Dragoste extraconjugala???
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
marioan spune:
E o decizie inteleapta, detaseaza-te si ai sa vezi ca familia ta e mai importanta decat orice altceva! Iti tin pumnii sa fi tare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MP spune:
Montanna,esti pe calea cea buna...Ia-ti sotul si plecati amandoi in vacanta,uita de tot...si vei vedea,o vei privi mai apoi ca pe o experienta de viata si vei zambi.Poate vei intra pe forumuri si vei da sfaturi mai tarziu...(ca mine)
.(nu dati cu rosii
,era o gluma,nu sunt eu mama sfaturilor.)
Iti doresc numai bine alaturi de sotul tau!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
quote:
Originally posted by montanna
deocamdata am hotarat sa nu ne mai vedem, nici macar sa ne sunam.
Sa dea Dumnezeu sa putem.
Din ceea ce am citit in ceea ce ai scris sincer eu sper ca undeva candva sa spui: "Ce norocoasa sunt!" Cat despre sotul tau deja este norocos. Bafta si cumpatare! Merita!
Cu respect pentru decizia luata,
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
soledad spune:
quote:
deocamdata am hotarat sa nu ne mai vedem, nici macar sa ne sunam.
Sa dea Dumnezeu sa putem.
montanna, e o idee buna, dar nu e suficient.
Eu am avut pauze de cate 5 luni in care am evitat sa-l mai vad pe cel de care eram indragostita nebuneste, extraconjugal. Dar si cand ne intalneam dupa atata timp, ne re-indragosteam si mai puternic...
Acum stiu ca mai important e sa-ti controlezi gandurile care vor tot incerca sa zboare inspre el - altfel, o simpla intalnire intamplatoare cu el ar putea sa faca toata stradania voastra de a va evita sa se prabuseasca.
Cineva imi spunea de curand ca astfel de iubiri sunt bazate de fapt numai pe imaginatie, sunt produsul fanteziei - nu au nimic real. Nu cred aceasta in totalitate, dar e ceva adevar aici.
Iubirea adevarat da liniste si pace sufleteasca, totusi...
diana1971 spune:
draga montana ... trec prin ceva similar, eu sunt o pers logica, rationala si m-am trezit ca ma gandesc la altcineva ...singura diferenta este ca eu am gasit raspuns... adica daca as fi intalnit acest barbat inainte de cas sunt sigura ca eram impreuna.
problema care mi-am pus-o si eu a fost " nu mi-a lipsit ceva acasa?" si am avut si raspuns " bada " . Chiar daca te intelegi bine cu sotul pot aparea mici nemultumiri care in timp se cronicizeaza..daca le iei separat sunt nimicuri dar per ansamblu deranjeaza .
Sa punem altfel prob.... sa zicem ca esti cas de 5 ani si acum l-ai intalnit pe acest om.... daca erai cas cu el dupa cativa ani poate se repeta povestea cu a alta persoana !!!!
ce vreau sa spun este ca si cotidianul joaca un rol imp chiar daca nu iti dai seama .
Eu am vb deschis cu sotul meu si i-am spus in fata : "dragule ma simt atrasa de altcineva ... ce ma fac ? " la care a ras si mi-a spus ...... ca pe de o parte e normal pt ca nu se poate in toata aceasra lume sa te potrivesti doar cu 1 persoana ...sunt mai multe ..dar depinde pe care o intalnesti prime!!!!
si inca ceva ... cu sotul stai tot timpul vezi bune si rele cu celalat nu ai timp sa obs relele .... e prea putin timp....gandeste-te cum ar reactiona in anumite sit ?? pune in balanta tot !
eu am reusit sa ma opresc...nu la timp ..dar m-am oprit ... stiu ca imi iubesc sotul sis tiu ca ma iubeste si el chiar daca mai gafeaza .
succes
diana
Bic spune:
diana 1971, tareeee sotzul tau. Stie f. bine sa te manipuleze si sa se de stapin pe sine fata de tine. Ce mai, un barbat adevarat. Sa-ti traiasca! DPN 31.10.05
adimercedes spune:
quote:
Si eu am fost o femeie cu principii f solide, nici nu puteam concepe ideea unei relatii extraconjugale si mai mult am condamnat nu o data persoane implicate in astfel de relatii. Uite ca mi-a venit si mie randul sa platesc. S-au dus naibii principiile.
