Oltencele, poftiti la povesti! (10)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
corneliaa spune:
Sa-ti traisca puiul Anda!!!! Sa fie sanatos, voinic si cuminte! Sa va aduca numai bucurii!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
pupici oltencelor.... si eu am revenit din vacanta acu citeva ore, nu prea am chef de scris...
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Andrei - Mario...sa-ti fie viata o bucurie continua!
Bravo Anda, refacere rapida si clipe frumoase linga puiul tau!
Incerc sa-mi revin dupa istovitoarele zile de la tzara...toata saptamina am invirtit niste pietre de rummy...jucam canasta de dimineata pina dimineata...cu pauze da alimentat plozii!!!Cind ma simt apta de scris...o sa scriu, inca ma misc in reluare.Noroc ca pleca Oti de dimineata la ma-sa mare si bag si eu un somn cu Irina!
Pupice tuturor!
DORIS cu doua minuni
Rodica P spune:
Salutare,
Anda sa iti traiasca minunea, frumoasa si speciala ziua lui de nastere! Tie mami
!
Cornelia ramine asa, sa ma suni astazi.
Asa cum stiti am fost la mare, am avut mare noroc de vreme frumoasa, va povestesc mai tirziu ce am patit pe acolo.
Am intrat sa va invit duminica la ziua lui Stefan, mi-ati face mare bucurie sa veniti, pe la 5 cred ca este toata lumea treaza.
Nu fac nimic sofisticat nu va faceti griji o felie de tort la copilasi un suc, bere si o cafea pentru parinti.
Mai intru vineri sa stabilim cum ne intilnim!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
lorena_andreianu spune:
Anda, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de el. Sa aveti un pui frumos, mancacios, fara colici daca se poate si sa va umple vietile. Pupicei din partea noastra la amandoi.
Rodica, am veni si noi, dar deh... distanta... Distractie placuta la pitici si parinti. Si, asteptam poze!
Ultimele noastre vesti sunt ca avem un dinte... si musca tot ce prinde. A prins asa drag de el... Asteptam si pe al doilea ca iar ne chinuie noptile (se scoala din ora in ora noaptea)...
Pupicei la toate. si
Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu
Frantzujii
neliana spune:
ANDA SA FI FERICITA SI BEBE SA FIE LINISTIT .
BINE AI VENIT BEBE
PUPICI DE LA OANA SI NELIANA
www.oana.xro.ro
neliana anghel
camelia72 spune:
Buna mamicilor,am venit si noi din vacanta si am intrat sa va salutam!
Anda,felicitari pt.micul print,sa creasca mare,sanatos si sa te bucuri de el,sanatate proaspetei mamici si te asteptam cu detalii printre noi .
Acum noi suntem in refacere dupa drum,vom reveni.
smmiha spune:
Salutari tuturor!
Noi suntem bine. Davidel creste, tocmai a facut 5 luni. Vorbeste in continuu pe limba lui ( mai mult scoate tipete, poate vrea sa se faca bariton), vrea sa stea in fundulet si chiar in picioare, nu mai are stare deloc. Imi place ca-i foarte sociabil si rade si vorbeste cu oricine (dupa un prealabil examen). Daca vreti sa-l mai vedeti am mai pus poze in album http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos
Rodica, imi cer scuze ca iar nu ne-am vazut si mi-ai mai pastrat si flori. Ii urez lui Stefan frumosul o viata plina de tot ce-i mai frumos, multa sanatate si La multi ani!
Anda, sa-ti traiasca minunea mica Andrei Mario, sa fie sanatos si cumintel, iar tu sa te refaci cat mai repede si sa ai laptic mult pt puiut!
Oana ,nici tu nu mai ai mult pana o sa-ti vezi , nastere usoara si-un pui sanatos!
Bertha, imi pare tare rau pt ce-a patit Darius, multa sanatate!
Lorena, felicitati pt primul dintisor, iar la urmatorii sa sufere cat mai putin puiutul.
Va pup pe toate si sa aveti un weekend de vis!
camelia72 spune:
Buna,fetelor !
Gata,ne-am odihnit de pe drumul de la mare...am fost cu trenul si destul de obositor.Bineinteles,fara mafiot,doar cu mica printesa care adora marea,am avut noroc si de vreme frumoasa iar Georgiana a stat numai in apa,a fost superincantata.Aceasta a fost insa singura satisfactie pt.ca statiunea Eforie Nord m-a dezamagit total,nu cred ca am sa mai ajung curand pe acolo.Plaja era plina de gunoaie,cei cu sezlongurile ocupau aproape tot spatiul si nu puteai sa-ti supraveghezi copilul de aproape,trebuia sa ajungi la ora 7 sa ocupi un loc bun.Muzica de pe plaja lipsea in totalitate,nu auzeai decat strigatele vanzatorilor ambulanti de porumbi fierti sau alte prostii.Serviciile hoteliere sub orice critica in comparatie cu preturile,trebuia sa asteptam cel putin o jumatate de ora pana se servea masa.In concluzie:Dezamagire totala!
La voi cum a fost vacanta,la cele care v-ati intors deja?
Va pup pe toate si sanatate puiutilor!
Rodica P spune:
Chiar nu vine nimeni la noi la petrecere?
Daca va razginditi imi dati un tel 0745797531!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!