Oltencele, poftiti la povesti! (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ciuf, saru mana pentru intentie...o sa gasesc eu pana la urma o solutie,daca nu gasesc la nimeni, sper. Cu stegulet de America mai e muuuuult. Abia in februarie martie vrem sa plecam.

Am uitat sa va multumesc pentru voturi.N-am castigat dar...nu-mi pare rau. Ca fiecare dintre noi, copilul meu mi se pare cel mai frumos. In schimb am castigat, culmea ironiei, acum dupa ce ne-au trecut colicii, un biberon minune Bfree de la Superbebe. Bun si ala ca inca mai papam cu biberonul. pacat ca nu l-am avut cand ne tavaleam amandoua din cauza colicilor.

Rau cu atata caldura , dar rau si cu ploile astea ca nu putem iesi din casa si bulina e nervoasa rau din cauza asta. Noroc ca i-am cumparat leagan si ne dam huta in casa toata ziua. Am schimbat site-ul cu poze, l-am facut mai ordonat...asa ca va invitam sa vedeti poze noi (linkul de jos).

Va pupicim pe mamici si pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor ,mi-a fost tare dor de voi !
Noi am fost plecati pe la parinti,la curte,pe caldurile astea am cam patit-o cu Mihaita si am evadat din sauna din apartament.Mititelul s-a umplut de bubite de la caldura,ne-am tamponat cu o mixtura data de medic pe baza de mentol iar acum am revenit aproape sanatosi printre voi.
Corneliaa,super pozici si super bbica,sa creasca mare si sanatoasa!
Anda,nastere usoara si un bb sanatos!Cu ce medic vei naste?Oricum,sa fii curajoasa,eu am nascut de 2 ori normal si nu mi-a fost teama deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Salutari oltence dragi!
Ciufulet, tot aman sa ma ocup de pozele alea dar le postez eu pana la urma. Acum suntem tot ocupati cu casa cea noua: acte, telefoane peste telefoane, la agentul imobiliar, la mortgage company, la asigurari, la companiile de electricitate, apa, sa schimbe contracte etc. Weekendul acesta ne si mutam.
In plus, Lara e din ce in ce mai zvapaiata, nu-i mai stau picioarele si gura o secunda!!:)

Am vazut ce minune de camera i-ai facut lui Luca!! Felicitari! Esti foarte talentata!! Pai eu nu ma mai vad facand asa ceva nici in o mie de ani. Poti sa-mi zici pe scurt cum ai facut? Ce materiale ai folosit si daca ai pictat tu pestisorii sau a folosit sabloane, sau e tapet? Sunt tare curioasa dar si incantata sa vad ce poate iesi din mainile unei mamici!

Doris, bine ai revenit! Care dintre printesele tale e mai cuminte? Mai povesteste-ne cate ceva despre ele.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Anda, iti doresc nastere usoara-usoara! Mai ai foarte putin pana iti vei tine in brate puiutul. Succes!
Sa ne spui cum a fost.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Doris, bine ai revenit. Nimic inca cu pozele promise???

Anda, bafta pentru maine.

Cornelia, deci pana la urma va "luati zborul"... Sper sa ne mai bagi in seama dupa

Am pus si noi poze noi.

Fiu-meu e cu cocotatul pe unde apuca. Numai in picioare vrea sa stea, ne scoate din minti. N-are nici un dinte, inca se mai chinuie cu ei si noi la fel. Dar, cum spunea cineva, nu s-a mai vazut om fara dinti... asa ca, nu disperam.

V-am spus ca-mi reiau scoala??? Ma mai duc 2 ani la facultate sa-mi echivalez anii din Ro... chinuri, ca inca nu avem cu cine sa lasam puiul (la cresa se obtine fff greu un loc, cam 4% din copii merg la cresa; restul unde-apuca). Daca chiar nu vom gasi un mod, o sa renunt la scoala si o sa stau cu el... si mai incerc la anul.

Cam astea despre noi.