Cred ca carmita are mare dreptate. Intr-o casnicie de lunga durata intervine si rutina, pasiunea dispare si poate ca aici e problema. Suntem tot timpul stresati de problemele zilnice, casnice si profesionale si nu mai avem timp pt noi. Totul e robotizat. Nu mai e tandrete, o vorba dulce, alintari, totul e robotizat. Facem sex nu dragoste. Ori eu am nevoie de dragoste nu de sex. Fara sex pot, fara dragoste ba.
Montanna, chiar vroiam sa iti raspund, cand am dat peste postarea asta a ta. Vroiam sa iti spun ca eu cred ca la tine in cuplu e acum o problema de rutinizare, de comunicare si te-ai indragostit de... ideea de dragoste pe care ti-a insuflat-o omul de la orizont. Nu stiu cum e, bun, rau, etc. Si nu stiu nici cum e sotul tau si in ce raletii esti cu el. Incerc insa sa ma pun in locul tau si sa ma gandesc ce as face. Am asistat si eu si sotul meu la asemena peripetii (ale altora) si am hotarat sa avem suficient respect unul pentru altul ca sa tragem sistemul de alarma, oricat de bine si de placut ni s-ar parea nou-venitul... Stiu ca suna a ineptie ceea ce zic si e mai usor de zis decat de facut, dar cred ca eu mi-as cauta puterea sa ma duc la sot. NU i-as zice ca "stii? am cunoscut un tip si cred ca m-am indragostit de el si vreau sa vad cum e, ca la noi scartaie". Cred ca mai degraba as cauta sa pun degetul pe problemele din relatia noastra, sa le constientizam, sa incercam sa le reparam si sa ii zic cumva ca sunt vulnerabila la posibile cuvinte frumoase, gesturi galante. Sotul tau trebuie sa simta hotararea ta de a lupta pentru ce aveti voi si convingerea ta ca vrei asta. Nu te purta adolescentin, desi poate fi interesant si aventurier.
Gandeste-te la o femeie de renume (sau nu) pe care o respecti, a carei viata te inspira, o persoana pe care o poti lua de model. Gandeste-te EA ce ar face in locul tau... Incearca sa preiei controlul situatiei, pana situatia nu incepe sa te controleze ea pe tine. Poarta-te cu gratie, demnitate si maturitate. Da, dragostea e orba, dar asta nu inseamna ca trebuie sa orbesti si tu!!!
Mult succes!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Gabrielama spune:
Am avut si eu 26 de ani si am detinut adevarul suprem... Nu pentru mult timp insa... cam pe la 27 am intalnit o persoana care m-a facut sa aflu ca nu exista numai negru si alb, ci o multime de alte culori naucitoare. Nu eram casatorita pe vremea aceea, dar eram intr-o relatie pe care o consideram "inceputul si sfarsitul" iar pe el, Marele El; (s-a dovedit ulterior ca nu era asa... ). Pana la experienta cu pricina si eu imi spuneam "eu? exclus!!!!" si dadeam din cap compatimitoare si superioara fate de toate persoanele care, vai!!, puteau "sa cada in pacat!"
Insa viata nu e atat de simpla si lin curgatoare...; si nu de putine ori faci lucruri pe care le credeai departe de tine si ai fi putut inclusiv jura ca tu, niciodata....
Montanna, iti doresc lumina! Sa ai lumina sa iei decizia cea mai buna pentru tine si pentru toti ceilalti ce vor fi afectati de decizia ta.
Gabi
Ioana Sora spune:
Cu dragostea extraconjugala nu pot fi de acord. De fapt, casatoriti sau nu... daca vrei sa incepi o relatie cu altcineva, ii spui intai adio celui cu care esti in prezent. Ma bucur ca ati hotarat sa nu va mai sunati. Daca te-ai implica intr-o relatie extragonjugala, toti ati suferi foarte mult. Oare merita ? Ai spus ca nu il cunosti bine pe respectivul si ca ai o casnicie buna. E adevarat ca, dupa ani de zile de cand esti cu cineva, apar rutina si motonia, iar pasiunea devine o dragoste puternica, bazata pe tot ceea ce ati trait impreuna pana atunci. Iti doresc sa fii puternica.