Haideti sa-i ajutam, nu ne costa nimic!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acsis spune:

Buna ziua tuturor! Multumim mamicilor care au contribuit la proiectul nostru. Cu ocazia sfintei sarbatori ,va dorim un Paste Fericit!HRISTOS A INVIAT! Raluca de la ACSIS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Raluca,am un carucior sport pe care as vrea sa-l dau.Daca e util pt Acsis te rog sa-mi spui.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

buna fetelor!!
am gasit abia acum subiectul cu ajutoare,pentru ca abia acum o luna am intrat din nou in randul proaspetelor mamici si sunt dispusa sa dau laptele praf daca mai e valabil!

Dia si Markus

Mergi la inceput

Raluca va saluta!Multumim pentru sprijinul acordat.Caruciorul este util pentru o mamica de la ACSIS ,sa ne anunti cum putem intra in posesia lui.Pentru proaspata mamica felicitari ,mai este valabil proiectul cu lapticul.Cand ai reteta sau lapticul te rog sa ne anunti.Adresa mea de e-mail este; ralucalionte@yahoo.com. Sau ne puteti cauta la tel 021 211 30 94.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Raluca, stii cumva daca mai e valabila retea de luna trecuta? Mie mi-a dat doctorita pt fetele mele dar can a fost sotul sa-l ia nu aveau si nu ne-am mai dus ca, sincer nici nu aveam de gand sa-l dau la fete ca ele papa tzitzi, dar gasesc eu ceva de facut cu el. Oricum imi sum dr. sa-mi dea reteta pt luna asta si mai vb.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Salutare tuturor mamicilor! Avem placerea sa va invitam la KIDEX la Romxpo unde vom participa si noi in data de 1 iunie avand urmatorul program:12:00-13:00-Proiectie de film "DRUMUL CATRE CURCUBEU "-Riscul de abandon al copilului- ACSIS .13:00-14:00-Atasamentul-Cum sa crestem copii echilibrati -Cezara Dasu -membru ACSIS Psiholog-Psihoterapeut Centrul de sanatate Gorgos.14;00-15;00-Programul de vaccinari -Alternative de vaccinare .De ce ? Cand? Unde? -Doina Pecingina -membru ACSIS ,Asistent spitalul clinic de Obsretica- Ginecologie "Prof.Dr.Panait Sarbu".16;00-17;00-Proiectie de film "Drumul spre curcubeu"-Riscul de abandon al copilului-ACSIS.SAMBATA 3 IUNIE este urmatorul program:12;00-13;00-Proiectie de film "Drumul spre curcubeu '-Riscul de abandon al copilului-ACSIS si la 19;00-20;00-acelasi filmulet.Va asteptam cu drag sa veniti.Raluca de la ACSIS.

Mergi la inceput

Buna Miha! reteta de luna trecuta nu mai este valabila.Laptele trebuie ridicat in cursul fiecarei luni.Mai vorbim.Raluca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!!! Fix azi 2 luni am devenit mamica si de curand ne-am mutat subiectul la scutece si asa am vazut si mesajul acesta. noi miercuri pe 19 iulie mergem la vaccinul de 2 luni si daca mai este valabila chestia cu laptele pot sa cer si eu reteta pt. Bebelac mai ales ca eu imi alimetez micutul cu formula. Singur impediment ar fi cam acelasi ca nu am timp sa umblu dupa el daca ziceti ca nu se da de la farmacie.
Asa ca daca mai este necesar sa ma anuntati si pot dona si hainute de bebe 0-2 luni...deocamdata

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

pentru fetele din Constanta: de unde se ridica laptele praf gratuit si care este programul?pupici

Mergi la inceput

Raspuns pt.Constanta:Laptele praf se distribuie la centrele de asistenta sociala din orice localitate.Trebuie sa dai un tel.la D.P.C. si o sa-ti dea informatiile necesare.

Mergi la inceput