Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

salut frumoaselor

La mine bebele aseara a lut-o la fuga....cred ca zbura cu avionul, asa de tare se misca. Si la noi tati este acela care atunci cand pune mana si ii vorbeste se linistete. Ce chestie! Pe mine nu ma asculta.
Interesant.mie de vreo 3 sapt imi curge pieptul noaptea...cum stau probabil intr-o parte si in alta si ii apas. Dimineata am rotocoale pe pijama. Este asa un lichid galbui si cad se usca pe pijama e foarte tare si aspru locul respectiv.
Acum de ieri, ma doare de numa....nu stiu ce se intampla acolo inauntru. Am sfarcuri mari.
Sper sa nu am probleme cu alaptatul. Ce ziceti?

Mi-e frica de cum sa miste bebele mai incolo....
cateodata simt ca imi ia toate puterile de cum se misca. Dar si cand e linistit , e prea linistit, doarme de numa...

Vero
25

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

http://felicitari.net/vizualizare_felicitare.php?id_felicitare=624&id_cat=19&id_subcat=81&j=2&k=1

poza cu talpita E super tare...

Irina 32+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna gravidutelor!
Eu am luat biberoane anticolici de la Chicco. Au o forma mai ciudata, adica nu sunt drepte, iar in partea de jos au niste gaurele ce permite aerului sa circule a.i. bebe sa nu faca colici. Si sterilizatorul tot de acolo l-am luat.
Pupici

Nicole 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ati auzit de atacurile teroriste din Londra? 6 explozii astazi! Hmmm...cu morti si raniti! La metrou si in bus-urile acelea supraetajate; care o fi cauza, summit-ul din Scotia cu prezenta celor mai puternici 8 presedinti din lume sau jocurile olimpice din 2012? De fapt, ce sa cautam motiv, Marea Britanie oricum era vizata!

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravo fetelor de pe podium! Mai am putin si ca ajung. Am +7 acum da' recuperez eu...Mai am totusi 5 saptamani pana in sapt 32 si cred ca va depasesc in ritmul asta...

Norina, de la prietenele mele care au nascut de curand in top sunt biberoanele Avent si Nuk.Sunt dimensiuni mai mici, pentru nou-nascuti, la fel si tetine diferite. Vezi ca scrie pe ele. Avent are o trusa completa pentru bebelusi, cu bibe+perie+ tetine. Am vazut in farmacii.
Eu nu iau bibe inca. Am unul primit de la Nuk la Baby Expo (e pt nou nascuti) dar vreau sa alaptez. Atunci nu am nevoie de biberon deloc, pentru ca nu intentionez sa ii dau decat lapte, nu ceai sau apa sau alte d-astea...Picaturi de Sab Simplex pentru colici se pot da si cu lingurita.
O prietena nu a cumparat decat pompa Avent Isis plus un biberon mic (care se ataseaza la pompa) folosteste pompa sa se mulga si mai fuge la plimbare in timp pe mama ei il hraneste pe bebe cu biberonul cu lapte. Oricum, chestia asta s-a intamplat doar de vreo 2 ori (bebe are o luna acum).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Norina, si eu ma gandeam sa cumpar ceva biberoane.

Am auzit o proaspata mamica cum ca ar fi foarte bune biberoanele anticolici, au o forma mai ciudata.
Ma gandesc ca se gasesc la farmacii sau pe la magazinele de copii.

E bine sa iei biberoane mici ptr prima faza de nou-nascut in ideea ca nu o sa manance asa mult.
Si biberoanele mari sunt ok, le umplem numai jumatate.

De fapt, tetinele sunt pe varste, parca.

Cristina(28+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, am promis ca vin cu kg in plus.. Iaca 20 si credeti-ma ca nu exagerez cu nimic.
Azi vad ca iar sunt somnambula, dar vad ca la o ora mai acceptabila, m-am trezit numai la 5 si am si apucat sa mananc o rosie cu telemea. Sper sa-mi vina somn cat de repede sa ma bag inapoi in pat, acum cat inca mai e racoare afara ca de maine cica vin iar caldurile.
Norina, daca ai sa cumperi biberoane, tetine si suzete de la Nuk, Avent, Bebe Confort, Gerber (nu stiu daca se gasesc toate acasa, Nuk stiu sigur ca da pentru ca sunt nemtesti si am vazut si Avent aici la Bucuruza mai demult) sau altele de "marca" sa zic asa, sigur scrie pe ambalaj pentru ce varsta sunt destinate si te-ai scos. Nici eu nu aveam habar de care sa iau si am luat-o la cumparaturi si pe cumnata mea ca deh.. are 2 copii, ea a vazut ca scrie pe ambalaj ca eu.. panicata ca si tine. Am luat Avent.
Irina, si la mine se intinde pielea in toate partile cand se misca bebelusul dar daca stratul adipos este asa de gros, mai rar imi dau seama ce scoate. Aseara mi-a tras un pumn in vezica (am intuit a fi pumn pentru ca este cu caputul in jos) de mi-a luat respiratia pentru cateva secunde.
Flavia si sotul meu se intelege foarte bine cu burtica. Deja au secrete si de foarte multe ori reuseste sa o linisteasca soptindu-i cuvinte dulci si dragastoase.
Poate reusesc sa mai adorm, tineti-mi pumnii.

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Of, vad ca va bateti in clasamente.

Pai cred ca ar trebui sa facem un clasament si pentru cele din luna a 6-a. Eu una am la 25 de saptamani 10kg. Se mai anunta cineva pe podium?????? Sau sunt o castigatoare detasata

Vreau si eu la intalneala, numai sa nu fie in 14-15 iulie, ca trebe sa plec la Constanta.

Si eu auzisem de biberoanele anticolici de la Cicco si in general produsele lor sunt foarte bune precum si raportul pret-calitate.

Aseara nu m-am trezit decat de 2 ori, iar ultima data nu am putut sa adorm la loc decat peste o ora. Asa ca azi dimineata la 8 trageam de mine. Gata, de azi o sa intru in concediu. Cred ca o sa lipsesc cateva zile, pana imi pun internet si acasa. Asa ca sper sa nu ratez si a doua intalneala.

Clasamentul ramane deschis

Va pupic pe burtic

Mihaela 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Oana ai dreptate, de cele mai multe ori nici eu nu stiu ce scoate prin burtica, desi tare mult as vrea. Dar aseara sigur era un piciorus ca prea impingea tare si se simtea clar la mana.

Irina 32+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Super poza cu burtica !!

Fetele, dar sunteti documentate nu gluma in legatura cu biberoanele.
V-ati facut temele

Victor i-a cumparat un biberon Nuk bebelushei de la Baby Expo.
Si eu vreau sa alaptez la greu, sa vedem daca o sa imi dea voie guvernantii.
Pe legea de acum, nu ne descurcam sa stau prea mult acasa.

Asa ca nu prea o sa imi fac provizii de biberoane.

Pe Victor l-am alaptat pana la 10 luni, mai avea un pic si ma pupa dupa ce sugea.

Cristina

Mergi la inceput