Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Kid, te rog frumos intreab-o pe prietena ta daca e multumita de pompa de la Avent, si eu ii dau taracoale, mai ales ca nu este chiar asa de scumpa. O prietena mi-a recomandat pompa electrica Madela, parca asa se numeste dar costa "numai" 265 $.

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, am avut si noi la Victor pompa manuala, nu mai stiu marca.
Dar nu am avut rabdare sa o folosesc.
Asa ca eu daca as mai cumpara, as lua una electrica.

Dar nu cred ca o sa iau, nici nu stiu daca la noi sunt din astea electrice, si daca in State sunt 265$, va dati seama la noi.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Oana, e multumita...dar ea nu a incercat altceva. Mi-a zis ca dureaza destul de mult operatiunea, dar reuseste sa goleasca tot sanul. Cica ii amorteste si mana de la atat pompat si se mira ca bebe goleste sanul de 5 ori mai repede si mai eficient...Oricum parerea despre Avent Isis e mai buna (in research-urile facute de mine printre colege/proaspete mamici) decat parerea despre Chicco-seringa, de exemplu, care cica e dureroasa si ineficienta.
Medela nu am vazut aici...s-ar putea sa fie buna, am vazut-o laudata intr-o revista pentru gravidutze din Anglia. S-ar putea sa fie mai rapida operatiunea cu pompa electrica decat cu cea manuala. Dar mie imi e cam groaza sa pun "o mulgatoare" in priza care sa traga din san. Imi imaginez un zgomot nasol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bebelusa mea nu mai e asa harnica ca bb-ii vostri ...chiar e cumintica, uneori isi mai intinde cate o mana sau piciorus dar nu prea le deosebesc decat dupa marime si cand ii spun lui tati imediat se linisteste deseori chiar inainte de a vedea si el.
Oricum am auzit ..nu stiu cat e de adevarat ca baieteii sunt mai activi in burtica decat fetitele.
Reluam topul cu noile date actualizatela data de 7.07.2005:
1.Oana cu +20 kg
2.Irina cu +13 kg
3.Ioana & Marlena cu +12,5 kg
toate avem DPN cam in aceeasi perioada si suntem in luna a 8a.

vin puternic din urma..toate in luna a 7 a:

1.Flavia_Hurducas cu +12 kg
2.Ancadm cu +11,5 kg
3.Mary_25 cu +11 kg

Voi trebuie sa aveti alt clasament ..sa va bateti intre voi.. mai era cineva cu 11,5 kg dar nu mai stiu cine ...daca stiti trageti-ma de urechi.
Ioana ai observat ce avans a luat Oana? Cred ca nu mai e nici o sansa de depasit...

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cristina, Oana, am vazut pompa mini electric (asa se numeste) de la Medela de vanzare pe un site cu produse de bebelusi. Costa 2 mil 850. Mai au pompa electrica de la Nuk mai scumpa cu 100 000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Kid, mi-ai dat o idee buna, eu inca nu am cautat pe site-urile de vanzari, 265 $ este pretul dintr-un magazin asa mai.. sofisticat ca sa-i zic asa. Oricum daca raman la optiunea pompa Avent, o sa fie mai palpitant pentru ca va da si sotul o "mana de ajutor" si apoi... n-ar strica niste muschiuleti la mana sub atata strat de grasime. Cand cresc muschii, scade tesutul adipos.

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kid, cred ca pompa de la Victor era Chicco, dar nu bag mana in foc.

Mai avem o graviduta care a scris din greseala la un capitol
vechi:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50318&whichpage=10

Ghimbocel, bine ai venit, sarcina usoara in continuare si numai bine pentru tine si bebe-ul tau.

Cristina(28+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai venit Ghimbocel! Sarcina usoara si bb sanatos!

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ghimbocel, bine-ai venit! Sarcina usoara si nastere la fel!

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Oana, ce avans ai luat!!! Se pare ca nu mai ai cum sa ratezi medalia de aur!!!

Mihaela 28+

Mergi la inceput