Haideti sa-i ajutam, nu ne costa nimic!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acsis spune:

buna!! imi pare rau ca nu am fost pe faza pentru reteta de laptic ,iti multumesc pentru mesaj.O sa ramana pentru luna octombrie sa ne contactezi .Multumim. Raluca

Mergi la inceput

buna Korryna! sant Raluca de la ACSIS.Din pacate nu exista o sora a asociatiei in Timisoara ,dar ne bucuram ca esti solidara cu noi.Ca sa primesti mai multe informatii despre noi iti trimit adresa de mail www.acsia.ro si daca mai vrei sa stii mai multe ne poti trimite adresa ta de mail pentru a-ti trimite diverse informatii suplimentare .Tinem legatura .Multumesc. Raluca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Raluca ti-am trimis un mail pe yahoo, daca nu l-ai primit iti voi trimite un PM.Te rog sa ma contactezi pentru niste laptic

Cluj cu gemenasii poznasi

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korryna spune:

Adresa mea de email e corina.brown@upcnet.ro
Astept cu interes noutati de la voi, sa vad daca ma pot face si eu utila. Ma gandesc ca pot sa merg in fiecare luna la centru de distribuire a laptelui praf, numai sa gasesc unde e in Timisoara.

Va doresc succes in ceea ce faceti si va admir mult,
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

acsis, raluca, te astept intr-o dimineata si la noi. am luat reteta pt 3 cutii bebelac. am vb cu maria mai devreme si te astept dupa laptic

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

poza zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Am si eu 6 cutii de Bebelac,Raluca - stranse din septembrie si octombrie.

Chris si Carina

Mergi la inceput

BUNA CHRIS!!!! Iti multumesc pentru mesaj.Daca ai deja cutiie de laptic si vrei sa vin eu sa le iau da-mi te rog un tel.(0724790742)sau la birou adresa este : Calea Msilor nr.215, bl.21,ap.37, sector 2, Bucuresti.Tel.\Fax 021\2113094 ,in cazul in care vrei tu sa le aduci. Daca nu ,vin eu dar te rog sa imi dai adresa.Astept raspuns.Multumesc.Raluca PS.Am deschis pagina ta cu poze .Sunt SUPER!!!!

Mergi la inceput

Salutare tuturor mamicilor! Mai avem un pic si intram in vacanta ca vine mosu". Noi am tot incercat sa fim cuminti si speram sa ne aduca si noua ceva. Acsis vrea sa va ureze sarbatori fericite si cu multe daruri, ca poate nu mai vorbim pana atunci. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat in anul acesta. Sa ne "vedem" cu forte noi anul viitor! Raluca va pupa pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Raluca de la Fundatia Acsis, as vrea sa iau legatura cu tine dar nu ai PM activat. Pot sa trimit un email?

poze Ilinca

Mergi la inceput

buna INA! multumesc pt .mesaj adresa mea de mail este ralucalionte.yahoo.com astept sa imi scri.raluca de la acsis

Mergi la inceput