Haideti sa-i ajutam, nu ne costa nimic!
Raspunsuri - Pagina 3
Anuc spune:
Mickyyy, azi o sun pe Raluca si stabilesc cu ea ce facem. Ieri n-am apucat ptr ca a fost ziua cu vaccinul si vai de fundul nostru
Maine cel tarziu rezolv.
Anuc si Ioana (6 luni)
gabibarta spune:
ideea e buna, si auam scos bebelacul si am dat o parte prietenei mele, ca ea nu avea lapte.
De fapt eu aveam si lapte de mama in plus, dar nu stiam, cui sa ofer. Mi-am umplut congelatorul, (in 3 luni jumate am facut un stoc de 30 litri), dar poate reuseam si mai mult, daca puteam sa-i dau unui bb.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
rrox3 spune:
Foarte buna ideea. Am luat astazi reteta. Stie cineva de unde se ridica lapticul pentru sectorul 3? L-as ridica chiar eu, macar prima data. Si vreau si eu nr. de tel. al Ralucai.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
loreema24 spune:
Eu abia acum am vazut subiecutul.

Maine ma duc sa iau reteta pt luna asta .
Un nr de telefon al cuiva cu care ma pot intalnii sa i-o dau?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
acsis spune:
Dragi mamici,
Sunt Raluca Lionte, mamica lui Mody care acum are 2 ani si 3 luni,si membra a asociatiei Acsis.
As vrea sa multumesc din partea tuturor mamicilor pe care incercam sa le sprijinim pentru marele ajutor pe care il primim datorita mobilizarii mamicilor de pe acest site! In primul rand lui Mikyyy careia ii apartine ideea, o idee geniala pe care numai un suflet de mama o poate naste..Si tuturor mamicilor care au donat pana acum laptele praf catre noi.
Pana acum sunt patru mamici care m-au contactat si am luat retetele de la ele am ridicat laptele de la centrele de sector. Este destul de multa alergatura dar merita efortul deoarece este pentru un scop nobil.vreau sa le spun mamicilior din sectorul 2 de unde se poate ridica lapticul din strada str.DIMITRIE RACOVITA NR.22 este in spatele resturantului "IZVORUL RECE"IN INCINTA directiei pt protectia copilului a sect.2.
Una dintre mamici a avut ideea de a trimite retetele urmatoare prin posta, ca sa nu mai merg eu pana acasa sau sa ne intalnim cumva. Daca vi se pare mai comod, puteti sa le trimiteti si voi pe adresa Acsis.
Am strans pana acum 12 cutii. Ajutorul este inestimabil pentru ca sunt unele mame care pana isi dobandesc propria reteta de lapte praf au nevoie de 1 cutie-2 pt inceput. Pe de alta parte, ajutorul este cu atat mai mare cu cat laptele nu ajunge deloc, cele 3 cutii luate de la stat nu sunt suficiente! De aceea, laptele de la voi le ajuta foarte mult.
Una dintre mamele care a beneficiat pana acum de sprijinul vostru are 18 ani si un bebelus de 3 luni (baietel) cu o malformatie la inima pentru care va suferi un cateterism in curand.
Orice tip de sprijin este binevenit, de asemeni orice idee, orice sfat!
Va multumim inca odata si va asteptam oricand la noi sa ne cunoastem!
Raluca
www.acsis.ro
acsis@b.astral.ro
ralucalionte@yahoo.com
pashosha spune:
Buna ziua,
Am vazut subiectul si este foarte frumos ceea ce faceti...apelez si eu la voi pentru un mic ajutor catre o fetitza orfana, malformata cardiac, in varsta de 2 luni peste cateva zile..este vorba despre micutza Bella, povestea ei fiind detaliata in Ajutor Umanitar la Sa-mi arunc copilul sau nu, sau o mai gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144
Am gasit acest ingerash din greseala, si am realizat mai tarziu ca este un copil norocos...Fina mea, vrea sa o adopte, este vorba despre un cuplu tanar , fara fparte multe posibilitati, dar care, in ciuda lipsurilor, se inhama la o asha povara, si anume boala de inima a Bellei. Ea trebuie operata urgent, nu este o taxa impusa de spital , dar stiti toate cum este cu spitalele...si este tocmai la targu muresh...incercam sa salvam cat de multi bani putem, ca sa avem de unde da...daca voi considerati ca merita si puteti, sunt convinsa ca laptele care i l-ati oferi voi, o vor ajuta pe Rodica, fina mea care vrea sa o adopte, sa poata sa mai salveze din bani sa ii plateasca cheltuielile medicale ale Bellei.
Ea sufera de
Atrezie de valva tricuspida
Comunicare inter atriala
comunicare inter ventriculara larga..
adica ea nu are ventricol stang, iar sagele ii inunda plamanii...
Poate o puteti ajuta cumva,asha cum au mai facut si alte persoane minunate de pe forum.
va sarut si mii de multumiri
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Megg spune:
Draga Raluca,
Ar putea oare fundatia voastra sa ajute si bebeii din maternitati? Sunt asa de mici si neajutorati... nu au pe nimeni si nici lor nu le ajunge lapticul. Pe ei nu-i ia mami in brate, nu le vorbeste nimeni si sunt asa simpatici, bietii de ei.... si, mai ales, nu au nici o vina ca au fost abandonati...
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
pashosha spune:
daca tot ai adus vorba megg...aveti cumva si hainute de la bebeii vostri mici care nu va mai trebuiesc???
Nu au cu ce sa ii imbrace la spitale sau cand ii dau in asistentza maternala...sunt vai de capul lor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
acsis spune:
raspuna pt. mamica cu laptele pt. maternitate.buna sant raluca abia acum am vazut mesajul tau. noi am mai ajutat ocazional copiii din maternitati cu hainute,cand am avut noi hainute mai multe.Dar in principiu asociatia ACSIS nu-si propune sa ajute copiii care sunt deja abandonati.Noi ajutam mamicile ca sa ramana cu copiii lor.Maternitatile sunt de obicei cele care sustin cu lapte si hainute acesti copii pana cand Directiile iau o masura de protectie pt. ei.
klumea_blondy spune:
vreau sa dau cuiva care are nevoie hainute (0-3 luni)se poate lua legatura cu mine la klumea_blondy@yahoo.com
as dori foarte mult sa botez un copil din familii nevoiase sau din orfelinate
gr