Azi mi-am propus sa vad poze noi

Pupicei.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Ciuf,lorena_andreianu,Nedda,Camelia 72,Corneliaa va multumesc pt. incurajari !!! Am intrat sa va spun ca am fost ieri seara la control si dr. ne-a reprogramat pt. 15 august-sa mai creasca un picut Bubu mic!!

Camelia-sa stii ca nu mi-e teama absolut deloc de nastere !!Abia astept sa-mi tin puiul in brate!! Nasc cu dr. Liliana Novac la spitalul 2.

Ciuf-inprimele saptamani vor sta acasa cu mine si sotul meu si mama !! Asa ca pt. inceput voi avea ajutor,dupa aceea doar eu si Bubu mic!

Daca mai apare ceva intru cu noutati.

Anda si buburuzu' din burtica 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare, fetelor!

Anda, bine ca s-a amanat nasterea, mai creste bb si apuc si eu sa-ti spun "nastere usoara!" Nici eu nu am vrut cezariana, i circulara si nu s-a vazut la ecograf. Asa ca iti doresc sa ai un bb sanatos, cuminte si mancacios, frumos nu mai zic, ca n-are cum sa fie altfel cu asa o mamica frumoasa!

Ciuf si eu am vazut opera ta si te felicit din toata inima pt talentul tau! Eu n-as fi facut nici macar o coada de peste ca lumea! Nu vii si la noi?

Doris, bine ati revenit! Pupam cele 2 buburuze! Cum ati ajuns la lapte praf asa repede?

Cornelia, bine ai revenit si tu! Pe unde mai plimbi bulina?

Va pup, ca mai am treaba!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, mai bag si eu nasucul pe aici. Dupa cum stiti, saptamana trecuta aveam 90% fetita, saptamana asta s-a revenit, am iar baietel, cica de data asta sigur-sigur (d-ra cica i-a vazut bilutele din dotare, asezate chiar la locul lor). Ma simt binisor, ma mai ia cate un junghi pe sub burta de zic ca acum nasc da-mi trece, obosesc foarte repede.. asta e.

Doris, bine ai revenit, asteptam pozici cu copii frumosi si cuminti.
Nedda, succes cu actele pentru casa.
Lorena, bafta la scoala.
Anda, cred ca deja iti tii puiutul in brate. Asteptam vesti.
Bertha, ce mai face Darius?
Ma duc sa ma intind un pic, mi-e un somn de nu mai vad la monitor.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

S-a nascut printisorul ANDEI TUDOR - Andrei-Mario la ora 9.25, 2.990g, 49cm ,Apgar 9
Bine ai venit pe lume Andrei-Mario, sa cresti mare, sanatos si cuminte, mamei refacere rapida si mult laptic pentru bebelus

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bine ai venit pe lume micutule ANDREI-MARIO! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai o viata presarata cu bucurii!

ANDA, te felicit din toata inima, sa-ti traisca puiul, sa creasca mare si sa-ti umple mereu sufletul de bucurie, sa fii mereu fericita cum esti azi! Te pup, mamico!

Fetelor, n-am prea mai intrat sa nu va amarasc si pe voi! Am avut numai necazuri cu Darius in ultimul timp. Dupa 4 luni de la episodul de la 9 luni, cand i-am dat peste ei a vomitat rau si nu si-a revenit decat dupa o perfuzie la spital, am incercat iarasi si a vomitat din nou, din fericire nu la fel de rau, si-a revenit mai repede.
In alta ordine de idei, am descoperit ca are viermisori (de fapt banuiam ca are, dar nu stiam ce), mai precis oxiuri, asta dupa vreo 20 de coproparazitare, cred ca ma cunosc toate asistentele de la lab. din centru Acum facem tratament, inclusiv eu si tati, chit ca noua ne-am iesit ok analizele de sange.

Asa ca n-am mai avut chef sa scriu mai nimic, da' ma consolez ca nu sunt singura.
Pupici!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput