni cumplit, in alte parti ale sufletului.
Si da, a avut toata aceasta poveste un sens - m-am cunoscut mai bine pe mine insami si am devenit mai intelegatoare fata de greselile altora...
axia spune:
Montanna In primul rand ca nu pricep cum poti iubi doi barbati in acelasi timp, adica pe sotz il iubesti si de noul personaj te-ai indragostit in timp ce il iubeai linistita pe primul....
Ori, sau.
Cred ca ori nu-ti mai iubesti sotzul, dar rutina te-a impiedicat sa observi asta pana acum, sau noua pasiune e un foc de paie cum mai zicea cineva.
quote:
Nu avem relatii intime, dar ma intreb cat timp o sa rezist, pentru ca in ciuda tuturor problemelor ce s-ar putea ivi simt ca n-o sa-i rezist mult
Sa inteleg ca EL se invarte in anturajul tau, va vedeti regulat, astfel incat nu poti evita sa-l vezi si sa-i vorbesti ? Nu-l poti ocoli ?
Daca vrei sa scapi, nu mai trebuie sa-l vezi si spera si tu ca ochii care nu se vad se uita. Daca nu vrei sa scapi, atunci intraba-te ce e in neregula la tine in dormitor.
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
SIMONABB spune:
Ei fetelor, vedeti ca li se mai intimpla si femeilor sa se indragosteasca de altcineva decit prietenul/ sotul lor, fara un motiv solid ?
Daca montanna era barbat, ati fi sarit toate cu "nesimtitul, magarul ma inseala
... divortez ... imi smulg parul din cap ...
, ii omor pe amindoi
... etc etc etc
http://community.webshots.com/user/simonabb
SIMONABB spune:
Si, da, Axia, se poate sa iubesti 2 barbati in acelasi timp
http://community.webshots.com/user/simonabb
axia spune:
Simona, n-am zis ca nu se poate in general,am zis ca eu nu pricep.
Nici de sotz nu ne-am indragostit avand un motiv solid, eu una cel putin. Asa ca regula functioneaza de fiecare data.
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
stralucitor1 spune:
Montanna, doar tu poti sa decizi...dupa cum vezi fetele iti raspund dupa experienta personala, ceea nu cred ca ti se poate aplica, ca doar nu suntem toti facuti dupa sablon. Cum Dumnezeu ne-a lasat fiinte unice si irepetibile, decide tunu trai cu frica dar fa asa fel incit sa nu ai regrete...
importante ca deh, de astea nu scapam nici unul...
"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php
n/a spune:
Daca sotul tau ar fi intr-o situatie asemanatoare, ti-ar veni sa plangi de durere. Insa nu-ti pasa...
Daca ai apucat sa te uiti dupa altul, sa ii faci si sa il lasi sa iti faca ochi dulci, inseamna ca nu iti mai iubesti sotul la fel de mult...asta e o certitudine. Daca te mai si "abtii" sa nu te culci cu el, atunci e clar. Nu stiu ce ai acasa, dar sigur nu ai ceva care sa te implineasca si sa te multumeasca pe deplin.
Insa nu e corect sa joci pe doua fronturi, la fel cum nu e corect sa iti bati joc de un om, mai ales cel de langa tine. Daca tu crezi ca se merita sa mai ramaneti impreuna, atunci ia-ti gandul cu desavarsire de la "amantul de la orizont". Daca, in schimb, casnicia ta scartaie, ia niste decizii numai dupa ce esti tu impacata ca ai incercat sa indrepti situatia si ai vazut ca nu se mai poate.
E inutil sa iti spun sa te gandesti la multe alte lucruri...ce ai face daca ar afla sotul tau?...ce ai face daca ai divorta si ai vedea ca "amantul" prefera totusi sa nu renunte la nevasta-sa?...ce ai face daca ti-ai parasi sotul, te-ai cupla cu amantul si ai vedea ca de fapt nu e cu nimic mai presus fata de ceea ce deja aveai?...ce ai face daca sotia lui ar afla?...si multe multe altele...
Parerea mea este ca o casnicie nu e un lucru de nimic cu care sa te joci dupa pofta inimii. Intr-o casnicie sunt implicati multi factori...sentimente, realizari, aspiratii, planuri de viitor, conflicte...
Cel mai intelept este sa cantaresti bine situatia, la rece daca se poate. Sa te intrebi, in primul rand, ce te-a impins intr-o asa situatie, sa te lamuresti si sa fii sincera cu tine insati, sa nu judeci prin prisma unor sentimente care sunt la inceput si care acum par atat de intense incat nici nu ai sti cum sa le stingi daca ai vrea... Totul se poate mistui intr-o clipa...nu e nevoie decat de o "cauza"...
Datul "vrabiei din mana pentru cioara de pe gard" e o vorba care nu stiu cat isi are rostul aici. Atata timp cat nu stii ce anume te asteapta dincolo de primele simtiri, iti asumi un risc. Se merita? Gandeste-te bine de tot!
dara spune:
A izbucnit o flacara, te-a lovit un traznet, o pasiune nemasurata, cand nu e el e gol totul, te topesti toata, il urasti parca pentru ceea ce simti... Te uiti in ochii lui, prin ochii lui, ti se taie picioarele... Parca nu mai stii cum arata...un fel de " mi-e sila de toate, de rau si de bine/ mi-e foame si sete de tine..." . Si-ti sta un nod in gat tot timpul. Si parca te dor bratele de cat de mult l-ai putea imbratisa...Iti inchipui cum pielea ta fosneste la atingerea lui ca taftaua... Si esti convinsa ca nimeni nu are cum sa te inteleaga...
Brrr... Ma scutura frigurile... Eu inteleg... Am trecut demult prin ceva asemanator cand nu eram casatorita, era doar el. Ceva irational... De unde or fi venit toate astea?
Exercitiu: inchipuieti ca el vine si-ti propune "hai sa fugim in lume!
lasa totul si vino cu mine! "
Ai putea sa faci asta? AI VREA?
Incearca sa faci acest exercitiu. Sa-ti inchipui cum ar fi daca... Ce ar fi peste un an, peste doi, peste zece.
Sunt sigura ca sunt persoane care pot sa-ti spuna ca au trecut prin asa ceva, au ramas impreuna si sunt bine... Sau nu!
Eu sunt convinsa ca iubirea nu e imposibila. Daca e reciproca... N-are cum - daca e imposibila inseamna ca nu e destula iubire.
Deci, fa un exercitiu... Daca poti, cum au spus si ceilalti, judeca la rece... Daca ai vrea si ai putea...
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
anella spune:
S-ar putea ca fructul oprit sa fie mai amar decat cel din farfuria ta.Si dupa ce iei o gura din el s-ar putea sa vezi ca are viermi,ceea ce n-ar fi chiar atat de rau,dar dupa ce iei a doua gura s-ar putea sa vezi ca musti in gol.Atunci,s-ar putea sa vrei sa-ti potolesti foamea cu fructul din farfuria ta si sa intinzi mana familiar dupa el,ca-l cunosti,e al tau,mai zbarcit,mai acru,mai plictisitor tocmai pt ca-l stii,si sa ai surpriza sa nu-l mai gasesti acolo.Dragostea nu e imposibila in nici o circumstanta,casatoriti,burlaci,fete batrane,adolescenti,batrani ,toti suntem pasibili de pedeapsa asta dar cum stim ca e dragoste si nu doar un fruct frumos colorat dar gol pe dinauntru?Daca esti in stare sa faci fericiti mai multi barbati in acelasi timp fa-o ,daca nu,daca provoci suferinta opreste-te pana nu e prea tarziu.Multa intelepciune iti doresc.